2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
canım benim hastaneden ayrı bi klinik ya 2 hastane ile anlaşmaları var doktorlarımın hangisini seçersek ondan dedim acaba ilgilenirler mi kimden bilgi alsam diye, o hastaneye hiç gitmedim çünkü, belki gidip doktor ismi verince ona göre bilgi verirler belki

Hmm anladım cnm ozaman doktorunla konuşman daha mantıklı o sana detaylı bilgi verir heralde

he biliyorum canım benim evime yakın ben hizmet memorial da doğumu yapıcam incirlide doktorumun muayenehanesi de bakırkoyde zaten
Komşu sayılırmışız ben de Bakırköy deyim Fatih eğitim ve araştırma hastanesi Şirinevler şubesi açıldı bu sene Şirinevler de dışarıdan küçük görünüyor ama tam teçhizatlı ben de orayı düşünüyorum oğlumu medikal park Bahçelievler de dünyaya getirmiştim ama onlara küskünüm ben bu gebeliğimde ilk işlemlerim orda yapıldı ama değiştirmeye çok niyetliyim karar verdim gibi de

Allah kucagınıza almayı nasip etsin sizinde :) Ayy nasıl normal yolla oluyor ailede filan mı var ikiz yoksa tamamen mucize mi :)
Cift yumurta ikizleri genetik anneden kizina geciyor her ay 2yumurta atman gerekiyor tek yumurta genetik degilmis butun toplumlarda esit oranda gorulurmus tesadufe bagliymis

Ayni canim bana da kac aylik diye soruyorlar 6 aylik diyince sasirip kaliyorlar daha 3 ay mi var napcaksin diye aciyan bakislarla bakiyorlar

Onluk karnimi kapatmiyor ki her an dogurcakmisim gibiyim ben de bol kiyafetlerimi giyebiliyorum aslinda ama alt kisimlari hava aliyor

Merhaba kızlar bende geldim aranıza:) kısaca tanışalım: 2düşüğümün ardından kızım oldu . 6 sene sonra oğlum dünyaya geldi. Oğlum 27 aylık ve süpriz bir şekilde tekrardan hamileyim ve ikinci süpriz tek yumurta ikizi olmaları oldu bizim için. İstanbulda yaşıyorum. Kanuni sultan süleyman has. Riskli gebeler grubunda olduğum için perinatolog bakıyor bana... Heee birde son adet tarihim belli değildi. 20 mayıs olarak ultrasondan bebeklerin boyuna bakıp söylediler. Benden bu kadar...

Kızlar herkese selamm ben de 23+2 haftamda bir kız bir erkek ikizlerimi bekliyorum. İstanbul'da yasıyorum. Bana plasenta previa totalis teşhisi konuldu. Riskli gebelik olduğu icin izin aldım raporlu evde yatıyorum. Doktorum 34. Haftada alırız dedi umarım daha önce kanama vs olup da erken dogum yasamam

Hayirli ugurlu olsun canim saglikla hayirla gelsin bebislerin birden baya kalabalik aile olacaksiniz bizim de kizimiz vardi simdi ikiz kizlarimiz olacak insallah heyecan korku stres hepsini birden yasiyorum

Dinlenirsen bi sey olmaz canim iyi dusun iyi olsun

Günaydın hanımlar :) yeni gelenler hoşgeldi Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi :)
bugün heyecanlıyım 2 erkekle buluşmam var :)

Günaydın hanımlar :) yeni gelenler hoşgeldi Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi :)
bugün heyecanlıyım 2 erkekle buluşmam var :)
Bir sonraki randevuya kadar özlüyorsun sanki değil mi :) göresin geliyor resmen Allah mutluluğumuzu elinizden almasın hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…