Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    34
Keyifli zamanlar basladi ne guzel ya masallah hepimize 🧿🧿🧿🥰🥰🥰 yap yap guzel olur ben de cinsiyet belli olsun oyle soylicem aileme daha annemin hamile oldugumdan haberi bile yok 😅 farkli sehirlerde yasadigimiz icin saklamak kolay oldu. Gecen sefer dusuk yaptigim icin 12 hafta dolsun diye beklemistim, azicik daha dayanirsam cinsiyetle birlikte soylicem. 💃🏻
Yaa sabredebilmişsin benim kv farklı şehirde ama yine 5.haftadan söyledim tutamadım 😂 sağlıkla gelsinler miniklerimiz tüm olumsuzluklar hepimizden uzak olsun inşallah 🤲🏻 💝

Kızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya
Hamileliğin başından beri çok uyuyorum normalde de uykuyu severim yarım saat önce önümdeki kahvaltıyı yemeye takatim yoktu bı gözüm uyku modundaydi bulaşıkları makinaya koymak için kalktım şimdi koca yaşlı şişko dünya diyerek dans edip buzdolabini temizliyorum hepsini boşalttım bakalım yarısında uyuya kalmazsam bitecek inşallah 😂😂

Merhaba, sizinle günlerimiz aynı :)

Süreciniz nasıl ilerliyor?
Merhaba :)))
Çok şükür mide yanması dışında bir derdim yok diyelim 😂 içimde bebiş değil ejderha var sanki bazı geceler uyutmuyor mide yanmasından 😂😂
Ara ara kasığımda kramp gibi ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama onu da bazen fazla sabit kalıyorum aniden kalkıyorum diye oluyordur diye düşünüyorum ama bulantım çok şükür 1-2 kez oldu onun haricinde bulantı yaşamadım 🙏🏻
Benim tüp bebekle oldu zaten bebişim ilk zamanlar kanamalarım lekelenmelerim oluyordu ilaçlarım bittiğinden beri kanamam olmadı şükür 🙏🏻
Sizin nasıl gidiyor süreç 🥰🥰 cinsiyeti öğrenebildiniz mi

Kızlar bı şey sorucam son zamanlarda önüme çok fazla serklajla ilgili şeyler çıkmaya başladı ben rahim ağzımı hiç olcturmedim ilk hamileligim bı şikayetim yok doktorumda herhangi bi şey söylemedi bu zamana kadar olan randevularimda siz rahim agzinizi olcturdunuz mu ya da doktorunuzdan bilgi istediniz mi bununla ilgili tespit edilenlerin nasıl farkediliyo acaba

Merhaba :)))
Çok şükür mide yanması dışında bir derdim yok diyelim 😂 içimde bebiş değil ejderha var sanki bazı geceler uyutmuyor mide yanmasından 😂😂
Ara ara kasığımda kramp gibi ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama onu da bazen fazla sabit kalıyorum aniden kalkıyorum diye oluyordur diye düşünüyorum ama bulantım çok şükür 1-2 kez oldu onun haricinde bulantı yaşamadım 🙏🏻
Benim tüp bebekle oldu zaten bebişim ilk zamanlar kanamalarım lekelenmelerim oluyordu ilaçlarım bittiğinden beri kanamam olmadı şükür 🙏🏻
Sizin nasıl gidiyor süreç 🥰🥰 cinsiyeti öğrenebildiniz mi
Bende de mide yanması uzun süredir var ve aşırı rahatsız edici.
Bulantı da 3 aydır var hala istifralar devam ediyor.
Ara ara bel ağrısı da yaşıyorum :)
Benim yaş 35 olduğu için doktorum fetal dna istedi çok sükür sonuçlar temiz çıktı dün öğrendik,akşama da pastayla birlikte Kızımızı öğrendik :cool:
Benim 1 oğlum var, 3 aydır hep erkek belirtileri hissettim bu nedenle akşam büyük bir şaşkınlık ve sevinç yaşadık :))
Muayene de kalp atışı 140 ve altı olunca erkek 140 ve üzeri ise kız diye çok okumuştum. Bizim ki bu ay başındaki kontrolde kalp atışı 150 idi :))

Kızlar bı şey sorucam son zamanlarda önüme çok fazla serklajla ilgili şeyler çıkmaya başladı ben rahim ağzımı hiç olcturmedim ilk hamileligim bı şikayetim yok doktorumda herhangi bi şey söylemedi bu zamana kadar olan randevularimda siz rahim agzinizi olcturdunuz mu ya da doktorunuzdan bilgi istediniz mi bununla ilgili tespit edilenlerin nasıl farkediliyo acaba
ben ilerki haftalarda kadın doğumcunun biz söylemeden zaten kendisinin ölçtüğünü biliyorum
daha önce düşük kayıp yaşayanlar zaten notlarda mevcut doktor ona göre hareket ediyor

Hamileliğin başından beri çok uyuyorum normalde de uykuyu severim yarım saat önce önümdeki kahvaltıyı yemeye takatim yoktu bı gözüm uyku modundaydi bulaşıkları makinaya koymak için kalktım şimdi koca yaşlı şişko dünya diyerek dans edip buzdolabini temizliyorum hepsini boşalttım bakalım yarısında uyuya kalmazsam bitecek inşallah 😂😂
Gelip bana da mı yardım etsen benim hiç iş yapmaya mecalim yok😂😂

Kızlar bende bi kaç gündür aşırı uyuma var sizde de oluyormu ya mesela akşam 8 de uyuyup 11 e doğru uyandım gece 2 de uyudum daha yeni uyandım ve bu bi kaç gündür var ya
Bende tam tersi çok uykum var ama uyuyamıyorum. Normalde 8-9 saat uyurdum şimdi 5 saat ancak

Muhtemelen detayli ultrasonda olculuyodur, detayli yaptirmak istenmezse de khd doktoru kontrol eder 20-24.haftalarda diye dusunuyorum. Bana ikili testte olcum yapildi 12.haftada ama onemli olan ileriki haftalardaki durum sanirim.

Ya ben bi şey sorcam 🙈 şey cinsel hayatınız nasıl? Ben bulantılar yüzünden gebeliğin başından beri ayrı yatıyorum, koku hassasiyetim de olduğu için tahammülüm yok hiç bit şeye. Zaten vajinal enfeksiyonum da var ve ilaç kullanmıyorum bunun için doktorum vermedi. Takip edelim dedi. İlişki bu süreçte sadece 2 defa oldu ve çok acı verici oldu yanma hissettim enfeksiyon yüzünden. Ben eksikliğini hiç hissetmiyorum ama eşime üzülüyorum birde baya ayrı kaldık 🙈 paylaşmak istedim. Doktorum batikonla temizlemişti en son. İnternette ilişkinin enfeksiyon sürecini hızlandırdığını da duyunca hiç istemiyorum açıkçası. Bir tek bende mi sorun var benim gibi olan var mı🙈

Selam kızlar doktorla görüştüm, yaş riski dışında düşük risk kabul edebiliriz amniyosenteze gerek yok ama fetal dna yaptırabilirsin dedi. Eurofins ile görüştüm yarın kan vereceğim. Bu firmada yaptıran var mı kaç günde çıkıyor test sonucu acaba ?

Ben de sızıp kalıyorum, sonra gece yarısı uyanıp geri çok zor uyuyorum. Çocuk da olunca uykumu almadan kalkıp, zombie gibi geziyorum:)

Ya ben bi şey sorcam 🙈 şey cinsel hayatınız nasıl? Ben bulantılar yüzünden gebeliğin başından beri ayrı yatıyorum, koku hassasiyetim de olduğu için tahammülüm yok hiç bit şeye. Zaten vajinal enfeksiyonum da var ve ilaç kullanmıyorum bunun için doktorum vermedi. Takip edelim dedi. İlişki bu süreçte sadece 2 defa oldu ve çok acı verici oldu yanma hissettim enfeksiyon yüzünden. Ben eksikliğini hiç hissetmiyorum ama eşime üzülüyorum birde baya ayrı kaldık 🙈 paylaşmak istedim. Doktorum batikonla temizlemişti en son. İnternette ilişkinin enfeksiyon sürecini hızlandırdığını da duyunca hiç istemiyorum açıkçası. Bir tek bende mi sorun var benim gibi olan var mı🙈
Enfeksiyon varsa çok yanınız yanar tabi. Onun geçmesi lazım 🥹 bizim normal devam ediyor. Bazen çok halsiz ve mide bulantısı dolayısıyla keyifsiz olup, istemediğim zamanlar oldu tabi.

Kızlar 14+ 5 olduk bugün ama karnım hiç belirgin bile değil nerdeyse aynı durumda olan var mı ne zaman çıkar ay heves ediyorum ama yok çıkmıyor

Geçmiş olsun enfeksiyon olmanız kötü olmuş hamilelik bile olmasa da normal yaşantıyı etkiliyor
bizde normal devam ediyor :)

X