- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
Ben de biliyorum o iğneyi ve aklımda Dr mutlaka söyler ama ben de bi konuşup talep etmeyi düşünüyorum tabi hangi şarlat ve haftalarda vurulduğuna dair bir fikrim yok...bebeklerimizin iyiliği için tıp neye imkan veriyorsa kullanmak lazım diyorum ben
Ben ilk yeni doğan hizmetlerini ve Bebek yoğunbakımlarını sormuştum(Allah mecbur bırakmasın tabii hiçbirimizi) sonra onlar kafama yatınca oda ve fiyatları değerlendirdim bi de oda küçüklüğü önemli yani gelen giden çok oluyor doğumda oğlumun doğumundan biliyorum kendi rahatın için belki hastanende büyük oda vardır doğum için genelde büyük odaları ayırırlar onu sorabilirsin ben oğlumda erken doğum riski ile yattığımda minicik bi odaydı;doğum aynı hastanede oldu ve daha büyük bi odaya almışlardı sen talep edebilirsinhayırlı olsun canım kafan rahatlamıştır en azından. Benim doktorum hastaned olduğu için ilk önce tabiki gittiğim hastane ile konuşacağım. Ama kanama sırasında kendi hastanemde de yattım ve açıkcası hiç memnun kalmadım. Memnun kalmadığım şeyler kat personelinin bilgisiz ve yetersiz oluşuydu, odalar hücre gibi küçücüktü falan. Ama önemli olan kendi doktorum mu yoksa yenidoğan hizmetleri mi işte onlar kafamı bulandırıyor
bende mi konuşsam acaba, neler sorcaksın canım? ben özel kliniğe gidiyorum 2 hastane ile anlaşmalı zaten biz birini seçtik daha öncede düşündüğüm hastaneydi zaten doktoruma ilk başta sormuştum fiyatları her şey dahil demişti fiyata 4500 acaba kuvözde içindemidirBi kaç kontrol daha gideyim de ondan sonra kuvz olaylarını da iyice konuşayım diyorum hastane ile :)
Normalde kanunen kuvez ücretsiz. Hatta yenidoğana yapılan herşey ücretsiz. Ama özel hastanelr öyle şeyler yapıyolar ki sana zaten başka isim altında fatura ediyorlar o yüzden başta konuşup sonra sürprizlerle karşılaşmamak lazımbende mi konuşsam acaba, neler sorcaksın canım? ben özel kliniğe gidiyorum 2 hastane ile anlaşmalı zaten biz birini seçtik daha öncede düşündüğüm hastaneydi zaten doktoruma ilk başta sormuştum fiyatları her şey dahil demişti fiyata 4500 acaba kuvözde içindemidir
İçinde olmalı kanunen ama ben bu hamileliğimde devam ettiğim hastanenin o kadar çok tuzağına düştüm ki artık herşeyi soruyorum bence sende sor derim benbende mi konuşsam acaba, neler sorcaksın canım? ben özel kliniğe gidiyorum 2 hastane ile anlaşmalı zaten biz birini seçtik daha öncede düşündüğüm hastaneydi zaten doktoruma ilk başta sormuştum fiyatları her şey dahil demişti fiyata 4500 acaba kuvözde içindemidir
sorayım en iyisi doktorum bilgi verir heralde gerçi doktoruda bu para konularıyla ilgili sarmak istemiyorum ama hastaneye gidip sorsam ilgilenirlermi hiç bilmiyorumİçinde olmalı kanunen ama ben bu hamileliğimde devam ettiğim hastanenin o kadar çok tuzağına düştüm ki artık herşeyi soruyorum bence sende sor derim ben
Dr la değil de hastanenin hasta yatış kısmıyla konuş onlar daha net bilgi veriyorlarsorayım en iyisi doktorum bilgi verir heralde gerçi doktoruda bu para konularıyla ilgili sarmak istemiyorum ama hastaneye gidip sorsam ilgilenirlermi hiç bilmiyorum
hmm anladım canım tamam o zaman bi gün gidip yüz yüze konuşayım daha iyi olur çok teşekkür ederim bilgin içinDr la değil de hastanenin hasta yatış kısmıyla konuş onlar daha net bilgi veriyorlar
Kızlar önce pantalonların falan içine sığamıyordum gidip hamile pantalonları ile bu sorunu bi nebze aştım derken artık üstlerin de içine sığamıyorumZAten çarpıntım vardı sanki bugün üstümdekiler sıktı diye de çarpıntım geçmiyor. Beni görenler 8 aylık mı diyo ( yok diyorum daha 6 olmadı. Sizde durumlar nasıl
Sen gene iyiymişsin ben altları bir aydan fazladır giyorum :) Şimdi üstlere sığmıyorum. En bol kesim gömleklerim bile düdük gibi oluyorcanım valla ben 1 aydır hamile taytı ve çamaşırı giyiyorum :) hiç sanmam ki eski pantolonlarıma sıgayım
canım bende bir aydır hamile pantalonu giyiyorum üstlerim genelde boldur zaten benim salaştır üstlerim onun avantajını yaşıyorum, ama benimde 6 aylık gibi filanKızlar önce pantalonların falan içine sığamıyordum gidip hamile pantalonları ile bu sorunu bi nebze aştım derken artık üstlerin de içine sığamıyorumZAten çarpıntım vardı sanki bugün üstümdekiler sıktı diye de çarpıntım geçmiyor. Beni görenler 8 aylık mı diyo ( yok diyorum daha 6 olmadı. Sizde durumlar nasıl
Sen gene iyiymişsin ben altları bir aydan fazladır giyorum :) Şimdi üstlere sığmıyorum. En bol kesim gömleklerim bile düdük gibi oluyorİşe gelirken bişey bulmak mesele
ben de aynı durumdayım abartısız 7,5 aylık gibi filan duruyor ama ben de üstleri epey bol kullananlardandım şimdiye kadar kullandım ama azar azar onlar da daralmaya başladı aynen ben de çalışıyorum ama allahtan şimdi salaş şeyler de moda da heryerde bulabiliyoruz ben öğretmenim önlük kurtarıyor beni bideKızlar önce pantalonların falan içine sığamıyordum gidip hamile pantalonları ile bu sorunu bi nebze aştım derken artık üstlerin de içine sığamıyorumZAten çarpıntım vardı sanki bugün üstümdekiler sıktı diye de çarpıntım geçmiyor. Beni görenler 8 aylık mı diyo ( yok diyorum daha 6 olmadı. Sizde durumlar nasıl
benim doktorum 30.haftalarda o igneyi olabileceğimi söylemişti
sorayım en iyisi doktorum bilgi verir heralde gerçi doktoruda bu para konularıyla ilgili sarmak istemiyorum ama hastaneye gidip sorsam ilgilenirlermi hiç bilmiyorum
Bende bol giyiyordum ama artık bollar bile sarıyor ve sarıncada öyle garip oluyor ki. Hele gömleklerin göbeğe gelen düğmeleri kapanıyor güya ama aralardan atlet görünüyor :)ben de aynı durumdayım abartısız 7,5 aylık gibi filan duruyor ama ben de üstleri epey bol kullananlardandım şimdiye kadar kullandım ama azar azar onlar da daralmaya başladı aynen ben de çalışıyorum ama allahtan şimdi salaş şeyler de moda da heryerde bulabiliyoruz ben öğretmenim önlük kurtarıyor beni bide
Bende burda bi topikte 28 hafta itibari ile vuralabilecegini okudum haftaya randevum konusucam doktorumla bakalım
Cnm ben hastahanenin bilgi işlem muhasebe bölümü ile görüştüm fiyati onlar veriyor doktor fiyat söylemiyor zaten doğum paketleri oluyor kapı süsleme lohusa şerbeti 2 günlük yatış tahliller hersey içinde
kaç kilo aldın canım ?Bende bol giyiyordum ama artık bollar bile sarıyor ve sarıncada öyle garip oluyor ki. Hele gömleklerin göbeğe gelen düğmeleri kapanıyor güya ama aralardan atlet görünüyor :)
İnternetten şimdi lcwden iki gömlek aldım inşallah bedenime göre gelir
O zaman hastaneye gidip paket fiyatı öğrenicez demek ki. Benim kontrolüme 3 hafta var bakalım öğrenince yazarım
Ewt cnm bunları önceden öğrenmekte fayda var diye düşünüyorum benim için önemli olan hastahanenin kuvezi ve yeni doğan unitesinin donanimiydi gittiğim hastahane çok büyük ve donanımlı artı kuvezden para alınmaması beni baya rahatlattı sende bunları konuşabilirsin cnm