İnşallah düzelir teşekkür ederimdiğer tüm ölçüleri haftasınile uyumluysa korkmayın sadece zayıf bir minnoş,oda beslenme ile düzeliyor.sıkı bir beslenme yapın 2 3 hafta ve o şekilde devam edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah düzelir teşekkür ederimdiğer tüm ölçüleri haftasınile uyumluysa korkmayın sadece zayıf bir minnoş,oda beslenme ile düzeliyor.sıkı bir beslenme yapın 2 3 hafta ve o şekilde devam edin
Sizin de kız. Kızlar daha narin ve uç düşünüyorlar. Sevgiyi eminim eşit vericez ama bunu onlara ne derece yansıttığımız önemli.paylaşmaktan korkuyorlar bilmiyor ki ben ne dert içindeyim. Ben de oğlumu yeterince sevebilecek miyim kızımla aynı şekilde bana sanki kızım gibi olmaz gibi geliyor bu yavrum da onu sevmiycem diye korkuyor
Burda burada ne kadar çalışan ve hamile kalan arkadaş varsa hepsi hamile kalır kalmaz şeflere gebelik testinin fotosunu attı. Sonra ilk muayenede çalışmaz raporu aldı. Hamilelikleri bitene kadar çalışmadılar tam maaş aldılar. Hamilelik sonrası 2 sene çalışma yasağı aldılarYani ben sanki halime bakıyorum da bazen tuvalete gidene kadar zorlanıyorum bazen çok hafifi 28 saat derse girmeyi hayal bile edemiyorum mümkün değil.zaten heyet raporluyum 28 de bitmişti 5er günlük 4 rapor aldım çok şükür 32ye kavuştum kosa kosa aldım raporu valla hamilelere 24 hafta olmalı doğum izni en az 1 yıl olmalı ama nerdee
Geçmiş olsun kuzum sezaryen enfeksiyonu nasıl oldu anlamadım yara mı açıldı?Kızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Ya 2. Bebiş bekleyen herkes aynı demek ki aynı şeyleri hissediyoruz. Ben de 1. Çocuk büyük olunca daha rahat oluyordur sanıyordum. Benim fındık 32 aylık ama birinin bebeğini kucağıma alsam yolarak kucağımdan aşağı atmaya çalışıyor. Kardeşi doğunca napacak bilmiyorum. Resmen indir onu der gibi bir de kaşlarını çatıyorSizin de kız. Kızlar daha narin ve uç düşünüyorlar. Sevgiyi eminim eşit vericez ama bunu onlara ne derece yansıttığımız önemli.
o nasıl oluyor kız. Bizim ülkede 5 günlük rapor alınca dünya başlarına yıkılıyorBurda burada ne kadar çalışan ve hamile kalan arkadaş varsa hepsi hamile kalır kalmaz şeflere gebelik testinin fotosunu attı. Sonra ilk muayenede çalışmaz raporu aldı. Hamilelikleri bitene kadar çalışmadılar tam maaş aldılar. Hamilelik sonrası 2 sene çalışma yasağı aldılar
canim ben hemen götürdüm. bir de laboratuvar calismiyo olabilir öğleden sonra . numune boşa gitmesin.Canım peki hemen götürmek gerek mi, öğleden sonra baska bölüme randevum var , o zaman götürsem olur mu, biliyor musun
canim yeni gordum kusura bakma. ben sabah götürdüm. gittiğin hastanenin laboratuvar i öğleden sonra çalışmıyor da olabilir. numune boşa gitmesin. arayıp bir sorabilirsin belki saat kaça kadar kabul ediyorlarmış.Canım peki hemen götürmek gerek mi, öğleden sonra baska bölüme randevum var , o zaman götürsem olur mu, biliyor musun
Hemen götüreyim ben de kuzum cok haklısın, zaten zor güç verecegimiz bir durum , tsk ediyorum tatlım ilginecanim ben hemen götürdüm. bir de laboratuvar calismiyo olabilir öğleden sonra . numune boşa gitmesin.
canim yeni gordum kusura bakma. ben sabah götürdüm. gittiğin hastanenin laboratuvar i öğleden sonra çalışmıyor da olabilir. numune boşa gitmesin. arayıp bir sorabilirsin belki saat kaça kadar kabul ediyorlarmış.
ahhh beeee teknik yabancı dilim olsa gelicem oraya daBurda burada ne kadar çalışan ve hamile kalan arkadaş varsa hepsi hamile kalır kalmaz şeflere gebelik testinin fotosunu attı. Sonra ilk muayenede çalışmaz raporu aldı. Hamilelikleri bitene kadar çalışmadılar tam maaş aldılar. Hamilelik sonrası 2 sene çalışma yasağı aldılar
hayirli haberler ver insALLAH temiz cikar canim❤Hemen götüreyim ben de kuzum cok haklısın, zaten zor güç verecegimiz bir durum , tsk ediyorum tatlım ilgine
Aminn canım benimhayirli haberler ver insALLAH temiz cikar canim❤
Canım ben bilgisayar mühendisiyim, bir global turizm firmasında yazılım yapıyorum. Valla izin bitince bir süre ücretsiz izin alacağım ekim başı gibi de dönmeyi planlıyorum işe kısmet iseBen de bugün baktım, analık izni sonrası yarim gün çalışma hakkımı yıllık iznimi kullanıp öyle ücretsiz izin almayı planlıyorum sanirim , hangi bölümde hangi sektördesin, analık izni sonrası ne yapmayı düşünüyorsun?
İşte yola 37 ye kadar yolu var diye bakıyorum ama tabii belli olmaz , yürüyüş yapabiliyor musun? İs arkadaşlarım sag olsun günde 2 defa 1 saat beni çıkarıyorlar
Yoksa hareket bile edemiyorum hem tembelim hem de soğuk
Canımm umarım tertemiz çıkar, hayırlı haberlerimi bekliyorumHemen götüreyim ben de kuzum cok haklısın, zaten zor güç verecegimiz bir durum , tsk ediyorum tatlım ilgine
Benimde bir kaç günüm kaldı yıllık izinleri kullanıyorum bu hafta ama inanılmaz yoruldum bu hamilelikte cumartesi bende çalışamaz raporu alcam doktorum en son uzatalım biraz daha çalış bebeğine vakit kalsın desede şeker var mümkün değil tek hayalim bu sürecte doğuma kadar dinlenmek zaten doğru düzgün uyku yok bari gündüzleri rahat edeyım dönünce de yarım gün çalışma ile başlarım tek duam homeoffice çalışma devam etsin yada izin süresi uzasın yaşa çıksın falan 33 yaşında yeniden anne olmak çok yorucuymuş daha bunu doğurma dan eşim 3. De olsun 5 yıl sonra diyor kendi rahat tabi işe git gel uyu ne çekiyorsam kendim çektim ne anlar halimden doğur demesi kolay haftaya daha rahat olurum inşallah sağlıkla gelsin bebişin bol dinlenmelerHayırlı olsuuun bebecin de iyimiş
Bende bu ay heyet raporluyum ayın 28. İnde de
32. Hafta oluyor çalışamaz raporu alıcam kısmetse.
Evde olmam o kadar güzel ki Müge anlı fln ne varsa izliyorum dijitalden diziler izliyorum. Yürüyüşe çıkıyorum bazen. Keyif yani. Bana son haftalarda işe gitmek işkence gibi olmaya başlamıştı. Maalesef hamiledir diye sen yapma biz hallederiz diyen de yok iş hayatı gebelere göre değil. İmkanı olan ayrılsın 32. De
herseyi aldim sayilir . bebegin utuledim herseyini. ama henüz bavul halini veremedim.bu hafta insALLAH yapmayi düşünüyorum.Çanta hazırlayan var mı? Ben daha kapı süs çikolata falan yaptırmadım yastık isimli tulumu yaptırdım kargoda bebişin eksikler var izne çıkayım tek başıma AVM dükkan dükkan gezip eksikleri alcam