2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Evet canim doktoruma sordum normal dedi rahim genişlemesinden bağlar geriliyomuş bebişler büyüdükçe taşıması zor olacak tabi.ama olsun tek haftalarini tamamlasinlar da inş. ağrıyı çekeriz

Teşekkür ederim detaylı cevabim için canim
Allah hepimizin bebislerini bagislasin,olmayanlara da nasip etsin inşallah

Canım en son kaçıncı haftanda kontrole gitmiştin?? Bıdıkların kiloları kaçtı? Hatta tüm arkadaşlar yazsak mı son kontroldeki haftamızı ve kilolarını. Biz 29+2 de 1270gr ve 1300gr dık
Yeni gittim canim haftalık gidiyorum ben 31+2de 1800 42 cm boylarıydı benimkilerin kiloları aynı maşallah 4 5 gram farklı çıkıyor aynı kabul ediyoruz. Seninkilerde iyi maşallah

Yeni gittim canim haftalık gidiyorum ben 31+2de 1800 42 cm boylarıydı benimkilerin kiloları aynı maşallah 4 5 gram farklı çıkıyor aynı kabul ediyoruz. Seninkilerde iyi maşallah
Maşallah canımmm :) ne yiyosun ne içiyosun biz de yapalım :) ben çok kilo almamalarını sabah geç kalkmama bağlıyorum. Baya uzun süre aç kalıyo yavrucaklar. İnşallah böyle devam etsin gelişimleri de buna da şükür canım. Ama varsa tavsiyeleriniz yapayım ben de:)

Kızlar ben hamileliğin başından beri ishalim. Bazen azalıyo şiddeti bazen artıyo aslında çok da şikayetci değildim bu durumdan ama son iki gündür aşırı şekilde wc ye gitmekten (günde 4-5 kez) hemoroid olduğumu farkettim. Ağrı da yapıyor durum kötü napmalıyım ? Doktora sormama daha 2 hafta var. Size danışayım istedim. Kan ilacı yapıyor biliyorum doktor tok karnına iç dediği halde yinede dokunuyor. Bırakmak istiyorm şu hapı o derece

Mide yanmasi bende de oluyo gaviscon içiyorum rahatlatiyor.bende 29+3 de 1400 gr ve 1390 gr ayrica bende adet sancisi gibi agri oluyor sizde de varmi korkuyorum doğum sancisi mi diye[/QUOTE]
Can'ım ihmal etme dr una söyle eğer çok sık oluyorsa doğum habercisi olabilir ben de aynısı oluyo panik yapacak birşey yok durduruyor Dr lar ama önlem için Dr unla konuşmalısın

Ben çok saatli besleniyorum canım erken kalkıyorum şimdi yatıyorum annrm ilgileniyor aslında bu onun titizliği meyve saatim bilr var. Pekmez bir kaşık içiyorum kuru yemiş bol bol meyve ve süt birde her sabah kaynamış yumurta yiyorum. Bence kaynamış yumurta çok önemli canım. Erken doğum tehlikesiyle yatmanın tek iyi yanı bu oldu sanırım biri seninle ilgilendiği için yemekler düzenli oluyor yoksa bende önceden geç uyanırdım iki öğün besleniyordum oyüzden. Ama seninkilerde çok iyi maşallah. İshalin içinde muz yemege çalış canım bende biara öyleydim kan hapını bire düşürmüştüm

Gecmis olsun ama demiri birakma kan daha onemli. Bol bol haslanmis yumurta ye bebekletin kilo almasini da saglar hem. Muz ye magnezmyum alirsin bi taraftan da sonra leblebi ye

sagol cnm süt ve elmayı bi deneyeyimm..

Çok sağol canım aslında hepsini ben de yiyorum ama saatli değil pek. Meyve, süt, peynir, yumurta,yoğurt, ceviz hiç ihmal etmem. Hergün olmasa da pekmez yiyorum. Hiç seçmem yani herseyi yiyorum :) inşallah yarıyodur bıdıklarımıza. Kilodan ziyade sağlık olsun kuzularımıza. Tabi tombiş olurlarsa da ne mutlu bize :) bakalım 2 hafta sonra kontrolde kaç olmuş olacaklar. 32+2 olucaz o zaman inşallah. Araştırmalarıma göre 1700gr olsak minimum gelişimleri iyi olucak inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin

Gecmis olsun ama demiri birakma kan daha onemli. Bol bol haslanmis yumurta ye bebekletin kilo almasini da saglar hem. Muz ye magnezmyum alirsin bi taraftan da sonra leblebi ye
Sağol canım leblebiyi de deniycem. Bakalım kilo alabilcekmiyiz:) doğumda 2300 ve üzeri olursa şükür diyorum. İnşallah 2kg ı geçsinler de

İnsallah geciririz ama dua yerine gecer 3 u kolay kolay doguramiycamiza gore hedef 2.5 olsun
Ayy evet canım hedef 2,5kg olsun :) inşallah olurlar da. Ama yeter ki sağlıklı olsunlar. 2800-3000 leri görenler de var canım 37-38 haftalarda. Belli olmaz tabi ama ben pek ihtimal veremiyorum o kadar duracaklarına. Allah büyük

Bu saatte bile kipir kipirlar bu kadar harekete yakıyolar kilo almiyolar heralde dermisim

Ahh kızlar ben çok fena çatladım ve bukadarla kalmayacak belli çok yanıyor acıyor ağladım dün acısına eşimle yağ vazelin falan sürdük ama fayda etmiyor bio oil sipariş verdim bikere kullandım onu güzel kokuyor bide emiliyor hemen tabi çatlağım yoktu ozaman reklamlarda doğum sonrası çatlakları için falan diyor kullanan var mı aranızda? Bebişlerin kilo alması çok iyi tabi ama birde çatlamasak şuan maşallah 1800 kilolar 3kiloda olurlar inşallah ama ozamanda karnımı düşünemiyorum

Canım kaç kg aldın toplamda?? Ben hala çatlamadım ama bekliyorum yani illaki çatlıycam. Karnım size göre küçüktür nispeten. Toplam 10kg aldım ama benim önceden yağlı bi göbeğim vardı belki ondandır. Zayıf biri değildim balık etliydim. İnşallah çatlamam ama ikizlerle pek mümkün olduğunu sanmıyorm. Canım yakında acısı geçer inşallah kafana takma görüntüsünü bişey olmaz napalım yani. Benim kalcam, bacaklarım da full çatlak ama pek rahatsız etmiyor beni.

Oy oy oy o aci yokmu o aci cok fena. Uyuyamamamin bir sebebi de o catlaklarin acisi. Catlayan yerler var ya sanki bir dikenli top geziyor ustunde tarifi yok. Sen mi soyledin Ades___ mi soyledi vazelini o biraz ise yaradi ama biraz yaradi yani sayili gunumuz kaldi cekicez ne yapalim

Goruntusu degilde acisi mahvediyor beni. Simdi hastaneden geldim uyku akiyo gozumden ama acisindan kasintisindan uyuyamiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…