Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Krill yağı ve d3 vitamini kapsül halinde günde birer tane içiyorum, bal polen propolisi macun olarak aldım bir tatlı kaşığı yiyorum. Çayı da demliyorum karışık olarak, hepsi hormonları düzenliyor ve yumurta kalitesini artırıyor
Ben de hayıt macunu yaptım kendime evde onu içiyorum regl den dolayı ara verdim tekrar başladığımıda çaylarını da içeceğim bahsettiğiniz d3 ü zaafen kullanıyordum ama propolis ve krilli de alacağım mutlaka. Benim ki biraz umutsuz vaka ama Rabbimin hikmetinden sual olur mu hiç. Allah’ım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. 7 yıl oldu artık ilaç içmekten yıprandım. Doktorum adet olunca gel klomen başlayalım dedi. Ama bu 7 yıl beni çok yıprattı sizce gideyim mi?

Ben de hayıt macunu yaptım kendime evde onu içiyorum regl den dolayı ara verdim tekrar başladığımıda çaylarını da içeceğim bahsettiğiniz d3 ü zaafen kullanıyordum ama propolis ve krilli de alacağım mutlaka. Benim ki biraz umutsuz vaka ama Rabbimin hikmetinden sual olur mu hiç. Allah’ım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. 7 yıl oldu artık ilaç içmekten yıprandım. Doktorum adet olunca gel klomen başlayalım dedi. Ama bu 7 yıl beni çok yıprattı sizce gideyim mi?
İnşallah gerek kalmaz ilaçlara artık, problem neymiş acaba araştırıldı mı? Bazen insan tam vazgeçtiği anda oluveriyor çok stres de engelliyor hamileliği çünkü, eğer belli bir sebep yoksa tabi. Burada çok okudum tedavileri bırakınca hamile kalanları, inşallah sende de öyle olur 🙏🌺 ben çalıştığım için mesajları geç okuyorum biraz kusura bakma 🤗

İnşallah gerek kalmaz ilaçlara artık, problem neymiş acaba araştırıldı mı? Bazen insan tam vazgeçtiği anda oluveriyor çok stres de engelliyor hamileliği çünkü, eğer belli bir sebep yoksa tabi. Burada çok okudum tedavileri bırakınca hamile kalanları, inşallah sende de öyle olur 🙏🌺 ben çalıştığım için mesajları geç okuyorum biraz kusura bakma 🤗
Estağfurullah olur mu öyle şey. Bu arada propolis karışımını ve krill yağını aldım. 8 yaşında bir kızım var o da 2 yıl beklemenenin ardından olunca yollar açılmıştır peşine bir tane daha yap demeleri ile başladı benim hikayem. İlk iki sene tedavi vs. Görmedim. Olursa olur olmazsa çocuk da biraz büyür dedim. Daha sonra doktora gittiğimde. Pkos olduğumu öğrendim. Bu arada adetlerim düzenlidir. Tedaviler ilaçlar filmler hsg derken biz gebeliği bir türlü yakalayamadık. Son 3 yıldır da eşim işi gereği yılın çoğunu yurt dışında geçirmeye başlayınca benim ihtimaller daha da düştü tabii. ta ki geçen seneye kadar. Geçen sene kimyasal gebelik geçirince doktorum sana laparoskopi çekelim dediği ay, hocam ben korunmadım dedim. Bekleyelim dedi. Ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Ama maalesef dış gebelik ile sonuçlandı. Daha sonra eşim tekrar işine döndü. Bu sene gelmeden 2 ay önce filmi çektirdiğimde tüplerimin birinin tıkalı diğerinin de yapışık olduğunu öğrendim. Yapışık olanı ayırdılar ancak tıkalı olan açılamadı. Uyandığımda doktorum bana bir kaç gün dinlen kendine gel tüp bebek hakkında konuşalım dedi. Eşimle tüp bebeği 3 yıl ertelemeye karar verdik. Bu 3 yılı da kendi çapımda böyle bitkisel birşeyler yaparak geçirmeyi planlıyorken kendimi bu grupta buldum. ❤️ biraz uzun oldu kusura bakmayın.

İnşallah hepimiz alırız o güzel haberi❤️

Estağfurullah olur mu öyle şey. Bu arada propolis karışımını ve krill yağını aldım. 8 yaşında bir kızım var o da 2 yıl beklemenenin ardından olunca yollar açılmıştır peşine bir tane daha yap demeleri ile başladı benim hikayem. İlk iki sene tedavi vs. Görmedim. Olursa olur olmazsa çocuk da biraz büyür dedim. Daha sonra doktora gittiğimde. Pkos olduğumu öğrendim. Bu arada adetlerim düzenlidir. Tedaviler ilaçlar filmler hsg derken biz gebeliği bir türlü yakalayamadık. Son 3 yıldır da eşim işi gereği yılın çoğunu yurt dışında geçirmeye başlayınca benim ihtimaller daha da düştü tabii. ta ki geçen seneye kadar. Geçen sene kimyasal gebelik geçirince doktorum sana laparoskopi çekelim dediği ay, hocam ben korunmadım dedim. Bekleyelim dedi. Ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Ama maalesef dış gebelik ile sonuçlandı. Daha sonra eşim tekrar işine döndü. Bu sene gelmeden 2 ay önce filmi çektirdiğimde tüplerimin birinin tıkalı diğerinin de yapışık olduğunu öğrendim. Yapışık olanı ayırdılar ancak tıkalı olan açılamadı. Uyandığımda doktorum bana bir kaç gün dinlen kendine gel tüp bebek hakkında konuşalım dedi. Eşimle tüp bebeği 3 yıl ertelemeye karar verdik. Bu 3 yılı da kendi çapımda böyle bitkisel birşeyler yaparak geçirmeyi planlıyorken kendimi bu grupta buldum. ❤️ biraz uzun oldu kusura bakmayın
Hiç umudunu yitirme bence Allah ol dedimi olur. Yapışıklık açılmış işte ne güzel, genelde böyle operasyonlardan sonra şansın yüksek oluyor.

Hiç umudunu yitirme bence Allah ol dedimi olur. Yapışıklık açılmış işte ne güzel, genelde böyle operasyonlardan sonra şansın yüksek oluyor
Benim de pek şansım yok arada bir regl oluyorum çünkü, ama kısmet artık takviyelerle düzene sokuyorum, kekik de düzene sokuyor mesela doğal zeytinyağıyla birlikte hep işe yaramıstır bende. Yürüyüş yapmak ve karına yapılan masaj da kan dolaşımını hızlandırarak iyi geliyormuş yumurta kalitesine

Hiç umudunu yitirme bence Allah ol dedimi olur. Yapışıklık açılmış işte ne güzel, genelde böyle operasyonlardan sonra şansın yüksek oluyor.
Operasyonun üstüne 2 kere regl dönemi geçirdim. Evet şans yüksekmiş ama bana nasip olmadı. Allah’a güvendim 3 yıl kendi haline bıraktım. Nasip kısmet diyorum ben de.

Benim de pek şansım yok arada bir regl oluyorum çünkü, ama kısmet artık takviyelerle düzene sokuyorum, kekik de düzene sokuyor mesela doğal zeytinyağıyla birlikte hep işe yaramıstır bende. Yürüyüş yapmak ve karına yapılan masaj da kan dolaşımını hızlandırarak iyi geliyormuş yumurta kalitesine
Arada regl olmanızın sebebi nedir. Yani bi rahatsızlık mı benim miktarım çok azdır. Yalan yanlış olurum mesela. Bu arada kullandığınız krill yapını günde kaç kere alıyorsunuz markası nedir

Arada regl olmanızın sebebi nedir. Yani bi rahatsızlık mı benim miktarım çok azdır. Yalan yanlış olurum mesela. Bu arada kullandığınız krill yapını günde kaç kere alıyorsunuz markası nedir
Nordic marka krill yağı 1 tane içiyorum, ben 40 yaşındayım ve premenapozum sanırım geçen yılki değerlerim onu gösteriyordu 4 5 ayda bir oluyor, stres de etkiliyor biraz tabi. Hayal benim için ama Allahın mucizelerine inanıyorum. olmazsa da hayırlısı buymuş derim 😊
Senin az oluyorsa hormonal dengesizlik vardır hayıt ve aslanpencesi çayını mutlaka iç düzene sokar 🌺

X