2016 Şubat Anneleri

Kızlar bişey sorucam akıntı için günlük ped kullanıyorum ama akıntı çok olduğundan acaba sakıncası olurmu mikrop falan kaparmıyım ne kadar sağlıklı emin olamadım.
bendede akıntı fazla günlük ped kullanıyorum bende sanırım çok fazla bekletmeden değişimini yaparsak sorun olmaz gibi ama tamda emin olamıyorum

benide eklermisiniz listeye 8 mayıs sat 2. gebeliğim 29 yaşındayım

uğraşıyorum ama olmuyor birisinden yardım almaya çalışıyorum o da formülü yazınca tablo olarak çıkıyor yapamadık yani
sen biliyor musun
Canım bende yapamadım yaa O linkten denedim ama olmuyor
kızlar bende denedim ama yapamadım nasıl olacak bu iş yahu anlamadım başka topiclere sorayım bende belki yardımcı olabilirler

kızlar bende denedim ama yapamadım nasıl olacak bu iş yahu anlamadım başka topiclere sorayım bende belki yardımcı olabilirler

sor bakalım canım . Bu arada kızlar bende de akını çok az ya böyle olan varmı

o zaman resmı feysde sadece ben olarak paylaş sonrada resme sag tıklayıp url sini kopyala sonra su suratların cıktıgı yer var ya sunun mesela onun yanında dag resmı gıbı bı kutucuk var ona tıkla yapıştır de

Canım tarçının ilk tırnak kesiminde veteriner onu çok korkuttu veterineri değiştirdik ama korkusu kaldı evde mümkün değil veterinerde bir seferde hepsini kesemiyor düşün evde zaten mümkün değil
Oyyy kuyamam ona ben yaaaa haklii biz bile doktordan korkuyoruz ... bazi veterinlerun gercek olup olmadigi hakkinda supheliyim zaten

senin aşılama mı idi yanlışmı hatırlıyorum kaçıncı gündü transfer

Kızlar sat 27 nisan, dün akşam kahverengi akıntım oldu bugün de hafif kanamalarım. kan verdim bhcg değerim 56 çıktı, doktor kapısında ağlayarak bekliyorum neler oluyor bilmemek çok kötü :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…