- 9 Nisan 2024
- 226
- 198
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi daha doğru acaba yaaa.. İçeride geçirdiği süreyi sonuna kadar değerlendirmesi mi ve sonra gerekirse sezaryen mi yoksa daha fazla kilo almadan 37-38 hafta arasında gerekirse planlı bir suni sancı vs ile doğumu başlatmak mı? İkincisi Türkiye’de hiç var olan bir şey değil ki ya. Ancak günün geçecek de ondan sonra, ona da bebeğin kilosu müsait olacak, baş aşağı duracak, suyu iyi olacak falan tüm şartlar sağlanmışsa yani.. Peki acaba bu çatı muayenesi denen şey doğumu tetikleyen bir şey midir? Cumartesi günü gitmeyi düşündüğüm doktor bakalım derse ne yapmalıyım? Çünkü o bende birçok şeye bakıp bazı öngörülerde bulunacak
Zeytin falan yiyemiyorum ben de, ekşi tuzlu şeyler geçmiyor boğazımdan zaten, tatlı da sevmiyorum 3-4 çeşit yiyebiliyorum sadeceYa bir koca karı yöntemi söylediler bana ama ne kadar işe yarıyordur bilmiyorum denemedim. Ağzına birkaç tane kuru nohutu alıp çevirip duracakmışsın içinde. İş yerinden yaşça büyük bir abla söylemişti bi dene istersen. Onun dışında bir çay bardağı sütü (soğuk ) yudum yudum içmek iyi gelebilir bulantı yapmıyorsa. Bir de yediklerine dikkat et bir şey tetikliyor da olabilir. Mesela ben kahvaltıda hep zeytin yiyorum, zeytin de yanma yapıyor. Onun gibi her gün tükettiğin bir şey de artırıyor olabilir.
beyin gelişiminin en iyi olduğu hafta 39 imiş. ama kilo ile ilgili durumda nasıldır, bilmiyorumHangisi daha doğru acaba yaaa.. İçeride geçirdiği süreyi sonuna kadar değerlendirmesi mi ve sonra gerekirse sezaryen mi yoksa daha fazla kilo almadan 37-38 hafta arasında gerekirse planlı bir suni sancı vs ile doğumu başlatmak mı? İkincisi Türkiye’de hiç var olan bir şey değil ki ya. Ancak günün geçecek de ondan sonra, ona da bebeğin kilosu müsait olacak, baş aşağı duracak, suyu iyi olacak falan tüm şartlar sağlanmışsa yani.. Peki acaba bu çatı muayenesi denen şey doğumu tetikleyen bir şey midir? Cumartesi günü gitmeyi düşündüğüm doktor bakalım derse ne yapmalıyım? Çünkü o bende birçok şeye bakıp bazı öngörülerde bulunacak
phillips aldım. suya atıyorsun direkt, çiçek şeklinde. iyi yorumlar vardıKızlar bebek banyo su sıcaklık ölçen termometre aldınız mı öneriler varsa bakabilirim
ben de hic bilmiyorum en iyisi herhalde guvendigin doktor ne diyorsa onu yapmak. suni sanci almadi arkadasim bebek kendiliginden geldi 38.haftada,o sadece gelsin diye masaja akapuntura gitti hReketler yapti. suyu gelmis sabaha yakin hemen hastaneye gitmisler 2 saat icinde gerceklesmis dogum, kolay olmasi icin ugrasip duruyordu ben detayli sormadim kendim zaten dusuk plesantadan sezaryen olurum diyeHangisi daha doğru acaba yaaa.. İçeride geçirdiği süreyi sonuna kadar değerlendirmesi mi ve sonra gerekirse sezaryen mi yoksa daha fazla kilo almadan 37-38 hafta arasında gerekirse planlı bir suni sancı vs ile doğumu başlatmak mı? İkincisi Türkiye’de hiç var olan bir şey değil ki ya. Ancak günün geçecek de ondan sonra, ona da bebeğin kilosu müsait olacak, baş aşağı duracak, suyu iyi olacak falan tüm şartlar sağlanmışsa yani.. Peki acaba bu çatı muayenesi denen şey doğumu tetikleyen bir şey midir? Cumartesi günü gitmeyi düşündüğüm doktor bakalım derse ne yapmalıyım? Çünkü o bende birçok şeye bakıp bazı öngörülerde bulunacak
cok iyi ben de katiliabilirim bu gruba dogum sonrasi..Aslında beden yaptıkça alışıyor ve güçleniyor bence. İlk derslerde 6 aylık olmama rağmen daha çok zorlanıyordum şimdi neredeyse 9 aylık olduk çok rahat yapabiliyorum. Bir iki hareket var yapamadığım onlarda da kramp girer korkusu oluyor. O attığım linkteki hocanın doğum sonrası grubu da var. Bu alanda çok fazla eğitim almış, teknik öğrenmiş. Kendisi de hamilelik ve doğum geçirmiş ayrıca. Nerede ne kadar zorlanılacağını tahmin edebilen ve alternatif üretebilen biri. Online olarak doğum sonrası gruplarına katılabilirsin istersen canım. Ben de düşünüyorum ilk 40 günü - 2 ayı atlattıktan sonra. Şayet normal doğum yapabilirsem kırkımız çıkar çıkmaz başlamak istiyorum.
Ayy bende 4 te çişe kalktım uyuyamıyorum düşünmekten kafamda deli sorular eşim bile ne kadar düşünüyorsa sayıklıyor sakin ol ben halledicem doğumu diye hkdjdj3ten beri uyuyamıyorum yaa doğumu düşünûyorum daha çok uykum kaçıyo heyecandan. Çatım memelerim falan ağrıyo.Kıpırdak kızım hiç durmuyo. Hepimize sabır diliyorum valla jfjfjf
3ten beri uyuyamıyorum yaa doğumu düşünûyorum daha çok uykum kaçıyo heyecandan. Çatım memelerim falan ağrıyo.Kıpırdak kızım hiç durmuyo. Hepimize sabır diliyorum valla jfjfjf
Ayy bende 4 te çişe kalktım uyuyamıyorum düşünmekten kafamda deli sorular eşim bile ne kadar düşünüyorsa sayıklıyor sakin ol ben halledicem doğumu diye hkdjdj
Bende 4 ten beri uyuyamıyorum yatakta tüm hayatımı sorgulamakla meşgulümBi uyuyamayan da benim. Ben bayadır böyleyim. 2 saatte bir kalkıyorum. Zaten kafamın içi çorba gibi, bir yandan yapılacaklar, eksikler bi yandan doğum şekli, sonrasında ne yapacağım konusu
Yok olmadı canım. Başkabir sey de kullanmadım o yüzden. Cildim cok kurudur normalde ama bebekler dogru emerse yara olmaz diyorlar belki ondan yırttım bilmiyorumYara felan olmadı mı başka şeyler ile mi geçirdin o dönemi
2 saat kadar uyudum onda da rüyalar rüyalar. Çok değişik rüyalar görüyorum Allah hayra çıkarsın. Sizlerde de var mı bu rüyalarBende 4 ten beri uyuyamıyorum yatakta tüm hayatımı sorgulamakla meşgulüm
Ben bi haftadır yoğundum grubu okuyamadım şimdi geriden okuyorum. Benim de yanacak olan 20 gün iznim var . Bizim özlük birimi 32 den sonra fiili olarak çalışmadığın her gün doğum sonrası izninden düşer aktaramazsın dedi. Sen çalışabilir izninden sonra mı kullanıyorsun yıllık izinleriCanım 36 bitip, 37den gün alınca izne başlıyorsun diye biliyorum ve raporun üstünde izin tarihin yazar. Yani ekstra çalışamaz raporu olmuyor bildiğim kadarıyla. 32den sonra sağlık sebebi ile rapor alamıyorsun diye biliyorum. Ben yanacak olan yıllık izinlerimi kullanıyorum mesela şuan.
Doğru emzirme pozisyonu ve bebeğin kahverengi alanı olabildiğince ağzına alması muhakkak çok önemli ama bu da bana olacağı varsa oluyor, olmuyorsa da olmuyor kategorisinde geliyor. Yara olmayacak bir insan krem kullanıyor, krem kullandığım için yara olmadı diyor. Yara olacak insan krem, pozisyon bütün tuşlara basıyor yine de yara oluyor. Her şeyin bizim yaptıklarımız ya da yapmadıklarımızla ilgili olmaması bu süreçte beni en çok rahatlatan şey sanırımYok olmadı canım. Başkabir sey de kullanmadım o yüzden. Cildim cok kurudur normalde ama bebekler dogru emerse yara olmaz diyorlar belki ondan yırttım bilmiyorum
Ohoo her gece başka bir macera2 saat kadar uyudum onda da rüyalar rüyalar. Çok değişik rüyalar görüyorum Allah hayra çıkarsın. Sizlerde de var mı bu rüyalar
Anne usulü dirsek yöntemini kullanıyoruz bizKızlar bebek banyo su sıcaklık ölçen termometre aldınız mı öneriler varsa bakabilirim
Ben de bu sekilde düşünüyorum. Catlak, gögüs yarası bunlar hep olacsgı varsa olacakmış gibi geliyor. O yüzden benim de kafam rahat nispeten. Akışına bıraktım ne yasamamız gerekiyorsa yasayacagız kafasındayım su anDoğru emzirme pozisyonu ve bebeğin kahverengi alanı olabildiğince ağzına alması muhakkak çok önemli ama bu da bana olacağı varsa oluyor, olmuyorsa da olmuyor kategorisinde geliyor. Yara olmayacak bir insan krem kullanıyor, krem kullandığım için yara olmadı diyor. Yara olacak insan krem, pozisyon bütün tuşlara basıyor yine de yara oluyor. Her şeyin bizim yaptıklarımız ya da yapmadıklarımızla ilgili olmaması bu süreçte beni en çok rahatlatan şey sanırım
Sana birkaç link bırakayım bu hareketler bebeğin kanala yönelmesi, doğumun kolaylaşması için öneriliyor. Ben düzenli yapıyorum hala tüm söylenenlere rağmen Bi dene istersen
Ben bu kişi ile çalışıyorum takibe alıp tüm videolara da bakabilirsin ayrıca, tavsiye olunur Hala da geç kalmış sayılmazsın