2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .

kuvöz olayı beni de korkutuyo inşallah gerek kalmadan alırız bebişlerimizi ya
hmm anlamı çok hoşmuş gerçekten ama işte bizimkiler iki erkek

kuvöz olayı beni de korkutuyo inşallah gerek kalmadan alırız bebişlerimizi ya
hmm anlamı çok hoşmuş gerçekten ama işte bizimkiler iki erkek
Bi kaç kontrol daha gideyim de ondan sonra kuvz olaylarını da iyice konuşayım diyorum hastane ile :)

Bi kaç kontrol daha gideyim de ondan sonra kuvz olaylarını da iyice konuşayım diyorum hastane ile :)
ben konuştum bile hasatanelerle çünkü sadece doğum için gidip tanımadığım bir dr a güvenmek istemedim iki hastaneyle görüştüm odaları gördüm birinde karar kıldım şimdi de yeni doğan hekimiyle tanışmaya karar verdim okuduklarımdan sonra❤❤

hepimizin ortak korkusu şu küvez olayı birde erken doğum

İnşallah bebisler kuvozde kalmaz Erken doğum da olmasın
umarım bebeklerimizin kuvöze ihtiyacı olmaz ama bazen tek ve zamanında doğan bebeklerin bile ihtiyacı olabiliyor herşeyden önce allah a emanetler sonra da dr lara düzgün dr denk gelmek lazım anlaşılan

İyi yapmışsın ben de bu gidişimde sorayım o zaman :) Peki neler dediler, kararını neye göre verdin, ücretler nasılmış ?

iyi yyapmışsın canım benim doktorum ve hastanem belli aşağı yukarı fiyat bilgisi bile aldım inşşalah hepimiz için en güzeli olur

inşallah canım benim doktorum 37.haftayı görürüz dedi (inşallah) inşallah görürüz de hepimiz bebişlerimizle evimize döneriz
ne mutlu sana canım benimki "35 i görelim inşallah" dedi. hedef 35 ama öncesi için de hazırlıklı olalım dedi ben 160 ım 46 kilo ile hamile kaldım minyonum baya gittiğim 3 dr da aynın yorumu yapınca ben de dua edyorum 35 i göreyim hayırlısıyla diye tabii allah ne nasip eder bilinmez sağlıklı ve salim olmalarından başka temennim yok

valla canım tabiki gönlüm hepimizin 37-38 görmesi ama 35 i bile görsem kar çok korkuyorum erken doğumdan

İyi yapmışsın ben de bu gidişimde sorayım o zaman :) Peki neler dediler, kararını neye göre verdin, ücretler nasılmış ?

iyi yyapmışsın canım benim doktorum ve hastanem belli aşağı yukarı fiyat bilgisi bile aldım inşşalah hepimiz için en güzeli olur
benim ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryan fiyatı verdiler bana iki hastanede 2 gün oda ve bir refakatçi ve yemek giderleri dahil idi+ kapı süslemeleri fiyata dahildi+bebeklerin yeni doğan bakımları testleri - gerekirse kuvöz ücretleri zaten kanunen ücretsiz olmak zorunda ama biri bazı işlemlerden ücret alıyoruz dedi iki hastaneden biri 2700 tl biri 4100 tl ama 4100 tl olandan vazgeçtim çünkü aynı standartlarda olan iki hastane arasında bu kadar fark olması bende huzursuzluk yarattı o hastane bendên yapılması çok da gerekli olmayan testleri istayip 1000 lira gereksiz para almıştı şimdilik diğer hastaneyi düşünüyorum dr umda daha pozitif istediğimde ulaşıp danışabiliyorum bazen o aryıp nasıl olduğumu soruyor ve tavsiyeler veriyor kısmetse hastanemi buldum gibi

hayırlı olsun canım kafan rahatlamıştır en azından. Benim doktorum hastaned olduğu için ilk önce tabiki gittiğim hastane ile konuşacağım. Ama kanama sırasında kendi hastanemde de yattım ve açıkcası hiç memnun kalmadım. Memnun kalmadığım şeyler kat personelinin bilgisiz ve yetersiz oluşuydu, odalar hücre gibi küçücüktü falan. Ama önemli olan kendi doktorum mu yoksa yenidoğan hizmetleri mi işte onlar kafamı bulandırıyor

Merhaba kızlar

Kuvez olayı benimde çok canımı sıkıyor inşallh hiç birimizin bebisleri girmek zorunda kalmaz ben bu yüzden 7. Ayda ciğer geliştirici iğne vurmayi düşünüyorum henüz doktorumla konusmadim ama burda okuduğum kadarıyla aklıma yattı. . Bende hastahanem le gidip fiyat konusunda konuştum ssk li hastalardan hiç bi şekilde Kuvez ücreti alınmıyor doğum ücretide hersey içinde bebeklerin doğduğunda yapılması gereken testler fln 2250 dedi tabi doğuma kadar zam gelirse fiyatın degisebilecegini söyledi

benim doktorum özel muayenehane de ama doğum yaptıgı 2 tane hastane vardı İstersen senin istediğine gelirim dedi. Zaten 2 hastaneden birini istiyordum bana da bahane oldu :) bende hastaneyi arayıp direk sezeryan fiyatı aldım 2,500 dediler ona birde doktor parası eklencek dediler.Küvez orda ücretsizmiş zaten Hemşire ve ameliyatjanedekiler de tanıdık zaten tercihim bu yüzden burası oldu

benim doktorum 30.haftalarda o igneyi olabileceğimi söylemişti

benim doktorum 30.haftalarda o igneyi olabileceğimi söylemişti
Ben de biliyorum o iğneyi ve aklımda Dr mutlaka söyler ama ben de bi konuşup talep etmeyi düşünüyorum tabi hangi şarlat ve haftalarda vurulduğuna dair bir fikrim yok...bebeklerimizin iyiliği için tıp neye imkan veriyorsa kullanmak lazım diyorum ben

Önemli olan soruna inanman hastaneyi de beğendiysen ve biliyorsan ne mutlu sana Sevgi'yle ve güzellikle o günleri görelim inşallah mümkün olduğu kadar geç tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…