- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Ödem çok kötüydü cnm ayaklar bacaklar iki katına çıktı ama 1 haftaya hepsi iniyor üzülme. Benim 12.günüm ama bacak be belim çok kötü kesin spinalden zarar gördü ağlıycak durumdayım çok canım yanıyor ayağa kalkamıyorum bebeklerime yetemiyorum. Birsürü kişi yanımda ama kimse yardım edemiyo. Ne doğru düzgün mama verebiliyırlar ne de gazını çıkarabiliyorlar. Çok üzgünüm yeter ki sağlığıma kavuşayım herseyi ben yaparım. Bizimkiler de 25-35cc içiyorlar 3 saatte bir. Pompayla da 15cc anca çıkıyor göğsümden. Rabbim yardımcımz olsun günler böyle böyle gececek yeter kiSu durumda bebislere yetmek diye bisey benim icin de soz konusu bile degil. 3 saatte bir 30 40 cc mama yiyorlar sutum yeni geldi pompayla da sagiyorum vermeye de calisiyorum asagi yukari bi 30 cc de oyle geliyor anca ilac niyetine iciyorlar onu. Bende de siddetli adet sancisi gibi agrilar ve karnimda agrilar var . Ben de agridan agliyorum igne yaptiriyorum..birde benim ayaklar ve bacaklar balon resmen acayip sistiler senin nasil sisin var mi
Sağlık olsun