battaniye çoook güzel eline sağlık canım. Ben de niyetlendim örmeye ama çarpıntılar başlayınca iki tane örmeyi gözüm yemedi :)Kızlar ben hazırlığı bitirmişim galiba Allah sağlıkla giymeyi kullanmayı nasip etsin inşallah açıp açıp Çekmece'yi oğlumla seviyoruz rabbim sağlıkla evimize gelmelerini nasip etsin cümlemizin. Bu arada battaniyeyi şahsım örmüştür
Ben de bir tane ördüm zaten iki tane örmeye sabrım olmayacak gibiydi zaten oğlundan kalan battaniyeler var bunu da benden birşey olsun diye ördüm ama yok daha öremem zatenbattaniye çoook güzel eline sağlık canım. Ben de niyetlendim örmeye ama çarpıntılar başlayınca iki tane örmeyi gözüm yemedi :)
Masallah canim cok sevindim guzel haberlerle gelmissin :) gule gule buyusunler :)Kizlaaar ben geldim anca yazabildim sarjim bitmisti gecmisi okuyamadim yarin pc den okucam. Bebislerim cooook sukur sagliklilar hic bir sikintimiz yok simdilik 22 cm olmuslar biri 341 gr biri 363 granalarida 50.7 olmis o kadar hareketlilerdi ki doktor zor bakti sagdaki firlama soldaki utangac bebisim sagdaki cok net poz veriyo hatta parmagini yanagina bile koydu soldaki ise yuzunu alt tarafa bi gomdu goruntu vermedi
Kizlaaar ben geldim anca yazabildim sarjim bitmisti gecmisi okuyamadim yarin pc den okucam. Bebislerim cooook sukur sagliklilar hic bir sikintimiz yok simdilik 22 cm olmuslar biri 341 gr biri 363 granalarida 50.7 olmis o kadar hareketlilerdi ki doktor zor bakti sagdaki firlama soldaki utangac bebisim sagdaki cok net poz veriyo hatta parmagini yanagina bile koydu soldaki ise yuzunu alt tarafa bi gomdu goruntu vermedi
Kizlaaar ben geldim anca yazabildim sarjim bitmisti gecmisi okuyamadim yarin pc den okucam. Bebislerim cooook sukur sagliklilar hic bir sikintimiz yok simdilik 22 cm olmuslar biri 341 gr biri 363 granalarida 50.7 olmis o kadar hareketlilerdi ki doktor zor bakti sagdaki firlama soldaki utangac bebisim sagdaki cok net poz veriyo hatta parmagini yanagina bile koydu soldaki ise yuzunu alt tarafa bi gomdu goruntu vermedi
aman maaşallah hepinize Allah nazardan saklasınKizlaaar ben geldim anca yazabildim sarjim bitmisti gecmisi okuyamadim yarin pc den okucam. Bebislerim cooook sukur sagliklilar hic bir sikintimiz yok simdilik 22 cm olmuslar biri 341 gr biri 363 granalarida 50.7 olmis o kadar hareketlilerdi ki doktor zor bakti sagdaki firlama soldaki utangac bebisim sagdaki cok net poz veriyo hatta parmagini yanagina bile koydu soldaki ise yuzunu alt tarafa bi gomdu goruntu vermedi
Valla o konuda ben şanslıyım sanırım annem battaniyeleri işledi kadife ipten çok da güzel oldu hırkalar falan da yaptı baya yetenekli bu konuda bir de ilk torunlar olunca iştahlı :)Ben de bir tane ördüm zaten iki tane örmeye sabrım olmayacak gibiydi zaten oğlundan kalan battaniyeler var bunu da benden birşey olsun diye ördüm ama yok daha öremem zaten
Tabi ben senin kadar şanslı Değilim zira 70 kilo ile hamile kaldım bakalım durumumuz ne tartılmadım da Bayadır :) aman napalım Can'ımız Sağolsun bebeklerimizin canı Sağolsun :)Kizlaaar ben geldim anca yazabildim sarjim bitmisti gecmisi okuyamadim yarin pc den okucam. Bebislerim cooook sukur sagliklilar hic bir sikintimiz yok simdilik 22 cm olmuslar biri 341 gr biri 363 granalarida 50.7 olmis o kadar hareketlilerdi ki doktor zor bakti sagdaki firlama soldaki utangac bebisim sagdaki cok net poz veriyo hatta parmagini yanagina bile koydu soldaki ise yuzunu alt tarafa bi gomdu goruntu vermedi
Bizim ailede ikiz çok bende onlara sordum Can'ım ilk ay çok küçük olacaklar prematüre olur dediler bende bir kaç parça bişey aldım sadece ilk doğumları için sonrasını hep 0-3 aylık alıyorum zira biraz geriden gelecekler ama bir kaç ayda toparlıyorlarmışOoo bitmiş nerdeyse cidden Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım. Ben de internetten indirim sitelerinden alıyorum ara ara :) evde dinlendiğimden online alışveriş yapıyorum bol bol. Beden konusunda yenidogan kac tane alsak simdi kiloları da düşük olcak normal bebeklere göre
İkizi veren allahım sabrını da verir inşallah :) bende uykularımdan korkuyorum en çok ama napalım bir kerede 2 çocuk sahibi olmak herkese nasip olmuyor zorluğu kadar güzellikleri de var :)Ades_ Canım bende kalabalık bir aile olmayı çok isterdim. Ama nasıl bakarım nasıl dayanacağım diye arada düşünmeden edemiyorum. Bizi bilmiyorum ama çocuklarımız çok şanslı bu devirde kardeşli olmak büyük şans zira herkes bir çocukta kalıyor
Masallah canim cok sevindim guzel haberlerle gelmissin :) gule gule buyusunler :)
Gözün aydın cnm maşallah bebisler büyümüş ler keyifleride yerinde .. kız senin kilon ne az öyle masallahh
Maşallah canım benim kocaman olmuş yakışıklılar yarın da benim randevum var inşallah bende güzel haberlerle dönerim
aman maaşallah hepinize Allah nazardan saklasın
hepinize çok teşekkür ederim kızlarTabi ben senin kadar şanslı Değilim zira 70 kilo ile hamile kaldım bakalım durumumuz ne tartılmadım da Bayadır :) aman napalım Can'ımız Sağolsun bebeklerimizin canı Sağolsun :)
Ankarada olmama rağmen en büyük bebek mağazalarında bile yok ikiz arabası. Varsa da 1 tane ancak var ve o da yeni doğana uygun değil. Ama dışarda bebek arabalarıyla gezen çok kişi görüyoruz çeviriyoruz soruyoruz internetten diyor aldım, tanıdık diyor yurt dışında getirdi falan. Amerikada 250 300 dolar olan arabalar da burada 2500 3000den aşağı satılmıyor ya ben de ona çok kızıyorum.
Çok güzel şeyler yapmış eline sağlık , çok ciciler bayıldım güle güle giysinlerValla o konuda ben şanslıyım sanırım annem battaniyeleri işledi kadife ipten çok da güzel oldu hırkalar falan da yaptı baya yetenekli bu konuda bir de ilk torunlar olunca iştahlı :)
Ayyyy tontikler nasıl güzel olmuşlar hepsi,güle güle giysinler sağlıkla minnaklarValla o konuda ben şanslıyım sanırım annem battaniyeleri işledi kadife ipten çok da güzel oldu hırkalar falan da yaptı baya yetenekli bu konuda bir de ilk torunlar olunca iştahlı :)
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişlerin :) Allah tamamına erdirsin. Evet 20 - 21 . haftalar gibi detaylı ultrasona bakılıyor doktorun zaten yönlendirecektir.merhaba gunaydin
19+3 ikiz hamileyim. Bir prensesim birnde prensim olacak insallah. 20. HaftamiDa detayli ultrasona girecegiz ikinci olarak. Sizde durumlar nasil kizlar
Ne güzel canım şanslısın en azından görebilmişsin :) Ben ankaradayım çoğu mağazada 1 tane ya var ya da yokBen birinde gormustum baby hope marka sarachanede baktij yanyana dogumdan itibaren kullanilabiliyor fiyati 450 tl. Oto koltuklari yine ayni marka tanesi 150 tl
Merak etme Allah dağına göre kar verirmiş ben hiç karartmıyorum kalbimi ağlayacaklar-hasta olacaklar -dağılıp birbirlerini girecekler girsinvarsınlar sağlıklı olsunlar yeterki...benim bir de bakacak kimsem yok yakınlarımda,belki ilk günler annem gelir ama tam sorumluluk bana ait.eşim yurtdışı bağlantılı çalışıyor, aslında korkacak çok şey var ama korkmamayı tercih ediyorum Allah ım verdiyse sabrını da verir ne demişler " tek çocuk çok çocuk,çok çocuk hiç çocukmuş"Ades_ Canım bende kalabalık bir aile olmayı çok isterdim. Ama nasıl bakarım nasıl dayanacağım diye arada düşünmeden edemiyorum. Bizi bilmiyorum ama çocuklarımız çok şanslı bu devirde kardeşli olmak büyük şans zira herkes bir çocukta kalıyor