canım benim hastaneden ayrı bi klinik ya 2 hastane ile anlaşmaları var doktorlarımın hangisini seçersek ondan dedim acaba ilgilenirler mi kimden bilgi alsam diye, o hastaneye hiç gitmedim çünkü, belki gidip doktor ismi verince ona göre bilgi verirler belkiBende burda bi topikte 28 hafta itibari ile vuralabilecegini okudum haftaya randevum konusucam doktorumla bakalım
Cnm ben hastahanenin bilgi işlem muhasebe bölümü ile görüştüm fiyati onlar veriyor doktor fiyat söylemiyor zaten doğum paketleri oluyor kapı süsleme lohusa şerbeti 2 günlük yatış tahliller hersey içinde
canım sende istanbuldaydın demi ? hangi hastaneye gidiyorsun ?
canım benim hastaneden ayrı bi klinik ya 2 hastane ile anlaşmaları var doktorlarımın hangisini seçersek ondan dedim acaba ilgilenirler mi kimden bilgi alsam diye, o hastaneye hiç gitmedim çünkü, belki gidip doktor ismi verince ona göre bilgi verirler belki
Ewt cnm istanbuldayım medipol Mega üniversite hastahanesine gidiyorum avrupa yakasindaysan tavsiye edebilirim
6 kilo aldım ama bu hafta tartılmadım. 72den 78e çıktımkaç kilo aldın canım ?
aynen bende 7 kilo aldım6 kilo aldım ama bu hafta tartılmadım. 72den 78e çıktım
3 kişide aynıysa normal bence :)Aynen ben de 7 kg aldım kızlar. Normal heralde
Komşu sayılırmışız ben de Bakırköy deyim Fatih eğitim ve araştırma hastanesi Şirinevler şubesi açıldı bu sene Şirinevler de dışarıdan küçük görünüyor ama tam teçhizatlı ben de orayı düşünüyorum oğlumu medikal park Bahçelievler de dünyaya getirmiştim ama onlara küskünüm ben bu gebeliğimde ilk işlemlerim orda yapıldı ama değiştirmeye çok niyetliyim karar verdim gibi dehe biliyorum canım benim evime yakınben hizmet memorial da doğumu yapıcam incirlide doktorumun muayenehanesi de bakırkoyde zaten
6 kilo aldım ama bu hafta tartılmadım. 72den 78e çıktım
aynen bende 7 kilo aldım
Aynen ben de 7 kg aldım kızlar. Normal heralde
. Kızlar ben de 46 ile başladım şimdi 53 ün şaka gibi ama ben de 7 kg almışım normali bu olsa gerek dimi3 kişide aynıysa normal bence :)
Cift yumurta ikizleri genetik anneden kizina geciyor her ay 2yumurta atman gerekiyor tek yumurta genetik degilmis butun toplumlarda esit oranda gorulurmus tesadufe bagliymisAllah kucagınıza almayı nasip etsin sizinde :) Ayy nasıl normal yolla oluyor ailede filan mı var ikiz yoksa tamamen mucize mi :)
Ayni canim bana da kac aylik diye soruyorlar 6 aylik diyince sasirip kaliyorlar daha 3 ay mi var napcaksin diye aciyan bakislarla bakiyorlarKızlar önce pantalonların falan içine sığamıyordum gidip hamile pantalonları ile bu sorunu bi nebze aştım derken artık üstlerin de içine sığamıyorumZAten çarpıntım vardı sanki bugün üstümdekiler sıktı diye de çarpıntım geçmiyor. Beni görenler 8 aylık mı diyo ( yok diyorum daha 6 olmadı. Sizde durumlar nasıl
Onluk karnimi kapatmiyor kiben de aynı durumdayım abartısız 7,5 aylık gibi filan duruyor ama ben de üstleri epey bol kullananlardandım şimdiye kadar kullandım ama azar azar onlar da daralmaya başladı aynen ben de çalışıyorum ama allahtan şimdi salaş şeyler de moda da heryerde bulabiliyoruz ben öğretmenim önlük kurtarıyor beni bide
Hayirli ugurlu olsun canim saglikla hayirla gelsin bebislerinMerhaba kızlar bende geldim aranıza:) kısaca tanışalım: 2düşüğümün ardından kızım oldu . 6 sene sonra oğlum dünyaya geldi. Oğlum 27 aylık ve süpriz bir şekilde tekrardan hamileyim ve ikinci süpriz tek yumurta ikizi olmaları oldu bizim için. İstanbulda yaşıyorum. Kanuni sultan süleyman has. Riskli gebeler grubunda olduğum için perinatolog bakıyor bana... Heee birde son adet tarihim belli değildi. 20 mayıs olarak ultrasondan bebeklerin boyuna bakıp söylediler. Benden bu kadar...
Dinlenirsen bi sey olmaz canim iyi dusun iyi olsunKızlar herkese selamm ben de 23+2 haftamda bir kız bir erkek ikizlerimi bekliyorum. İstanbul'da yasıyorum. Bana plasenta previa totalis teşhisi konuldu. Riskli gebelik olduğu icin izin aldım raporlu evde yatıyorum. Doktorum 34. Haftada alırız dedi umarım daha önce kanama vs olup da erken dogum yasamam
Bir sonraki randevuya kadar özlüyorsun sanki değil mi :) göresin geliyor resmen Allah mutluluğumuzu elinizden almasın hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımızaGünaydın hanımlar :) yeni gelenler hoşgeldi Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi :)
bugün heyecanlıyım 2 erkekle buluşmam var :)
Tesadüf olur mu tatlım o daha büyük bir mucize :)Cift yumurta ikizleri genetik anneden kizina geciyor her ay 2yumurta atman gerekiyor tek yumurta genetik degilmis butun toplumlarda esit oranda gorulurmus tesadufe bagliymis