Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Muayeneden çıktım kızlar 🌸
Çok şükür herşey yolunda 🧿
33+0
2340 gram (2 haftada 500gram almış 🧿)
Suyum normal
İki hafta sonra tekrar görecek, doğumu konuşacakmışız. Nts'ye bağlamadı. Sonrakinde bağlanacakmışım.
Maşallah canımm gözün aydın 🥰🌸

denemiyorum:KK43: ilaç almamak için çok zorluyorum sınırları ben. bulantıda da almadım, yanmada da almıyorum ama acılar içindeyim yani:/ 2 gece mide suyum boğazımı delip ağzıma geldi sanki. o zaman çok kızdım kendime alsam diye ama şimdi yine aynı şeyi yapıyorum
Gaviscon Rennie falan güvenli ilaçlar canım gebelik süresince. Üstelik biraz düzenli kullanınca uzun süreli rahatlama da sağlayabilir. Bence ilaç bile değil asitlik düzenleyici gibi bunlar. Eziyet etme kendine ihtiyacın olduğunda, bence 🌸

Planlı sezaryen olunca yeme içme kesiliyor zaten anam, tuvalet problemin yoksa sıkıntı yaşamazsın. Benden beklenir öyle şeyler. Eşimle sevgiliyken ilk beraber uyuduğumuz gece acayip bir enfeksiyon kapmışım uyurken altıma sçmıştım ahfkshdksjs ben alışkınım…….
Ay kızlar 2 gün bakmadım neler konuşulmuş tek tek okuyorum hiçbir şeyi kaçırmamak adına😄
Biz sevgiliyken bayada önce 17 18 yaşındayken dolmuş bekliyorduk bende bir tık griptim hapşırık geldi bir an da peçete ile burnumu da kapattım ama son an da burnumdan sümük uçarak koluna yapışmıştı eşimin😱o yaştaki utancımı düşünün. Silmiştim hemen falan eşimde hiç iğrenmedim demişti çok mutlu olmuştum içten içe😄😄

Aldığımız bebek arabası 3,5 bin indirime girmiş yaaa. Bunun olacağını tahmin ettiğim halde sırf sabırsızlıktan erkenden aldık bir de evde kalabalık yaptırdık 🥲

Ay kızlar 2 gün bakmadım neler konuşulmuş tek tek okuyorum hiçbir şeyi kaçırmamak adına😄
Biz sevgiliyken bayada önce 17 18 yaşındayken dolmuş bekliyorduk bende bir tık griptim hapşırık geldi bir an da peçete ile burnumu da kapattım ama son an da burnumdan sümük uçarak koluna yapışmıştı eşimin😱o yaştaki utancımı düşünün. Silmiştim hemen falan eşimde hiç iğrenmedim demişti çok mutlu olmuştum içten içe😄😄
Bizimkilerin yanında sümük ne ki 😂 Hele de Kumral’ın yanında 😂

Djxlcjsldjsldjslcjsljdşsjdsksjs ay aşırı güldüm ya

Yani altına da sçabilirdi evet ajfksjdks bikaç ay önce klozete kusarken bir yandan da işiyormuşum eşim de arkamdaydı o sırada ama şırıl şırıl işiyorum yani. İşemeli sçmalı bi ilişki……
😂😂 Adam sçtığına tanıklık etmiş, kusarken işemen de bişey mi 😂

Son düzenleme:
MfK işe yarıyor mu acaba? Tecrübe eden oldu mu yakınında?
Evet bir arkadaşımın önerisiyle aldim. Tüp bebek tedavi sürecinde istenildiği kalitede yumurta-embriyo olusmuyordu. Onun urunlerini kullandiktan sonra yapilan toplamada 5. Gun embriyosu elde edildi. Ikizleri kucaginda şimdi 🥰 folikasiti de ondan kullandım ben

30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız
Ben sabah kahvaltı hazırlarken maraton koşmuşum gibi nefes nefese kaldım çömdüm yere ölüyorum sandım yav, çok çirkinli bi andı

X