2016 Şubat Anneleri

Bebisnide gorursun canim baya gecmis olcak ben12sinde gidicm kese icin

İnşallah canım inşalah güzel haberler alırız ben ilk bebeğimi kaybettim bunda da korkuyorm bi sorun çıkacak diye :KK51:

İnşallah canım inşalah güzel haberler alırız ben ilk bebeğimi kaybettim bunda da korkuyorm bi sorun çıkacak diye :KK51:
Aynen canim bende kaybettim kurtaj oldum bebegim gelismemis hic goremedik :KK43: endiselerimz normal ama stres olmamaliyiz

Arkadaşlar görüyorum ki hepimiz aynı süreçlerden geçmişiz... Ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz bi liste yapıp buradaki tabloya günde bi kere. Dua edelim. Ve gün içinde karnımıza dokunup ya mübdi çekelim bence tevekkül edip bekleyelim sonrada herkesi öpüyorum...

Gastrit varsa zor olur dokunacak seyler yeme.ayyy benm gogusler biraz nce dokunmadanda agridi sutyen takamiyorm
ben 30 gunde regl oldugumdan benim bat 5 haziran yani yrn p.tesi degerim 65 cars 213 cikti senin kac cikti yrnda betaya baktrsammi acaba
desteklı sutyen tavsıye ederım ılk başta agrı yapsada bı sure sonra gecıyor agrılar :)

çok sağol canım benim,kötü bir nisan ayından sonra hiç bekletmeden tekrar verdi rabbim şükürler olsun,sen bebiş nasılsınız herşey yolunda dimi
Sukurler olsun rabbime cnm ya hersey yolunda sen nasilsin acaip sevindim anlatamam sana kedcikler nasil :)

İyi sabahlar sevgili anneler. Ben bir 2012 eylül annesi olarak ikinci çocuğumu beklediğimi sürpriz bir şekilde dün öğrendim. Tam tüp bebek tedavisine başlamış ve 3. iğnemi vurmuşken neden adetim sadece 1 gün sürdü ve kesildi sorusuyla sağlık ocağına gittim. Test sonucu pozitif çıkınca iğnelere bay bay dedik. Aradığımız bebek zaten bizimleymiş. Hepimiz için hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler inşallah. Şimdi 3 yaşına yaklaşmış bir küçük hanımla çalışan bir annenin maceralarına bir kuzucuk daha eklenecek. :)

Gunaydin bayanlar,
Bende 1 haziranda transferimi oldum son adet tarihine gore bebekim tutarsa subat annesi olacagim insallah 13 haziranda guzel haber alirsam buraayim :KK200::KK55::KK19:

Sukurler olsun rabbime cnm ya hersey yolunda sen nasilsin acaip sevindim anlatamam sana kedcikler nasil :)
Bende çok sevindim kuzum iyiler valla sağdan soldan yine başladılar kedi ne olacak demeye,hiçbişey olmayacak düzenimiz aynen devam edecek demekten usanmak üzereyim:KK11:

İyi sabahlar sevgili anneler. Ben bir 2012 eylül annesi olarak ikinci çocuğumu beklediğimi sürpriz bir şekilde dün öğrendim. Tam tüp bebek tedavisine başlamış ve 3. iğnemi vurmuşken neden adetim sadece 1 gün sürdü ve kesildi sorusuyla sağlık ocağına gittim. Test sonucu pozitif çıkınca iğnelere bay bay dedik. Aradığımız bebek zaten bizimleymiş. Hepimiz için hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler inşallah. Şimdi 3 yaşına yaklaşmış bir küçük hanımla çalışan bir annenin maceralarına bir kuzucuk daha eklenecek. :)
Gözün aydın canım neyseki haber vermiş hooop ben burdayım ne iğnesi ne bebeği yer yok burda diye.hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

bbüyü

Ne büyük mutluluk:KK66:) rabbim seni daha fazla zorlamadan verivermiş nimetini..
Hayırlı cumalar hanımlar ve kuzularımız...

X