- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
Bebisnide gorursun canim baya gecmis olcak ben12sinde gidicm kese icinYok canım ya daha gitmedim ayın 15 inde randevum o zaman gittiğimde keseyide görürüm inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebisnide gorursun canim baya gecmis olcak ben12sinde gidicm kese icinYok canım ya daha gitmedim ayın 15 inde randevum o zaman gittiğimde keseyide görürüm inşallah
Bebisnide gorursun canim baya gecmis olcak ben12sinde gidicm kese icin
Aynen canim bende kaybettim kurtaj oldum bebegim gelismemis hic goremedik endiselerimz normal ama stres olmamaliyizİnşallah canım inşalah güzel haberler alırız ben ilk bebeğimi kaybettim bunda da korkuyorm bi sorun çıkacak diye
Aynen canim bende kaybettim kurtaj oldum bebegim gelismemis hic goremedik endiselerimz normal ama stres olmamaliyiz
Ediyorum canim benm adim seda ismimi soyle sende dualarindaİnşallah bu sefer alacağız kucağımıza canım. dua et bol bol
desteklı sutyen tavsıye ederım ılk başta agrı yapsada bı sure sonra gecıyor agrılar :)Gastrit varsa zor olur dokunacak seyler yeme.ayyy benm gogusler biraz nce dokunmadanda agridi sutyen takamiyorm
ben 30 gunde regl oldugumdan benim bat 5 haziran yani yrn p.tesi degerim 65 cars 213 cikti senin kac cikti yrnda betaya baktrsammi acaba
Ediyorum canim benm adim seda ismimi soyle sende dualarinda
çok sağol canım benim,kötü bir nisan ayından sonra hiç bekletmeden tekrar verdi rabbim şükürler olsun,sen bebiş nasılsınız herşey yolunda dimikuzum hayirli ugurlu olsun gorunce cok sevindimmmmm
Sukurler olsun rabbime cnm ya hersey yolunda sen nasilsin acaip sevindim anlatamam sana kedcikler nasil :)çok sağol canım benim,kötü bir nisan ayından sonra hiç bekletmeden tekrar verdi rabbim şükürler olsun,sen bebiş nasılsınız herşey yolunda dimi
Ben yapabilirimMerhaba,
Konuyu kim devir almak isterse devredeyim ilk mesaja tablonuzu yapın.
Bende çok sevindim kuzum iyiler valla sağdan soldan yine başladılar kedi ne olacak demeye,hiçbişey olmayacak düzenimiz aynen devam edecek demekten usanmak üzereyimSukurler olsun rabbime cnm ya hersey yolunda sen nasilsin acaip sevindim anlatamam sana kedcikler nasil :)
Gözün aydın canım neyseki haber vermiş hooop ben burdayım ne iğnesi ne bebeği yer yok burda diye.hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahİyi sabahlar sevgili anneler. Ben bir 2012 eylül annesi olarak ikinci çocuğumu beklediğimi sürpriz bir şekilde dün öğrendim. Tam tüp bebek tedavisine başlamış ve 3. iğnemi vurmuşken neden adetim sadece 1 gün sürdü ve kesildi sorusuyla sağlık ocağına gittim. Test sonucu pozitif çıkınca iğnelere bay bay dedik. Aradığımız bebek zaten bizimleymiş. Hepimiz için hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler inşallah. Şimdi 3 yaşına yaklaşmış bir küçük hanımla çalışan bir annenin maceralarına bir kuzucuk daha eklenecek. :)
Hoşgeldin gözün aydın canım sağlıkla gelir inşallah bebeğingünaydın 2013 haziran annesi olarak bugün itibari ile tekrar hamile oldugumu öğrendim şaşkınım mutluyum
İnşallah tutunmuştur bebeğin güzel haberi tez zamanda alırsın umarımGunaydin bayanlar,
Bende 1 haziranda transferimi oldum son adet tarihine gore bebekim tutarsa subat annesi olacagim insallah 13 haziranda guzel haber alirsam buraayim
bbüyüİyi sabahlar sevgili anneler. Ben bir 2012 eylül annesi olarak ikinci çocuğumu beklediğimi sürpriz bir şekilde dün öğrendim. Tam tüp bebek tedavisine başlamış ve 3. iğnemi vurmuşken neden adetim sadece 1 gün sürdü ve kesildi sorusuyla sağlık ocağına gittim. Test sonucu pozitif çıkınca iğnelere bay bay dedik. Aradığımız bebek zaten bizimleymiş. Hepimiz için hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler inşallah. Şimdi 3 yaşına yaklaşmış bir küçük hanımla çalışan bir annenin maceralarına bir kuzucuk daha eklenecek. :)