Canim iade sansin varsa iade et istersen baya pahali da bir biberon. Ben de ikisi arasinda kararsiz kalip ayni fiyata dr browns set aldim. Magazada tanitan kiz calmanin emziginin anne memesine en yakin oldugunu dr brownsunda biberon icindeki akis sisteminin gaz vs icin cok iyi oldugunu soyledi. Zaten diger biberknlarda olmayan bir akis aparati var. Ben acikcasi medelayi cok pahali diye almamistim :) cunku kucuk oldugu icin de cok daha kisa bir sure kullaniliyormus. Uzuldum senin adina kendi adima da sevindim icimde kalmisti yoksa o biberon :)
Bende surekli bakiyorum buraya :) pazardan beri karnimdaki sertlesmeler hic gecmiyor. Dr normal diyor. Ama ben korkuyorum. Bakalim artik son gunler.Kızlar nasılsınız? Kaç gündür aktif yazmıyoruz. Nasıl gidiyor? Karında kasıkta ağrı oluyor mu? Benim karnım ayakta durunca sertleşiyo ama yatınca sıkıntı olmuyo. O yzden sürekli yatıyorum. Sizde rahatsz edici bir sertleşme oluyor mu,? Bu arada kollarım sırtım çok kaşınıyo. Sanırım test yapılcak doktorum karaciğerden olabilir dedi. İnşallah artmaz. Sizde kaşıntı oluuor mu kollarda el ayak bacak sırtta?
Ayyy gözün aydın canımm :)) Allah kucağına alıp eve getirmeyi de nasip etsin tez zamanda inşallah. Nasıllar kiloları falan? Çok heycanlandım dualarımz sizinle sağlıkla gelsinler evlerine inşallahMerhaba hanimlar dün benim sabirsiz kizlarim dünyaya geldi simdi ben evde çıktım onlar küvezdeler iyiler çok şükür süt sağmaya calisiyorum bende ama daha bisey yok bizim için dualarınızı bekliyorum
Canım biraz daha dayanıcaz inşallah. Bak Asminn kavuştu bebişlerine. Bizim de yakındır :) bu arada kaşıntım göbekte olmuyor kollarda sırtta falan pluyor. Napıcam bilniyorum inşallah karaciğerle ilgili değildirBende surekli bakiyorum buraya :) pazardan beri karnimdaki sertlesmeler hic gecmiyor. Dr normal diyor. Ama ben korkuyorum. Bakalim artik son gunler.
Kasinti bende de acili oliyordu gecen doktora sormayi unutmustum. Esim kremleri eksik almjs hametam+madecassol karistirip suruyorum baya rahatlatti tavsiye ederim
Canımm nasıl gelişti doğum?? Sancı mı oldu suyun mu geldi seni çok merak ediyorumMerhaba hanimlar dün benim sabirsiz kizlarim dünyaya geldi simdi ben evde çıktım onlar küvezdeler iyiler çok şükür süt sağmaya calisiyorum bende ama daha bisey yok bizim için dualarınızı bekliyorum
Merhaba hanimlar dün benim sabirsiz kizlarim dünyaya geldi simdi ben evde çıktım onlar küvezdeler iyiler çok şükür süt sağmaya calisiyorum bende ama daha bisey yok bizim için dualarınızı bekliyorum
Canım gözün aydın sen nasılsın inanan tüylerim diken diken oldu sapa sağlam geldiler dünyaya Prensesler çok şükür olsun anneleri zaten 35-36da doğsalardı da kuvöze gireceklerdi de öyle demişti bana sen şimdi bol bol su iç rezene çayı iç süt arttırıcı çay ve özellikle kuru kayısı hoşafı iç bu saydıklarım sütünün artmasını kolaylaştırır. Bir de göğüslerini tam boşalt ki süt üretimi daha sağarken başlasın.allah yardımcın olsun Can'ım senin ve bebeklerinin...onların kokularını duydun sağ salim Allah analı babalı büyütsün eksikliklerini göstermesin yüksek moral! anneleri artık sana gereken bu lütfen etrafında saçma saçma konuşanları takma çünkü olacaktır sevgiler sana ve Prenseslere tez Zaman'da sağlık ve kavuşma diliyorumMerhaba hanimlar dün benim sabirsiz kizlarim dünyaya geldi simdi ben evde çıktım onlar küvezdeler iyiler çok şükür süt sağmaya calisiyorum bende ama daha bisey yok bizim için dualarınızı bekliyorum
Aminn canım cok sağol 34 haftalık doğum yaptim şimdi serum takılı oksijen takviyesi yapiyoruz dediler daha mama vermemişlerCanımAsmin0002 gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.hayırlı evlat olsunlar..kaçıncı haftada doğum yaptın canım süt hemen gelmiyordu? Bir de bebeklerini orda neyle besliyorlar mama mi veriyorlar ayyy çok heyecanlandim bende yaa bizimde az kaldı Rabbim yardimcin olsun
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutmeyu nadip etsin insallah. İlk bebislerimiz onlar olscak gibi hissediyorfum ben de :) Biran once toparlansinlar insallah. İcimi bir heyecan sardi :) musait oldugunda dohum nasik oldu bebiskolar neler yapiyolar yaz olur muMerhaba hanimlar dün benim sabirsiz kizlarim dünyaya geldi simdi ben evde çıktım onlar küvezdeler iyiler çok şükür süt sağmaya calisiyorum bende ama daha bisey yok bizim için dualarınızı bekliyorum
Ne guzel bir mutluluk canim benim darisi bize insallah. İsierini ne koydunuz bugun onlar icin bol bol dua edicem. Gozlerim doldu cok fena.Sizede yaziyordum ya kizlar bel agrilarim cok diye son iki gün çoğalmıştı bi gece önce sag tarafimda toplanma oldu birde kasiklarimda çok baskı vardı dr aradım gel doğum agrisi olabilir dedi ultrasonda kasilmalarim arttı alttan muayene alıcam dedi ilk defa ozaman anladım o biraz zor oldu. Acil sezeryan dedi dr ama malesef yeni doğan ünitesinde yer yokmuş bebekleri başka hastaneye sevk ederlz doğunca dediler kabul etmedim bende gitmek istiyorum dedim yani başka hastane başka drda doğum yaptım o hiç hos olmadı hastaneyle ilgili sıkıntım oldu ama kısmet böyleymiş doğum en kolay en güzel şey epidural sezeryan oldum rahatlama mutluluk tarif edilemez zaten cok kısa sürüyor hazırlık kısmı daha uzun yani bebeklerimi gördüğüm kokladığım an kuş gibi hafiftim. 1840 2400 kilolari kızlarımın maşallah çok şükür bu günlerimize daha ayrıntıları yazarım yine kizlar
Sana soracak ne cok sey geliyor aklima :)) sut hemen gelen bisey mi, dogum esnasinda sakinmiydin ben cok heyecanliyim cunku hickira hickira aglarim doktorun isini zorlastiririm diye korkuyorum, hastaneye giderken zorlaniyormusun yani sezeryandan sonra hemen kalktin mi ayaga, bu arada epidural normal mi sezeryanmiydi canim, Allah razi olsun dualarin icinGünaydin kizlar bebeklerimin kilosu daha çok olan benim hastane konusunda yaşadığım sıkıntıdan dolayı kakasini yapmis oyuzden solunum sıkıntısı vardı ilk gun şimdi iyi ama cok şükür zayif olanda hiç sıkıntı olmadı kiloda okadar önemli değil yani buna takılıp uzmeyin kendinizi. Masallah emiş güçleri kuvvetliymiş meme arıyorlar hep eldiveni yalanci emzik gibi vermişler elimi sımsıkı tutuyorlar inşallah bir haftaya kadar çıkarlarmış ama biyandan yanımda olmalarını istiyorum orda da öyle güzel bakiliyorki eşimde biraz daha kalıp toparlasınlar evde okadar iyi bakamayız diyor onada hak veriyorum. İnşallah sizinlerinde eşinizle yaşayacağınız cok derin güzel duygular olucak eşimle heyecan gidip yanlarına gözümüz yaşlı ayrılıyoruz bunlarda geçicek inşallah. Doğumda sizler icin dua ettim birde kandildi ogün hayırlısıyla sizlerde bebislerinize kavuşursunuz inşallah. Şimdi bütün catlak acisi mide yanmasi bitti süt derdindeyim
Amiin canım çok sağol doktorun dediği haftaya göre 2 hafta erken doğdular. Dediğin gibi yine kuvöz girmelerini bekliyorduk tabi şimdi çok şükür tedbir amaçlı gibi duruyorlar sağlıklarıyla ilgili ciddi sıkıntılar yok diye teselli ediyorum. Ama ogrenmem gereken okadar çok şey varki mesela şimdi sarı süt geldi hemen götürdük vermişler şimdi eşim fotolarıni attı birazda mama vermişler. Sutleri nasil saklayip biriktiricem bi oncekinin üstüne ilave yapmak olmaz zaman farki var donduralım diye poşet verdiler dondurabilecegim kadar cok olmuyorki anca bi tatli kaşığı kadar oluyor yani kafamda deli sorularCanım gözün aydın sen nasılsın inanan tüylerim diken diken oldu sapa sağlam geldiler dünyaya Prensesler çok şükür olsun anneleri zaten 35-36da doğsalardı da kuvöze gireceklerdi de öyle demişti bana sen şimdi bol bol su iç rezene çayı iç süt arttırıcı çay ve özellikle kuru kayısı hoşafı iç bu saydıklarım sütünün artmasını kolaylaştırır. Bir de göğüslerini tam boşalt ki süt üretimi daha sağarken başlasın.allah yardımcın olsun Can'ım senin ve bebeklerinin...onların kokularını duydun sağ salim Allah analı babalı büyütsün eksikliklerini göstermesin yüksek moral! anneleri artık sana gereken bu lütfen etrafında saçma saçma konuşanları takma çünkü olacaktır sevgiler sana ve Prenseslere tez Zaman'da sağlık ve kavuşma diliyorum
Uyku sersemi telefondan heyecanla yazdim ya harfleri hep karistirmisim :) ama anlamissindir umarim beniGozun aydin canim Allah anali babali buyutmeyu nadip etsin insallah. İlk bebislerimiz onlar olscak gibi hissediyorfum ben de :) Biran once toparlansinlar insallah. İcimi bir heyecan sardi :) musait oldugunda dohum nasik oldu bebiskolar neler yapiyolar yaz olur mu
Amin canım darısı başınıza inşallah. Sanırım açılışı ben yaptım aramizda. Nişanda su da gelmedi canım bel agrisiyla gittim ultrasonda kasilmalarim basladi kafalari falan dönmüş yola çıkmış galiba dedi doktorm alttan bakicam dedi ozaman biraz suyum geldi 3 cm acilma varmis acil sezeryan dedi sonrada yazdigim gibi iste baska hasteneye sevk edildim falan 3 4 saat oyle gecti epidural sezeryan oldum gercek hic hic aci hissetmiyorsun ki kolay hamilelik gecirmedik oyuzden dogumla cok rahatliyor insan ameliyat 10 dakka sürmüsmüdür bilmiyorum o kadar kisa hazirliklari sürüyor kizlarimi sarip koklattilar sedyede bekledimde tabi ben acille girdigim icin hazir degildiler oyuzden hazirlik asamasi uzun geldi baba temizlenmis bi halde odamda yatiyorken saate bakmak geldi aklima bisaat olmus. Ameliyatta hic bisey yok gercekten alttan muayene daha zor kiyaslarsam. Oyuzden korkulari atin kafanizdan tadini cikartin planda yapmayin çok cunku bizim süslerimiz falan yalan oldu.Sana soracak ne cok sey geliyor aklima :)) sut hemen gelen bisey mi, dogum esnasinda sakinmiydin ben cok heyecanliyim cunku hickira hickira aglarim doktorun isini zorlastiririm diye korkuyorum, hastaneye giderken zorlaniyormusun yani sezeryandan sonra hemen kalktin mi ayaga, bu arada epidural normal mi sezeryanmiydi canim, Allah razi olsun dualarin icin