2016 Şubat Anneleri

Gastrit varsa zor olur dokunacak seyler yeme.ayyy benm gogusler biraz nce dokunmadanda agridi sutyen takamiyorm
ben 30 gunde regl oldugumdan benim bat 5 haziran yani yrn p.tesi degerim 65 cars 213 cikti senin kac cikti yrnda betaya baktrsammi acaba
benim değerlerim 29 mys 24 1 Haziranda 152 3 haziranda 434 çıktı. doktor tekrar takibe gerek yok dedi. artışı güzelmiş, aksilik yok şükürler olsun.

Ben günde 2 tane alıyorum canım senin kontrol nasıl geçti hcg kaç çıktı yazdın mı bilmiyorum gözden kaçırdım herhalde
Cnm kontrol iyi gecti cok sukur kese gorundu haftaya persembede bebek gorunmesi lazim dedi.. hersey normal mis cooom sukur.. benim kafami karastiran progesteron bana gecen hafta bi sabah bi aksam verdi bi hafta ictim kanda degerde iyi dedi tekrar recete yazdi simdi gordum iki sabah bi aksam yazmis kafam karisti simdi benim.. gunde iki mi aliyim 3 mu
pazartesine kadar dr da yok.. yarin hasteneyi aricam eger orda olursa sorarim artik... ne yapsam simdi bilmiyorum.. o yuzden size soruyum bi dedim kizlar

benim değerlerim 29 mys 24 1 Haziranda 152 3 haziranda 434 çıktı. doktor tekrar takibe gerek yok dedi. artışı güzelmiş, aksilik yok şükürler olsun.
Banada dr um gerek yok artisin cok iyi dedi progesteronumada baktrdi 40 cikti o da cok guzel dedi haftaya cuma nasil gelecek bilmiyorm :)

Kizlar hamilelik takvimim cikmiyo neden beceremedim acaba

Banada dr um gerek yok artisin cok iyi dedi progesteronumada baktrdi 40 cikti o da cok guzel dedi haftaya cuma nasil gelecek bilmiyorm :)
Ben pazartesi doktora gidicem ama gideceğim hastanede tüm doktorların randevusu dolmuş. napıcam bilmiyorum. yakınlarımda başka hastanede yok daha hiçbir tahlilim vs. yapılmadı. önümüzdeki hafta benim için yoğun geçecek sanırım.

Sabah erken gitsen yinede bakmiyolar mi ya da bi tanidik varsa ayarlar ben ilcede oldugumdan boyle seyler kolay burda :)

Merhaba,
Konuyu kim devir almak isterse devredeyim ilk mesaja tablonuzu yapın.

Maalesef bilmiyorum yoksa yapardım. Linkini bulursanız bi bakalım

sitede bir başlıkta bunun anlatımı var ama nerede bilemiyorum. Tablşo yapmayı bilen varsa zorlanmadan tabloyu yapacaktır.

Neyse yapabilen biri çıkmasa alabilirim buldum o yeri sanırım yapabilirim tabloyu

sitede bir başlıkta bunun anlatımı var ama nerede bilemiyorum. Tablşo yapmayı bilen varsa zorlanmadan tabloyu yapacaktır.

Neyse yapabilen biri çıkmasa alabilirim buldum o yeri sanırım yapabilirim tabloyu

Mrhaba sen konuyu devralabilirsi .dr gittin mi en sn kntroln kacinci gundeydi sadece keseyimi gordun

Yok canım ya daha gitmedim ayın 15 inde randevum o zaman gittiğimde keseyide görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…