2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bende geldim aranıza:) kısaca tanışalım: 2düşüğümün ardından kızım oldu . 6 sene sonra oğlum dünyaya geldi. Oğlum 27 aylık ve süpriz bir şekilde tekrardan hamileyim ve ikinci süpriz tek yumurta ikizi olmaları oldu bizim için. İstanbulda yaşıyorum. Kanuni sultan süleyman has. Riskli gebeler grubunda olduğum için perinatolog bakıyor bana... Heee birde son adet tarihim belli değildi. 20 mayıs olarak ultrasondan bebeklerin boyuna bakıp söylediler. Benden bu kadar...
Hayırlı olsun canım senin de ponçiklerin :KK54: Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Seni de listeye ekledim, cinsiyetlerini nedir ?

Kızlar herkese selamm ben de 23+2 haftamda bir kız bir erkek ikizlerimi bekliyorum. İstanbul'da yasıyorum. Bana plasenta previa totalis teşhisi konuldu. Riskli gebelik olduğu icin izin aldım raporlu evde yatıyorum. Doktorum 34. Haftada alırız dedi umarım daha önce kanama vs olup da erken dogum yasamam :KK43:
İnşallah tatlım sağlıkla selametle atlatırsın. Doktorların tavsiyelerine dikkat et, kendini sakın hiç bişey için yorma yat diyorlarsa yat mutlaka. Benim çok yakın bir arkadaşım yaşadı o sorunu tüm hamileliği boyunca yattı. rken doğum yaptı ama çok tatlı bir kızı oldu. Darısı sana inşallah

Bir sonraki randevuya kadar özlüyorsun sanki değil mi :) göresin geliyor resmen Allah mutluluğumuzu elinizden almasın hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza
hemde nasssılll :) Amin canım sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza :) Allahtan bu sefer ara kontrol verdi doktorum 2 hafta önce detyalı bakmıştı kalplerini bugüne bıraktı 2 hafta çok iyi geldi normalde ayda bir oluyo o zaman özlemden deliriyorum :KK48::KK48:

Günaydın hanımlar :) yeni gelenler hoşgeldi Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi :)
bugün heyecanlıyım 2 erkekle buluşmam var :)
Günaydın canım :) hadi bakalım güzel haberlerle gel

Kızlar herkese selamm ben de 23+2 haftamda bir kız bir erkek ikizlerimi bekliyorum. İstanbul'da yasıyorum. Bana plasenta previa totalis teşhisi konuldu. Riskli gebelik olduğu icin izin aldım raporlu evde yatıyorum. Doktorum 34. Haftada alırız dedi umarım daha önce kanama vs olup da erken dogum yasamam :KK43:
Seni de ekledim listeye tatlım :)

Komşu sayılırmışız ben de Bakırköy deyim Fatih eğitim ve araştırma hastanesi Şirinevler şubesi açıldı bu sene Şirinevler de dışarıdan küçük görünüyor ama tam teçhizatlı ben de orayı düşünüyorum oğlumu medikal park Bahçelievler de dünyaya getirmiştim ama onlara küskünüm ben bu gebeliğimde ilk işlemlerim orda yapıldı ama değiştirmeye çok niyetliyim karar verdim gibi de

Günaydın canım
Evet biliyorum o hastaneyi bir kaç kere gittim gerçekten .çok temiz bir hastane

Merhaba kızlar bende geldim aranıza:) kısaca tanışalım: 2düşüğümün ardından kızım oldu . 6 sene sonra oğlum dünyaya geldi. Oğlum 27 aylık ve süpriz bir şekilde tekrardan hamileyim ve ikinci süpriz tek yumurta ikizi olmaları oldu bizim için. İstanbulda yaşıyorum. Kanuni sultan süleyman has. Riskli gebeler grubunda olduğum için perinatolog bakıyor bana... Heee birde son adet tarihim belli değildi. 20 mayıs olarak ultrasondan bebeklerin boyuna bakıp söylediler. Benden bu kadar...
hoşgeldin Canım :en çok istediğim kalabalık aile sofraları idi benim...çok şükür bir oğlumun ardından şimdi de bir kız bir oğlan bekliyorum ve Allah'a şükredip dua ediyorum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ne Mutlu sana,bana ,hepimize

hoşgeldin Canım dinlen, dinlen, dinlen Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın hanımlar :) yeni gelenler hoşgeldi Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi :)
bugün heyecanlıyım 2 erkekle buluşmam var :)
Hadi bakalım iyi haberlerle inşallah!Nasıl özlüyoruz yaa... Allah sağ selamet kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin.

Ades_ Canım bende kalabalık bir aile olmayı çok isterdim. Ama nasıl bakarım nasıl dayanacağım diye arada düşünmeden edemiyorum. Bizi bilmiyorum ama çocuklarımız çok şanslı bu devirde kardeşli olmak büyük şans zira herkes bir çocukta kalıyor

Kızlar ben hazırlığı bitirmişim galiba Allah sağlıkla giymeyi kullanmayı nasip etsin inşallah açıp açıp Çekmece'yi oğlumla seviyoruz rabbim sağlıkla evimize gelmelerini nasip etsin cümlemizin. Bu arada battaniyeyi şahsım örmüştür:KK36:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    152,5 KB · Görüntüleme: 78
götürmem miiii :) dimi merakta bırakmasın kuzucuklarımız bizleri hepsi iyi haberler getirsin her zaman :KK68::KK68:
valla öyle canım kontrolleri dört gözle bekliyoruz ufacık bir şey de bişey mi oldu diye aklımız gidiyor hep diken üstünde duruyoruz. İnşallah doğumumuza kadar sağlıklı güzel haberler paylaşırız birlikte
Çıkınca haber ver bekliyoruz :)

Kızlar ben hazırlığı bitirmişim galiba Allah sağlıkla giymeyi kullanmayı nasip etsin inşallah açıp açıp Çekmece'yi oğlumla seviyoruz rabbim sağlıkla evimize gelmelerini nasip etsin cümlemizin. Bu arada battaniyeyi şahsım örmüştür:KK36:

Ooo bitmiş nerdeyse cidden Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım. Ben de internetten indirim sitelerinden alıyorum ara ara :) evde dinlendiğimden online alışveriş yapıyorum bol bol. Beden konusunda yenidogan kac tane alsak simdi kiloları da düşük olcak normal bebeklere göre

oyy maşallah minnak minnak nasıl da bebek kokusu geldi burnuma :nazar::emir_bebek::emir_bebek:bahtaniye de şahane olmuş ellerine sağlık canım marifetli hatun :KK48:

Hadi bakalım iyi haberlerle inşallah!Nasıl özlüyoruz yaa... Allah sağ selamet kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin.

Amin canım benim :) oyy maşallah sen çeyizleri düzmüşsün ya süper güle güle sağlıkla kullansın yavrucaklar :)
valla öyle canım kontrolleri dört gözle bekliyoruz ufacık bir şey de bişey mi oldu diye aklımız gidiyor hep diken üstünde duruyoruz. İnşallah doğumumuza kadar sağlıklı güzel haberler paylaşırız birlikte
Çıkınca haber ver bekliyoruz :)
Aynen öyle gerçekten Amin inşallah, ilk fırsatta girip yazcam canım :)

Ooo bitmiş nerdeyse cidden Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım. Ben de internetten indirim sitelerinden alıyorum ara ara :) evde dinlendiğimden online alışveriş yapıyorum bol bol. Beden konusunda yenidogan kac tane alsak simdi kiloları da düşük olcak normal bebeklere göre
Ben hepsini 0-3aylık aldım ama onların da küçük kalıplarını seçtim çünkü evet minnak olacaklar ben ikisine de 3er takım pijama 3er takım tulum 6 lar hariçden tek alt aldım çünkü çiller durmuyor bezlerin içinde ilk zamanlar 7 şer hadi kısalıktı çıtçıtlı aldım ama anneler de dayanamayıp almışlar pijama zaten en çok kullanılanlar onlar bolca çorap ve eldiven aldım.nette de çok güzel şeyler var bakıyorum ama artık almıyorum.zaten eş dost da epey hediye ediyor sağolsunlar❤️❤️❤️

:anneadayı:
oyy maşallah minnak minnak nasıl da bebek kokusu geldi burnuma :nazar::emir_bebek::emir_bebek:bahtaniye de şahane olmuş ellerine sağlık canım marifetli hatun :KK48:
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah :KK200::KK200:vallaha battaniyeye ben de şaşırdım ilk kez ördüm bende birşey yapmış olayım diye ama güzel oldu :nazar:

X