Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
biz de eşimle ilk zamanlarımızda annesi evden gitmişti akşam beni yemeğe davet etti malum pandemiden dışarda buluşmak da imkansız kabul ettim. yemekten önce aperatif midye bira yapalım dedi. bayılırım. ben bi tane midye yedim koku geldi bunda bişey var dedim. yok yok dedi sen hasta olcak herhalde dedi 1 kilo midyeyi yedi. sonra bir ateş ishal kusma adam bembeyaz ruh gibi oldu ilerleyen saatlerde :KK70: hala diyorum ben o gün senden iğrenmediysem bana hiçbir şekilde laf etmeye hakkın yok kdjfksjd
Demek ki böyle işeme sçma sümük ilişkiyi güçlendirp evliliğe götürüyor😄😄

Bende aynı bu şekildeyim koridorun ışığını hafif yakıyorum gece tuvalete gittiğimde banyonun ışığını yakmıyorum ki uykum kaçmasın 😅 Ona rağmen 5’de uyandım telefon, kitap okuma oyalandım sonra geri 6:30 gibi uyumuşum.
Gerçekten vücut bebeğe hazırlanıyor dedikleri doğru sanırım 😄analık yükleniyor

Evet doğru. Daha dikkatli olacağım son günler. Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥰
Ay yanima bi beto geldi kizlar yeni dogdu yanimda bi bayan vardi 38+4de dogurdu bebis once geldi anne yok nasil agliyor ay nasil duygulandim ya nasil guzel bi duygu hepimiz saglikla yanimiza alalim bebisleri

Sabahtır felaket çarpıntım var ya. En son hiçbir şey yetişmeyeceeeek diye ağladım. Ben baya panik atak geçiriyorum galiba dngkg sona yaklaştıkça...

Kızlar çalışabilir raporumu aldım, bebiş 35+1de. Doktor normal doğuma engel olacak şey kilosu olmaz ancak kafa büyüklüğü olabilir dedi. Onda da sadece beni zorlayabileceğini söyledi, mümkün değil demedi. Karbonhidratı kesinlikle yasakladı, glutenle şişmiş bebek istemeyiz iri olacak bebek iri olur dedi😢

Amin kuzum inslh hepimjz bekliyen herkes cumlemiz saglikla kavusalim kolaylikla isdeyen herkesede nasip etsin rabbim dikket et sende az kaldi zmn surda sag saglim kavusalim hersey olur iş guc temizlik bosver valla ben okadar temizlik hastasi biri olarark bu surecde salmayi ogrendim bebisin sayesinde napalim o iyi olsunda onemlj degil artik 😄
Neredeyse hiç temizlik yapmıyorum diyebilirim evi en son ne zaman silip süpürdüm hatırlamıyorum bile. Günlük dağınıklık topluyorum çamaşır ütü lavabo bu kadarı bile yoruyor artık. Sanırım beni zorlayan çok fazla merdiven inip çıkmak günde 4 sefer felan çıkıyorum sanırım

Kızlar çalışabilir raporumu aldım, bebiş 35+1de. Doktor normal doğuma engel olacak şey kilosu olmaz ancak kafa büyüklüğü olabilir dedi. Onda da sadece beni zorlayabileceğini söyledi, mümkün değil demedi. Karbonhidratı kesinlikle yasakladı, glutenle şişmiş bebek istemeyiz iri olacak bebek iri olur dedi😢
Kafa kaçta çıkıyor cano

Neredeyse hiç temizlik yapmıyorum diyebilirim evi en son ne zaman silip süpürdüm hatırlamıyorum bile. Günlük dağınıklık topluyorum çamaşır ütü lavabo bu kadarı bile yoruyor artık. Sanırım beni zorlayan çok fazla merdiven inip çıkmak günde 4 sefer felan çıkıyorum sanırım
ben de ev islerini biraktim artik zaten robot silip supuruyor,esim begenmeyip bir daha siliyor 😂
ben sadece yemek yapiyorum su an baska da birseye karismiyorum bulasiklar makineler ortaligi toplama, banyo tuvalet temizlikleri, cocugu uyutma giydirme de dahil egilip kalkma gerektiren hicbirsey yapmiyorum hepsi esimde. Yapamiyorum bebek cok asagida

Demek ki böyle işeme sçma sümük ilişkiyi güçlendirp evliliğe götürüyor😄😄
valla biz yasamadik boyle birsey ama hayatin dogal akisi, bu sebepten kimse kimseyi elemez diye dusunuyorum 🙂
ben evlenmeden once kisisel temizlik evinin temizligine falan cok dikkat etmistim esimin karar vermeden once ama elde olmayan sebepler iliskiyi cikmaza sokmaz tabiki :)

Merdiven tek basina yeter be kuzum 😄

ben de ev islerini biraktim artik zaten robot silip supuruyor,esim begenmeyip bir daha siliyor 😂
ben sadece yemek yapiyorum su an baska da birseye karismiyorum bulasiklar makineler ortaligi toplama, banyo tuvalet temizlikleri, cocugu uyutma giydirme de dahil egilip kalkma gerektiren hicbirsey yapmiyorum hepsi esimde. Yapamiyorum bebek cok asagida
Eşinize 🧿 benim de aşağıdaydı pazartesi gidecem bakalım baya hareket halindeyim umarım bi sorun yoktur 🥰

Sabahtır felaket çarpıntım var ya. En son hiçbir şey yetişmeyeceeeek diye ağladım. Ben baya panik atak geçiriyorum galiba dngkg sona yaklaştıkça...
Ben gebelikte uzun süre kalp çarpıntısı yaşadım. Nefes alamıyordum. Ortalarıydı gebeliğin. Çok şükür uzun süredir pek yok. Ancak dinlenirsen biraz geçer rahat edersin belki

Şunu aldım bacılar, normal fiyatının yarısına geldi. Yaza doğru kullanırız spreyi herhalde, stick de yüzünü çizdiğinde falan iyi geliyormuş

Ben gebelikte uzun süre kalp çarpıntısı yaşadım. Nefes alamıyordum. Ortalarıydı gebeliğin. Çok şükür uzun süredir pek yok. Ancak dinlenirsen biraz geçer rahat edersin belki
Şaka maka iş çok stresli bu ara çirkin bi yoğunluk var, onun etkisi diye düşünüyorum. Bugünü de hafta sonu sanıyorum salıymış daha. Baya bezmişim

Şu ultrason kağıtlarında ölçü kısmında ne yazıyor bebo? Kafa ölçüsü kaçla uyumluymuş yani o kısmı atma şansın var mı. Benimki de öyle sanırım ama genel olarak tombik dedi, baş çevresiyle ilgili bir şey demedi de merak ettim

Ayaklarını yükselt hemen, yıllarca uğraştım o çarpıntıyla ya. Hafif yükseltmekten bahsetmiyorum ama örneğin sen yere uzanacaksın bacaklarını duvara kaldıracaksın gibi. Max 20-30 saniyede geçiyor

Şunu aldım bacılar, normal fiyatının yarısına geldi. Yaza doğru kullanırız spreyi herhalde, stick de yüzünü çizdiğinde falan iyi geliyormuş
Ben bunun inciasini kullandim bi sene kendime cok guzeldi . Bunu denemedim ama ise yarar kesin

X