Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
ben henuz nstye girmedim34. haftamdayim randevuda olusturmadilar. yarin var randevum detayli ultrason, bir de 35. haftamda rutin kontrol.
nst sanirim 36dan sonraydi gecen seferden dogru hatirliyorsam

outoffit outoffit hemen enseyi karartma dur bakalim bi doktora gidip etraflica konus daha netlestir kafanda. Ve kendini sartlama illa normal olacak ya da sezeryan olacak diye hersey yolunda olsun varsin istedigi gibi gelsin minnos😇

Ben hala 2 haftada bir gidiyorum oyuzdende 2 haftada bir net ye giriyorum ama sonrasinda haftada bir geleceksin dedi boylece nstye de haftada bir giricem. Her girme 600 tl masallah 🥹
Ben de 2 haftada 1'im şu an, benim pakette nst doktorun gerekli gördüğü kadar diye belirtilmiş ama muayene sınırı var tabii ondan merak ettim 🥹

Kızlar acil bişey sorucam. 😔 31+3 göğüsün altin göbeğin n üzerinde bıçak saplar gibi ağrı giriyor. Böle yaşayan varmı . Doktra gitsemmi,?bilemdm

bugün ilk kez nst’ye girdim. şükür her şey iyiydi. her hafta girecekmişim artık. 33+1 idi bugün.

bi yandan da zaman geçmek bilmiyor…
Deme öyle ya ben de 10 gün kaldı nerdeyse korku yükleniyor inşallah daha erken gelmek istemez çünkü suyu sınırdaydı 37 ye çok az kaldı benim bazen önüme yeni doğan bebekler çıkıyor off diyorum acaba ben ne hissedicem gerçekten çok değişik geliyor hala bana çok şükür her şeyi hazır artık bekleme moduna geçtim şimdide makromeden dönence yapacam oturdum 😅

Kızlar acil bişey sorucam. 😔 31+3 göğüsün altin göbeğin n üzerinde bıçak saplar gibi ağrı giriyor. Böle yaşayan varmı . Doktra gitsemmi,?bilemdm
34?5 im iki gündür kaburgam batıyor iç içe giriyor sanki sırtıma da, vurmaya başladı. Bıçak saplar gibi değil ama ağrıyor ittiriliyor baskı var sanki

Kaç muayene hakkın kaldı orange? 🥲 benim de aklıma takılıyor bu nst için muayene şart mı öyleyse benim 3 hakkım var yetmez sanki🥲
Ben hastaneden doğum paketi aldım ama sadece doğum içinde muayene falan yok her muayenede ayrı ücret ödüyorum ama mesela haftada bir nst dedi bana muayene haricinde de gittim geçen pazartesi benden hiç para talep etmediler direk çektiler sonrada kağıdı ben doktora verdim doktorda sorun yok diyip gönderdi

Kaç muayene hakkın kaldı orange? 🥲 benim de aklıma takılıyor bu nst için muayene şart mı öyleyse benim 3 hakkım var yetmez sanki🥲
Sormaya korkuyorum nsnf bizim doktorda kart da geçmiyor yani bi gittiğimizde muayene hakkınız bitti 2 bin TL alayım deseler bulaşık yıkıcaz herhalde doktorun ofisinde 😅 bende de 2-3 bişi kalmıştır muhtemelen

Her şey hazır mı? 😍 Hoş, insan bir bebeği olmasına ne kadar hazır olabilir ama o konuyu zaten geçtik biz 😀

Ne kadar az zaman kaldığını düşününce hem yetiştirememe stresi, hem de heyecan basıyor benim içimi de 😊
yok be kuzum, daha hazır değil:) ama şimdi hızlandırmaya başladım.
aslında çoğu şeyi seçtim, planladım ya da aldım halihazırda.

ama yine de “hazırım” demekten uzağım:) sende nedir durum bugün itibarıyla?🥰

Deme öyle ya ben de 10 gün kaldı nerdeyse korku yükleniyor inşallah daha erken gelmek istemez çünkü suyu sınırdaydı 37 ye çok az kaldı benim bazen önüme yeni doğan bebekler çıkıyor off diyorum acaba ben ne hissedicem gerçekten çok değişik geliyor hala bana çok şükür her şeyi hazır artık bekleme moduna geçtim şimdide makromeden dönence yapacam oturdum 😅
canım erken gelmeyecek inşallah. hiç düşünme onu.

ama sanırım artık bebeki hayatı hafiften düşünmeliyiz 🥰🥰🥰🤩

ay ne güzel elinden ne işler geliyor . ben de anca alayım😂

Bilemedim ya uzandım ama bilemdm elmke değince bile açıyor. Allah yardmcimiz olsn
Kaburga ağrısı nedense beni korkutmuyor yukarıdan olduğu için bebek sıkıştırıyor diye düşünüyorum. Beni korkutan alt kısım da yaşadığım ağrılar bel bacak yumurtalık onlar tehlikeli olabilir çünkü

Sormaya korkuyorum nsnf bizim doktorda kart da geçmiyor yani bi gittiğimizde muayene hakkınız bitti 2 bin TL alayım deseler bulaşık yıkıcaz herhalde doktorun ofisinde 😅 bende de 2-3 bişi kalmıştır muhtemelen
Senin doktor özel klinik mi. Benim doktorda kart geçiyor bide en kötüsü kart ile ödeme olursa 200 lira fazladan alıyor her seferinde. 😂 gerçi şimdi aklıma geldi özel klinikte sigorta olmuyor sanırım

X