- 1 Nisan 2021
- 400
- 1.537
günün ilk güzel haberini aldık çok sevindim, çok o pıtı pıtılar kadar insanı hayata bağlayan bişiy var mı gerçekten bilmiyorum.. sağ salim alın kucağınıza dilerimMerhabalar herkese. Şu anlık güzel haberlerim var. Benim miniğim yaşamayı seçmiş gibi görünüyor. Dün doktor kontrolüm vardı. Düşük yaptığını öğreneceğim diye gittim ama hani bi kanama vs olmadı ekstra ama sanki hissetmiyorum onu bana öyle geliyordu. Karından muayene etti önce bende kesemi görünce ekranda şaşırdım çünkü kesem bir öncekinde yuvarlak değil eğri büğrü elips olmuştu. Doktor güzel haberlerimiz var galiba dedi. Bi Altan’da bakalım dedi. Sonra bebeğimi gösterdi pıt pıt atıyor. Kalbini duydum minicik atışları. Doktor dedi ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş. İyiki progestana devam ettik dedi. Normalde 7 haftalık olması gerek bat a göre. 6+1 olduğunu öğrendik 10 Ağustos doğum dedi. Bu duyguyu anlatamam. Hala lekelenmelerim var olabilir dedi bu kadar. Progestana devam ediyoruz. Eğer bir önceki ultrason görüntüsü olsaydı inanın ne dediğimi anlayacaktınız şekilsiz kese düşüğe yakın.. ve sonunda mucize sanki