2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Cbim duymamaya calis. Cevap da verme cunku gerginliktn o cevap kavgaya kadar gidenilir zaten hassassin. Sadece bebeklerine odaklan. Ben de biraz sıkıntılı basladim o kada agladim uzuldum ki vertigo oldum dustum siddetli kanamayla hastanelerde yattim kendime ne kadar kizdigimi anlatamam. Su anda onlardan degerli bisey yok o yuzdb en buyuk hatan soylenenleri ciddiye almak olur sakin yapma

Pembeli mavili cicilerinizi sevsinler sizin :)

Ben huggies yenidogan alicam. Kardesim o daha iyi dedi. Erken dogum yapan bi akadasta yeno dogani primaninkinden biraz daha kucuk bebege daha cok uydu dedi. Ben de baslangic icin hugies almaya karar verdim

Merhaba hanımlar giremedim bir süre çatlaklar beni mahvetti çatlak değil artık yarık sanki ağlıyorum acısına yanmasına çatlamayam yerim kalmadı ondan geçtimde yanmasına çare bulamadım. Ama çok şükür kızlarım iyi doktor 37 hatta 38 bile görebiliriz böyle gidersek inşallah dedi ama bu gittiğimde az kilo almışlar diper haftalara göre 2200 2150 bu haftaya göre çok güzelde 250 geam alıyordı bebekler az alıyor ben her hafta 2 kilo almayı aksatmıyorum acaba yer darılınca az kilo almaya mı başlıycaklar acaba bide iştahımda azaldı iki öğün yetiyor akşamları yada öğlenleri meyveyle sütle geçiştirir oldum

Birde sancıları olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum Ades___ ve ben o sıkıntılar yüzünden hastanelerin müdavimi olduk ama çok şükür bu haftalara geldik bol bol su içip yatmak lazım adalat 60 alıyorum ben magnezyum ve hibor iğne oluyorum balık yağı hapıda kullanıyorum bebeklerim gelişimi için önemli inşallah hepimiz 37. Haftaları görürüz hayırlısıyla moralde önemli tabi. Birde kv kp sıkıntısı için eşinizle anlaşın canımın acısına kimse gelsin istemiyorum herkese kibarca rahat edemediğimi söyledim annem işimi yapıp gidiyor eşimlede anlaştık doğum zamanı herkes önceden gelip kalmak istiyor bizde doğum gününü önceden haber vermemeye karar verdik kesin değildi muayene oldum doğuma karar verdiler diyeceğiz azcık yalan atıcaz ama onları kırmayalım derken biz sıkılıyoruz o gün duş hazırlık vs işler için yalnız olmayı tercih ediyorum çok şükür eşim beni anlıyor bu konuda sizde kendinize sıkıntı yapacağınıza kibarca mesafe koymaya çalışın

Kızlar nasılsınız uzun zamandir giremiyorum
Malum hala çalışıyorum.son 1 haftam kaldı işleri devretmek falan derken hiç vaktim kalmıyor
Herkes iyidir umaarim

Bu yorumlarımızın altında yazıyorya 33-34 diye bayılıyorumne Mutlu tatlım bu haftaları görmek...bebeklerin kiloları da maaşallah iyi hiç üzülme bu haftalardan sonra tek bebekler kilo almaya devam ediyor ama bizimkiler yer sıkıntısından dolayı daha yavaş almaya başlıyorlarmış o yüzden haftaları da iyi maşallah kiloları da iyi sıkıntılı ve korkulu Zaman'lar geçti çok şükür tabii daha benim 3 haftam var senin haftana kadar haftaya32 de) Adalat ı tek doza indiriyor doktorum sonraki hafta33 de tamamen kesip normal akışına bırakmayı planlıyor bir hafta 10gün normal bırakalım sancıların bizi yönlendirsin diyor Allah nasip ederse 35 i görürsek doğum planlıyor...seninki daha ertelemeyi planlıyor sanırım her Dr ayrı düşünüyorAllah'ın izniyle sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi

Masallah hic bisey kalmamis. Bugun aklimdaydin ben de nerelerdesin diye yazacaktim. Habersiz birakmayin kizlar herkesin dogumuna az kaldi.

Catlaklarla ayni durumdayim ( goruntuyu coktan gectim acisi cok fena (( kullandiklarim bi ise yaramiyor caresini bulursan bana da soylermisin

Ades___ valla doktor 37 hatta 38. Haftalardan bahsediyor canım ama nasıl olucak bilmiyorum dönemiyorum kalkamıyorum kemiklerim acıyor kalça kemiğim bide böbreğimde taş vardı benim bi sıkıntı yaratmamıştı ama şuan baskıdan dolayı idrar yollarımda iltihap çıkıyor ben bişey hissetmiyorum ama doktor onun için bukadar ilaca bide onun için ilaç veriyor. Benim canım katıdır ama artık dayanamayıp ağlıyorum kabızlıkta var bide siz nasıl hissediyorsunuz ya kendime çok kiloda almadım ama göbeğim çok büyük kıyafet bulamıyorum artık hamile kıyafetleri bile sıkıyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah biran önce zaman geçsede şu ağrılar dinse
birkadin canım en son bepantheni söyledi doktorum adeste söylemişti onu deniycem birde kantaron yağı sürüyorum iki gündür o rahatlatıyor yağlanıyorum elimde bide yelpaze öyle rahatlamaya çalışıyorum kendimden geçtim valla aynada gördüğüm ben değil başkası diyorum bir hafta bile çok farkediyor 37. 38. Haftalarda nasıl olurum düşünemiyorum

Evet bir hafta bile cok farkediyor ben de onu dusunuyorum her hafta daha da buyuyorum. Bir saat oldu donemedim, nefes alamadim, o catlaklarin acisi kasintisi rahat vermedi bu gecede kalktim oyle uyumak istiyorum ki anlatamam ama yatamiyorum iste (( catlaklarin acisi batmasi kasintisindan oyle bir hamama gidesim var ki sanki keselensem gececek gibi bir his. Kiyafet de dedactodan aldigim altlarla lcwden aldigim ustler oluyor sadece baskada bisey olmuyor. Lcwnin 2 xl ve 3 xllari tam oluyor baska o kada buyuk ust bulamadim. Zaten karni benimkinden buyuk hamile de pek gormedim :) Bugun konrolum vardi dr hepsi normal iyi gidiyosun dedi. Zaten hepimizde hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz. Allah hepinizin yardimcisi olsun kizlar bunada sukur diycez

Maaşallah biz hiç 37-38 konuşmadık ben ufak biriyim(biriydim) Dr um senin bahsettiğin bu sıkıntıları kaburga kemik Ağrı'ları yemek yiyememe uyuyamama gibi sıkıntıları yaşayıp benimnsağlığımıda tehlikeye atabileceğini düşündüğünden hafta olarak çok fazla ilerletmeyi düşünmüyor ben 46 kilo 163 bir kadındım şimdi 60kilo oldum bu kilonun 5-5,5kilosu bebeklere aitmiş ama artık onlara da bana da yer kalmadı vicudumda Allah hepimizin hepimizin bebeklerinin yardımcısı olsun sağlıkla atlatalım bu dönemi hepimiz
birkadin ben prima dan vazeçmeyenlerdenim oğlumda onu kullandım yani kullanabildim Huggies-molfix filan kullanamadım allerjik dermatit yapmıştı oğlumu bu markalar ama can bebe tavsiye ederim prima ayarında yeni doğanları da gayet güzel ve onlar da küçük ben bu ikisini kullanmıştım oğlumda yine öyle yaparım ama ilk tercihim Herzaman prima olur.
Kızlar çatlak için bephanteni deneyin artık olduk önlenemediği çok açık acı için en azından biraz bastırıyor tavsiye ederim

Kizlar aranizda adalat kullanan var mi? Varsa kac mg lik ve gunde kac kere kullaniyosunuz?

Ades___ canım sen öyle yazdığından beri düşünüyorum bende senin yazdıklarını yaşıyorum ben yemek yiyemiyorum iştahım azaldı hiç uyuyamıyorum kemiklerim çok ağrıyor dönerken kırılıyor gibi acı hissediyorum bitarafıma yatsam sanki kan gitmiyormuş gibi nasıl ağrı acı hissediyorum su bile içme isteğim azaladı ayakta uyukluyorum geceleri çok zor sabah olmuyor yürürken zorlanıyorum şikayet etmek istemiyorum çok şükür bugünlerimize ama benimde 1.65 boyum tedavi hamilelik derken 82 oldum tuvalet ihtiyacım bile çok zor oluyor. Erken doğumdan hep korktuk 37 38 diyince herkes sevindi ama ben kaygılıydım ağlıyorum artık canımın acısına. Bide çatlaklarıma aldır bepantheni krem olanı pek acısını almadım canım ya kantoran yağı iyi geliyor sende dene istersen

Evet canim evde bepanten bitmis hametan vardi o biraz yatistirdi. İlk firsatta bepanten almaliyim. Yumusatmanin yaninda aci ve tahris icinde biseyler kullanmak lazim artik o kadar buyudi ki karnim.
Bez icin hic tecrubem yok sadece yegenlerimi biliyorum bi de erken dogum yapan atkadaslara soruyorum. Primayi kullanan cok fazla ama yegenime pisik yapmisti kac defa denemislerdi en son annemler bilmeden prima almislar onlari da baska bir cocuga vermislerdi. Bu bez isi bebekten bebege gore degisiyor saniyorum :) benimkiler de insallah babalarina cekmez en ucuz bez hangisiyle o popislerine iyi gelir insallah diyorum

bu arada bugun 32 oldum korkular tavan yapti. Sen de kendini hemen alacak dr diye sartlandirma canim. Kendine olumlu telkinlerde bulun durabildikleri kadar dursunlar insallah. yakinda ilkbebisler gelecek bakalim hangimiz yapacagiz acilisi

Birebir aynilarini yasiyorum :) 165 boyum 81 kilo olmusum senin gununde 82 olurum heralde :)) artik ben de agliyorum ama isyan degil kesinlikle :) dr hepsi normal dedi 37 38 hedefimiz dedi sabredecegiz arkadasim dile kolay 32 haftayi devirdik:) masallah bize

Catlaklar icin klasik bir karisimim vardi onu deniycem bugun. Bepanthen+madecassol+evigen. Cildiyeci yanik icin vermisti yillar once faydasi olmustu hersey icin kullaniyordum ama evde bitmis hepsi gec kaldim denemek icin İnsallah acilarima care olur

Kizlar aranizda adalat kullanan var mi? Varsa kac mg lik ve gunde kac kere kullaniyosunuz?
Can'ım ben 30mg sabah akşam kullanıyorum.

Kantaron yağını duymuştum onu deneyeyim valla en sonunda bu gün kese yaptım dayanamadım daha köyü oldu görüntüsü ama en azından ben rahatladım

Öyle tatlım tabii ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi Allah ne gösterir bilmiyorum ama işte insan bazen dayanma noktasının sonuna geldiğini hissediyor özellikle oğlum kaburgama bir dayanıyor ki nerelere sığsam bilemiyorum...çocuklarımız iyi olsun da biz anneler herşeye katlanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…