Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
bu saatte çat diye uykum kaçıverdi
Bana bu ara şey oluyor hep uyuyorum sonra uyanıp 1 2 saat yatakta oturuyorum telefona bakıyorum geri uyuyorum 3 4 gibi. Sonra eşim işe giderken uyanıyorum o gidiyor yatakta 1 saat falan oyalanıyorum yine sonra tekrar uyuyorum ekstra 2 3 kerede sadece tuvalete kalkıyorum çok saçma oldu uykum

Ay kızlar 2 gün bakmadım neler konuşulmuş tek tek okuyorum hiçbir şeyi kaçırmamak adına😄
Biz sevgiliyken bayada önce 17 18 yaşındayken dolmuş bekliyorduk bende bir tık griptim hapşırık geldi bir an da peçete ile burnumu da kapattım ama son an da burnumdan sümük uçarak koluna yapışmıştı eşimin😱o yaştaki utancımı düşünün. Silmiştim hemen falan eşimde hiç iğrenmedim demişti çok mutlu olmuştum içten içe😄😄
biz de eşimle ilk zamanlarımızda annesi evden gitmişti akşam beni yemeğe davet etti malum pandemiden dışarda buluşmak da imkansız kabul ettim. yemekten önce aperatif midye bira yapalım dedi. bayılırım. ben bi tane midye yedim koku geldi bunda bişey var dedim. yok yok dedi sen hasta olcak herhalde dedi 1 kilo midyeyi yedi. sonra bir ateş ishal kusma adam bembeyaz ruh gibi oldu ilerleyen saatlerde :KK70: hala diyorum ben o gün senden iğrenmediysem bana hiçbir şekilde laf etmeye hakkın yok kdjfksjd

Yani altına da sçabilirdi evet ajfksjdks bikaç ay önce klozete kusarken bir yandan da işiyormuşum eşim de arkamdaydı o sırada ama şırıl şırıl işiyorum yani. İşemeli sçmalı bi ilişki……
Bırak doğuma girmek istemiyorsa da girmesin, göreceğini görmüş bu adam 😂😂

Bana bu ara şey oluyor hep uyuyorum sonra uyanıp 1 2 saat yatakta oturuyorum telefona bakıyorum geri uyuyorum 3 4 gibi. Sonra eşim işe giderken uyanıyorum o gidiyor yatakta 1 saat falan oyalanıyorum yine sonra tekrar uyuyorum ekstra 2 3 kerede sadece tuvalete kalkıyorum çok saçma oldu uykum

Bende aynı bu şekildeyim koridorun ışığını hafif yakıyorum gece tuvalete gittiğimde banyonun ışığını yakmıyorum ki uykum kaçmasın 😅 Ona rağmen 5’de uyandım telefon, kitap okuma oyalandım sonra geri 6:30 gibi uyumuşum.

Yok cnm ya cikarmadilar doktorum gelmedi da
Dün yazdım ama yoğunluktan görmemiş olabilirsin. Korkma strese girme açılmanda yokmuş. Çünkü benim yeğenimıde 35. Hafta da doğdu küvez de kaldı şuan çok sağlıklı 5 yaşında bi çocuk. Tehlikeli dönemi atlattık. Kalbin ferah olsun 🥰

Kizz ben kendi kendime insalalh bu seferki normal olur falan hayalleri kurarken bu bebiş makat gelisliymis yaaa😂😂31+1 olduk bugün değişmez de heralde artık sezeryani ben bırakmak istesem de o beni bırakmıyor kendimi buna iyice hazırlamam lazım artık😂

Dün yazdım ama yoğunluktan görmemiş olabilirsin. Korkma strese girme açılmanda yokmuş. Çünkü benim yeğenimıde 35. Hafta da doğdu küvez de kaldı şuan çok sağlıklı 5 yaşında bi çocuk. Tehlikeli dönemi atlattık. Kalbin ferah olsun 🥰
Ya kuzum gormemisim kusura bakma benda yatiyorum sancim yok nst cikmiyor bakalim doktorum gelsinde daha gelmedi inslh cikarir ya sadece nst de cocugun kalp atisi 110lara kadar dusdu bi ara cok sagol bilgi icin rabbim hepimizn evladini korusun bizde buyuduklerini goruruz inslh 😘🤲

Ya kuzum gormemisim kusura bakma benda yatiyorum sancim yok nst cikmiyor bakalim doktorum gelsinde daha gelmedi inslh cikarir ya sadece nst de cocugun kalp atisi 110lara kadar dusdu bi ara cok sagol bilgi icin rabbim hepimizn evladini korusun bizde buyuduklerini goruruz inslh 😘🤲
Yok ne kusuru o halde değilsin zaten özellikle tekrar yazdım gör diye. için raht etsin yani. Sancı felan da çıkmamış. Seni biraz fazla korkutmuşlar. Benim de bebek aşağıda sancı yok. Açılma yok. Tedbir İyidir.Yine de. Bak ben evde oturmuyorum sürekli birşeyler yapıyorum ağrım oluyor. Düşündüm en son annemgüle gidecem kalacam bir hafta. Yani şu iki haftayı atlatıp 37 ye gelsem sağ salim.

Yok ne kusuru o halde değilsin zaten özellikle tekrar yazdım gör diye. için raht etsin yani. Sancı felan da çıkmamış. Seni biraz fazla korkutmuşlar. Benim de bebek aşağıda sancı yok. Açılma yok. Tedbir İyidir.Yine de. Bak ben evde oturmuyorum sürekli birşeyler yapıyorum ağrım oluyor. Düşündüm en son annemgüle gidecem kalacam bir hafta. Yani şu iki haftayı atlatıp 37 ye gelsem sağ salim.
Dikkat et kuzum yapma iş felan valla benimde acilma yok ama rahinde incelme var kisalma oyzuden muhtemel tutuyorlar yoksa bende acilma yok sanci oyle yok enfazla 30 larda cikiyor hayirlisi olsun sende dikkat et kendine yorma yapma iş felan banada yat dedi doktorum lavaboya git gel uzan dedi bende dinlemedim azda sabir kuzum is bu ratdeye gelince inan pisman oluyisun korkuyosun tabi herkesin ayni olcak degil ama sen dikkate t kendine bol bol iş yaparsin vakit buldukca rahatca hem bebis dogunca 😊🤲

Dikkat et kuzum yapma iş felan valla benimde acilma yok ama rahinde incelme var kisalma oyzuden muhtemel tutuyorlar yoksa bende acilma yok sanci oyle yok enfazla 30 larda cikiyor hayirlisi olsun sende dikkat et kendine yorma yapma iş felan banada yat dedi doktorum lavaboya git gel uzan dedi bende dinlemedim azda sabir kuzum is bu ratdeye gelince inan pisman oluyisun korkuyosun tabi herkesin ayni olcak degil ama sen dikkate t kendine bol bol iş yaparsin vakit buldukca rahatca hem bebis dogunca 😊🤲
Evet doğru. Daha dikkatli olacağım son günler. Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥰

Evet doğru. Daha dikkatli olacağım son günler. Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥰
Amin kuzum inslh hepimjz bekliyen herkes cumlemiz saglikla kavusalim kolaylikla isdeyen herkesede nasip etsin rabbim dikket et sende az kaldi zmn surda sag saglim kavusalim hersey olur iş guc temizlik bosver valla ben okadar temizlik hastasi biri olarark bu surecde salmayi ogrendim bebisin sayesinde napalim o iyi olsunda onemlj degil artik 😄

X