2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
P pamukprenses187 ve birkadin geçmiş olsun canim inş.herşey yolundadir. B Babygirl23 bende de aynı şikayetler mevcut canım.ayağa kalktığımda bacaklarım çok acıyo kasıklarimdaki kemikler acıyo her hareket ettigimde aynısını birebir yaşiyorum.canım hiç yürümek istemiyo..yatamiyorum bile karnimin içi acıyo dönerken bile ne çekiyorum bundan sonra böyle demekki katlanacagiz artık

Hepimizde aynı şikayetler var demekki. Yatakta dönmek mümkün değil zaten tutmuyo belim bacaklarım karnım da acıyo dediğin gibi. Sen doktora ne zmn gdiosn cnm doğumu ne zamana planlıyor doktorun.

B Babygirl23 canım ben bugün 34+4 deyim.doktorum 37+4 de alırız dedi.p.tesi kaşıntı şikayetiyle gidince kolestaz varsa erken alabiliriz demişti çok şükür normal çıktı 1 hafta sonra çağırdı tekrar test yapacak.yanı canım allahtan bişey olmazsa 37+4 dedi inş.o haftaya sorunsuz gelebilirim.hatta geçmeyi bile isterim allah izin verirse..

Ohh ne güzel Allah yardım etsin hepimize. Bana da 36+4 de alırz dedi ama haftya pzt görmek istedi. Neden erken almak istedi bilöyrm pzt ye sağ salim gelebilirsek sorucam. Bi problem görünmüyor çnkü şimdilik

Ohh ne güzel Allah yardım etsin hepimize. Bana da 36+4 de alırz dedi ama haftya pzt görmek istedi. Neden erken almak istedi bilöyrm pzt ye sağ salim gelebilirsek sorucam. Bi problem görünmüyor çnkü şimdilik

36+4 gayet güzel canım 37. Haftanda alacak yaniii. Yine de bebeklerin Gelişimini takip ederek uzatabilir de bence. Ikiz olunca korkuyor doktorlar her bir haftayı başarı olarak görüyorlar bence :)

Ayy ne zormuş canım yemeği kim yapıyo etrafı kim topluyo çok zor çok
Ben 11. haftadan beri cok kucuk isler camasir bulasik yemek disinda hic ortalik toplamiyorum. İki haftaya bir kadin geliyor. İki gundur de gripten kafayi kaldiramiyordum demin esim yemek yapti o kadar cok soru sordu ki iyi ki yemek isini simdiye kadar kendim yapmisim dedim. Cok sukur simdi de annem geliyor :) siz napiyosunuz

Sagol canim ben de aynen oyleyim iki gundurde grip mahvetti. Aman ripten koruyun kendinizi ben bir anda hastalandim cektigim agriyi aciyi anlatamam iki gundur elimde degil agrilardan agliyorum artik

36+4 gayet güzel canım 37. Haftanda alacak yaniii. Yine de bebeklerin Gelişimini takip ederek uzatabilir de bence. Ikiz olunca korkuyor doktorlar her bir haftayı başarı olarak görüyorlar bence :)
Kizlar gunlerimiz hemen hemen ayni. Benim icimde bu hafta olmadi gelecek hafta dogacaklar gibi bi his vvar. Sıkıntılarımın hic biri gecmedi hergun bir yenisi eklendi yarin bugunden dahada zor olacak artik gucumun kalmadigini hissediyorum

Öyle düşünme bence canım.biz güçlü olursak bebişlerimiz de güçlü olur.bazen bende karamsar oluyorum ama pozitif düşünelim ki pozitif olsun.dayanabildigimiz kadar dayancaz inş.

Evet canım insan hissediyor 1 yada en fazla 2 haftası olduğunu. Olsun çok şükür 35 lere geldik daha nolsun Allah sağlık versin yeter ki. Az daha sabır canım hiç kalkma yat sürekli bol bol uyumaya çalış

Öyle düşünme bence canım.biz güçlü olursak bebişlerimiz de güçlü olur.bazen bende karamsar oluyorum ama pozitif düşünelim ki pozitif olsun.dayanabildigimiz kadar dayancaz inş.
İki gundur kendimi tutamiyorum surekli agliyorum grip de agir geldi hepsinin ustune hic gecmeyecek gibi

Evet canım insan hissediyor 1 yada en fazla 2 haftası olduğunu. Olsun çok şükür 35 lere geldik daha nolsun Allah sağlık versin yeter ki. Az daha sabır canım hiç kalkma yat sürekli bol bol uyumaya çalış
Dedihin gibi kedke yatabilsem uyuyabilsem oyle geciricem ama yatamiyorum keske yasak olmasa uyku hapi icicem o derece uykusuzum. Ama uzun zamandir yatamiyorum hemen nefesim kesiliyor

Dedihin gibi kedke yatabilsem uyuyabilsem oyle geciricem ama yatamiyorum keske yasak olmasa uyku hapi icicem o derece uykusuzum. Ama uzun zamandir yatamiyorum hemen nefesim kesiliyor
Canım üzüldüm uyuyamamana doktora sorsan aslında belki ilaç verir zararsız. Ağrı kesici alabilirmişiz günde en fazla 8 tane parol almak seebest dedi doktorum. Hem de 7. Haftalarda. Belki ağrıların hafifler rahatlarsın uyku verir. Korkma parol en zararsız ağrı kesici hamilelerin çok kullandığı bir ağrıjesici. Allah şifa versin canım ağlama güzel şeyler düşün bırakma kndini geçicek gribin inşallah

Bunları okuyunca bır yandan üzülmekle beraber yalnız olmadığımı bilmek ıyı gelıyor doğrusu.... Artık gün degıl saat sayıyorum ben de, ne uyku var ne ağrısız bır nokta. Doktor kontrolüm vardı benım de bugün. Çok bunaldıysanız haftaya alalım ama bana sorarsan kalsın biraz daha dedi. Ben de bunca acıya rağmen alın dıyemedım tabı sonuçta bır gün bır gündür. Bekleyecegız bakalım hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun

Yanlız değiliz canım hepimiz aynı şeyleri aynı git gelleri yaşıyoruz. Doktor 37+ da alalım diyor sanırım. Aslında o saatten sonra 1 günün çok bir önemi yokmuş. 36 dan sonra doğan bebekler miyadında doğdu sayılıyormuş. Ama kilo alsınlar diyosan o ayrı. Suları iyiyse çocukların keyfi yerindeyse bi risk yoksa bu acılara katlanmanı tavsiye ederim. En doğrusunu yapmışsın, doktoru dinlemekte fayda var canım. Şimdi kiloları ne durumdaymış kuzuların?

Uç kıloya yaklaşmış ıkısı de maşallah.... Zaten dev gıbı bır gobegım var. :)) Zaman Zaman dayanırım sayılı gün çabuk geçer desem de çoğu Zaman bıtsın artık ıstıyorum. Doktorun alacağı tarıh 37+3 kı ben Nasıl dayanırım bılmem:)))

Maşallah canım büyümüş meleklerin zaten şikayetlerin de ondan artmış :) aslında doktorun bekletmesi ne derece doğru tartışılır. 3kg a yakın bebekler zaten sorun yaşamaz Allahın izniyle. Ama sen yine de doktoru dinle :) ben çok sabırsızlanıyorum nerdeyse erken alınsın dicem doktora :)!bizimkilerin kiloları 2200 civarı şimdilik sanırım doğumda 2500 olucak dedi doktor ama yinede geç alalım demedi çünkü artık pek büyümüyorlar galiba. 2 haftada 200 gram almışlar. Allah sağlıklı doğmayı nasip etsin de miniklerimize

Bas agrisindan cildirmak uzereyim gripte bide tansiyonum yukseldi basagrisi korkunc bir hal aldi. Kendi doktorum ve dun gittigim iki hastanenin kbb ve kadin dogumcusu enfazla 3 tane parol alabilecegimi soyledi. Sabah oglen ve demin ictim ama banamisin demedi migren bandiyla geziyorum. Evdekilere basimi ovduruyorum ama simdi herkes yatti

Ayni bende yalniz olmadigimi hissediyorum. Aksam sizleri anlattim ev ahalisine herkes ayni diye :) bana dr yarin gel dese gidicem o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…