- 9 Nisan 2024
- 166
- 125
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi daha doğru acaba yaaa.. İçeride geçirdiği süreyi sonuna kadar değerlendirmesi mi ve sonra gerekirse sezaryen mi yoksa daha fazla kilo almadan 37-38 hafta arasında gerekirse planlı bir suni sancı vs ile doğumu başlatmak mı? İkincisi Türkiye’de hiç var olan bir şey değil ki ya. Ancak günün geçecek de ondan sonra, ona da bebeğin kilosu müsait olacak, baş aşağı duracak, suyu iyi olacak falan tüm şartlar sağlanmışsa yani.. Peki acaba bu çatı muayenesi denen şey doğumu tetikleyen bir şey midir? Cumartesi günü gitmeyi düşündüğüm doktor bakalım derse ne yapmalıyım? Çünkü o bende birçok şeye bakıp bazı öngörülerde bulunacak
Zeytin falan yiyemiyorum ben de, ekşi tuzlu şeyler geçmiyor boğazımdan zaten, tatlı da sevmiyorum 3-4 çeşit yiyebiliyorum sadeceYa bir koca karı yöntemi söylediler bana ama ne kadar işe yarıyordur bilmiyorum denemedim. Ağzına birkaç tane kuru nohutu alıp çevirip duracakmışsın içinde. İş yerinden yaşça büyük bir abla söylemişti bi dene istersen. Onun dışında bir çay bardağı sütü (soğuk ) yudum yudum içmek iyi gelebilir bulantı yapmıyorsa. Bir de yediklerine dikkat et bir şey tetikliyor da olabilir. Mesela ben kahvaltıda hep zeytin yiyorum, zeytin de yanma yapıyor. Onun gibi her gün tükettiğin bir şey de artırıyor olabilir.
beyin gelişiminin en iyi olduğu hafta 39 imiş. ama kilo ile ilgili durumda nasıldır, bilmiyorumHangisi daha doğru acaba yaaa.. İçeride geçirdiği süreyi sonuna kadar değerlendirmesi mi ve sonra gerekirse sezaryen mi yoksa daha fazla kilo almadan 37-38 hafta arasında gerekirse planlı bir suni sancı vs ile doğumu başlatmak mı? İkincisi Türkiye’de hiç var olan bir şey değil ki ya. Ancak günün geçecek de ondan sonra, ona da bebeğin kilosu müsait olacak, baş aşağı duracak, suyu iyi olacak falan tüm şartlar sağlanmışsa yani.. Peki acaba bu çatı muayenesi denen şey doğumu tetikleyen bir şey midir? Cumartesi günü gitmeyi düşündüğüm doktor bakalım derse ne yapmalıyım? Çünkü o bende birçok şeye bakıp bazı öngörülerde bulunacak
phillips aldım. suya atıyorsun direkt, çiçek şeklinde. iyi yorumlar vardıKızlar bebek banyo su sıcaklık ölçen termometre aldınız mı öneriler varsa bakabilirim
ben de hic bilmiyorum en iyisi herhalde guvendigin doktor ne diyorsa onu yapmak. suni sanci almadi arkadasim bebek kendiliginden geldi 38.haftada,o sadece gelsin diye masaja akapuntura gitti hReketler yapti. suyu gelmis sabaha yakin hemen hastaneye gitmisler 2 saat icinde gerceklesmis dogum, kolay olmasi icin ugrasip duruyordu ben detayli sormadim kendim zaten dusuk plesantadan sezaryen olurum diyeHangisi daha doğru acaba yaaa.. İçeride geçirdiği süreyi sonuna kadar değerlendirmesi mi ve sonra gerekirse sezaryen mi yoksa daha fazla kilo almadan 37-38 hafta arasında gerekirse planlı bir suni sancı vs ile doğumu başlatmak mı? İkincisi Türkiye’de hiç var olan bir şey değil ki ya. Ancak günün geçecek de ondan sonra, ona da bebeğin kilosu müsait olacak, baş aşağı duracak, suyu iyi olacak falan tüm şartlar sağlanmışsa yani.. Peki acaba bu çatı muayenesi denen şey doğumu tetikleyen bir şey midir? Cumartesi günü gitmeyi düşündüğüm doktor bakalım derse ne yapmalıyım? Çünkü o bende birçok şeye bakıp bazı öngörülerde bulunacak
cok iyi ben de katiliabilirim bu gruba dogum sonrasi..Aslında beden yaptıkça alışıyor ve güçleniyor bence. İlk derslerde 6 aylık olmama rağmen daha çok zorlanıyordum şimdi neredeyse 9 aylık olduk çok rahat yapabiliyorum. Bir iki hareket var yapamadığım onlarda da kramp girer korkusu oluyor. O attığım linkteki hocanın doğum sonrası grubu da var. Bu alanda çok fazla eğitim almış, teknik öğrenmiş. Kendisi de hamilelik ve doğum geçirmiş ayrıca. Nerede ne kadar zorlanılacağını tahmin edebilen ve alternatif üretebilen biri. Online olarak doğum sonrası gruplarına katılabilirsin istersen canım. Ben de düşünüyorum ilk 40 günü - 2 ayı atlattıktan sonra. Şayet normal doğum yapabilirsem kırkımız çıkar çıkmaz başlamak istiyorum.