Ben baya erken basladim canim 30mg kullaniyordum bir aydir 60 mg tek doz akşamları kullaniyorumKizlar aranizda adalat kullanan var mi? Varsa kac mg lik ve gunde kac kere kullaniyosunuz?
Bepanten plus canim herseye surulenden gebelikte kullanilabilirmis. Ben bi yanik olayi yadamistim o zaman doktor vermisti. Madecassol harika bir krem o da gebelikte kullaniliyormus cilt lekelerine bile iyi gelen bir krem. Aslinda evde hep bulunduruyordum ama gelen gidenede karisim yapip verdigimden bitmis. İnsallah gecirir. Lierac ve kantaronda olan ozel bir yag kullandim ama rahatlatmamisti. Vazelin biraz rahatlatmisti ama artik o da ise yaramiyor bebe yagi sanki su gibi emiyor hic fayda etmiyorbirkadin 37 38lerden bahseden tek benim dr değil ozaman tabi onlar daha iyi bilir ben bahsetmedim hiç bu şikayetlerden bu sefer konuşayım diyorum gerçi doppler ultrasona göndericem 36. Haftadan ordaki sonuca göre bekleriz yada alırız dedi ikiz annesi olarak çok şanslıyız bin şükür Rabbime sabredicez artık. Buarada bepanthenin çok çeşidi var antibiyotikli var daha sarı hangisini kullanıyorsunz bide herşeyi sürer olduk bi zararı yoktur dimi
Ades___ canim nasıl yapabildin keseyi ben biraz kasisam kasidigim yer aninda yırtılır gibi catliyor sicak suda cok fena yapiyor banyodan sonra deliriyorum kaşıntıdan kese diyince sonraki acisini yanmasıni hissettim resmen
Valla Canım kaşıntısı canıma tak etmişti;aman keseden sonrasını sakın sorma mor çiziklerim dünya haritası gibi oldubirkadin 37 38lerden bahseden tek benim dr değil ozaman tabi onlar daha iyi bilir ben bahsetmedim hiç bu şikayetlerden bu sefer konuşayım diyorum gerçi doppler ultrasona göndericem 36. Haftadan ordaki sonuca göre bekleriz yada alırız dedi ikiz annesi olarak çok şanslıyız bin şükür Rabbime sabredicez artık. Buarada bepanthenin çok çeşidi var antibiyotikli var daha sarı hangisini kullanıyorsunz bide herşeyi sürer olduk bi zararı yoktur dimi
Ades___ canim nasıl yapabildin keseyi ben biraz kasisam kasidigim yer aninda yırtılır gibi catliyor sicak suda cok fena yapiyor banyodan sonra deliriyorum kaşıntıdan kese diyince sonraki acisini yanmasıni hissettim resmen
Yok canım niye olsun benim 28. Haftada yapıldı hiçbişey değişmedi şmdi 32 olduk şükürler olsun. Şifa diye vuruluyo o iğneCiğer geliştirici yapıldı erken doğuma sebep olmaz de mi
Ah canım hepimiz aynıyız valla lierac emiyor kuru oluyor yine bio oil aldim 3 tane birde birini 3 4 sürmede bitirdim galiba ama yok ya suan bizimkiler aktif catlaklar yanardağ gibi. Yanık gibi gergin parlak mor derimde inceldi sanki kaşınıyor ama acıyor şu acımı anlatmak adına destan yazabilirim bende deniyeyim o kremleri canım inşallah iyi gelirBepanten plus canim herseye surulenden gebelikte kullanilabilirmis. Ben bi yanik olayi yadamistim o zaman doktor vermisti. Madecassol harika bir krem o da gebelikte kullaniliyormus cilt lekelerine bile iyi gelen bir krem. Aslinda evde hep bulunduruyordum ama gelen gidenede karisim yapip verdigimden bitmis. İnsallah gecirir. Lierac ve kantaronda olan ozel bir yag kullandim ama rahatlatmamisti. Vazelin biraz rahatlatmisti ama artik o da ise yaramiyor bebe yagi sanki su gibi emiyor hic fayda etmiyorcildimde kuru ondan heralde. Goruntu hic umrumda degil ama aci ve kasintisi cok kotu. Zor bela yatiyorum bu defa acidan yatamiyorum
Masallah canim iyi kilolari ölçümlerde tam olmayabiliyor dedi gecende doktorum belki bidahaki gidisinde fark kapanmış olur sakıncalı bi durum olsaydi farkli tahliller isterdi doktorun kan akışına falan bakılıyor benim bildiğim bozma moralini beslenmene dikkat et hurma iyi kilo aldırıyormuş doktorum söyledi yumurta muz biliyorsundur zaten sende bunlari hayirlisiyla toparlarlar inşallah canım bu haftalarda kilolari çok değişiyorSlm kızlar..bende bugün doktordan geldim.32+2 yım.ilk kez nst ye girdim. Çok şükür herşey yolunda.bebişlerimin kiloları 1740 ve 2000 gr..ilk kez bu kadar fark var arada.önceki kontrolumde kiloları hemen hemen aynıydı 1400 düler.aradaki fark sizce nasıl çok mubir de doktorum 37+4 de alırız dedi tabi allahtan bişey olmazsa.bol su iç ve sol tarafına yat dedi..biraz üzgünüm kilolarından dolayı..inş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çikarmasin (amin) bu arada bende molfix bez aldım bakalım deniycez artik
İnş.canim ya sağol cevabın için.evet günde 1Asmin0002, post: 44219325, member: 670089"]Masallah canim iyi kilolari ölçümlerde tam olmayabiliyor dedi gecende doktorum belki bidahaki gidisinde fark kapanmış olur sakıncalı bi durum olsaydi farkli tahliller isterdi doktorun kan akışına falan bakılıyor benim bildiğim bozma moralini beslenmene dikkat et hurma iyi kilo aldırıyormuş doktorum söyledi yumurta muz biliyorsundur zaten sende bunlari hayirlisiyla toparlarlar inşallah canım bu haftalarda kilolari çok değişiyor
Ooo maşallah inşallah çatlamaz canım cilt yapısı da önemli galiba bu catlama konusundaİnş.canim ya sağol cevabın için.evet günde 1
yumurta yiyordum artık 2 ye çikartacam.muz
pekmez ceviz falan yiyorum.hurma hiç
yemedim başka bi doktor rahimin açılmasını
sağladığı için yeme demişti ilk aylarda.bende
erken doğumu falan tetikler diye şimdilerde de
yemiyorum..ayrıca bende hiç çatlak oluşmadı
Ben zeytinyagi susam yagi kayisi yagi ve tatli badem yagini karistirip sürüyodum çok düzenli olarak degil ama çok şükür olmadi bundan sonra olurmu bilmem artik
Hadi inşallah sağlıkla doğsunlarYok canım niye olsun benim 28. Haftada yapıldı hiçbişey değişmedi şmdi 32 olduk şükürler olsun. Şifa diye vuruluyo o iğne
Cbim duymamaya calis. Cevap da verme cunku gerginliktn o cevap kavgaya kadar gidenilir zaten hassassin. Sadece bebeklerine odaklan. Ben de biraz sıkıntılı basladim o kada agladim uzuldum ki vertigo oldum dustum siddetli kanamayla hastanelerde yattim kendime ne kadar kizdigimi anlatamam. Su anda onlardan degerli bisey yok o yuzdb en buyuk hatan soylenenleri ciddiye almak olur sakin yapma
Aaa ne icin uygunmus peki saka gibi bende buhun siparis vermeyi dusunuyodumkızlar biberon olarak medela calma yı intten satın aldık bugün geldi kullanım klavuzunu da '" mama için önerilmez "'yazıyor
bunu görüne cok cnm sıkıldı eşime aldırmak için zor ikna etmiştim boşa mi aldım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Canim cok guzel bir haber ne mutlu sana. Darisi bize insallah. 35 hafta guzel bir hafta insallah saglikla mutlulukla alirsin minnoslari kucagina. Guzel dualarin icin de amin diyorum hepinizin kandili kutlu olsunKızlar Dr dan geldik artık kesin doğum tarihimiz belli eğer benimkiler erken gelmeye karar vermezlerse ki şu anda nst sonuçlarım serviks boyutum iyi beneklerimin maşallahı var Allah'a şükürler olsun bebeklerim iyiler ben idare edip dayanıyorum. Ama Dr um ikinci kez senin ve bebeklerin sağlığı tehlikeye girebilir diyerek 35 hafta da almayı planlıyor Allah nasip ederse 14 ocak gibi tarih verdi o güne değin dayanmayı ve bebeklerimi sağlıkla kucağıma alması için dua ediyorum bu kandil günü
Allah hepimizin dualarını kabul etsin bebeklerimize-çocuklarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.allahım hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın.mutlu hayırlı bereketli kandiller.Mevlid Kandil'iniz mübarek olsun
Aaaa çok şaşırdım ne için kullanılıyormuş peki çok saçma!internet sitesini araştırmıştım bende onu alayım diye düşünüyordum. diğer konularda kullanan vardı ben okumuştum bu sitede memnun kalanlar da çoktu.kızlar biberon olarak medela calma yı intten satın aldık bugün geldi kullanım klavuzunu da '" mama için önerilmez "'yazıyor
bunu görüne cok cnm sıkıldı eşime aldırmak için zor ikna etmiştim boşa mi aldım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Canim iade sansin varsa iade et istersen baya pahali da bir biberon. Ben de ikisi arasinda kararsiz kalip ayni fiyata dr browns set aldim. Magazada tanitan kiz calmanin emziginin anne memesine en yakin oldugunu dr brownsunda biberon icindeki akis sisteminin gaz vs icin cok iyi oldugunu soyledi. Zaten diger biberknlarda olmayan bir akis aparati var. Ben acikcasi medelayi cok pahali diye almamistim :) cunku kucuk oldugu icin de cok daha kisa bir sure kullaniliyormus. Uzuldum senin adina kendi adima da sevindim icimde kalmisti yoksa o biberon :)anladığım kadarıyla çalışan anneler için sütünü sağıp o yokken birisinin bu biberonla emerse annesini emmeyi bırakmıyormuş bende sasırdım o kadar araştırma da yapmıştım hatta kullananlar mama için kullandıklarını da yazmıştı ama şimdi klıavuzda mama için önerilmez yazınca ne yapayım bilemedim artık çocuklar doğsun da mama ile deneyeceğim olmazsa mecbur başka bitane alcam