Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
diğer tüm ölçüleri haftasınile uyumluysa korkmayın sadece zayıf bir minnoş,oda beslenme ile düzeliyor.sıkı bir beslenme yapın 2 3 hafta ve o şekilde devam edin
paylaşmaktan korkuyorlar bilmiyor ki ben ne dert içindeyim. Ben de oğlumu yeterince sevebilecek miyim kızımla aynı şekilde bana sanki kızım gibi olmaz gibi geliyor bu yavrum da onu sevmiycem diye korkuyor
Doğum iyice yaklaştı. Bebeğiniz ve siz hızla büyümeye devam ediyorsunuz. Bu döneme kadar ortalama 9-12 kilo almış olmanız gerekmektedir.
32. haftadan sonra yasal doğum izniniz başlar. Artık dinlenmenin zamanı geldi.
Gebeliğe bağlı hormonal değişiklikler nedeniyle kalça eklemleri gevşer ve büyüyen rahimle birlikte sırt ağrılarınız artar.
Azalan kan dolaşımınız ödeme neden olacağından özellikle yemeklerden sonra yürüyüş yapmaya özen gösterin, sürekli pozisyon değiştirin, oturduğunuz yerde küçük ayak hareketleri yapın, ayaklarınızı uzatıp altına yükseltmek için yastık koyun.
Rahmin iyice büyümesi ve bebeğin anne karnındaki duruş pozisyonuna bağlı olarak kaburganızda ağrı hissedebilirsiniz.
Bebeğinizin hareket alanı giderek daraldığı için hareketlerinin şiddetinin azaldığını hissedebilirsiniz.
Hamilelik süresince artan kan hacminizden dolayı vücudunuzdaki damarlar genişlemektedir ve dışarıdan bakıldığında damarlarınız mavi-kırmızı renktedir. Örümcek ağına benzeyen kılcal damarlar da belirgin hale gelmektedir.
Rahimde Braxtan Hicks kasılmalarını daha sık ve sert hissetmeye başlayabilirisniz. Rahmin üst kısmından başlayıp kasıklara doğru yayılan; ortalama 15-30 saniye süren ve giderek azalaran sertlik veya kasılmalardır. Siz hareket edince, bir şeyler yiyip içince veya dinlenince geçmektedir. Gerçek doğum sancısı ne yaparsanız yapın geçmez ve şiddeti de giderek artar.