- 16 Ağustos 2013
- 1.284
- 1.184
Kizlar hastanedem geldim. İlk defa nstye girdim ama ogle tatilinde bitince doktora gosteremedim arayip yorumlar dediler. Yalniz 15 dakkalik nst bende 1.5 saat surdu. Cunku bebeleri bulamadilar. İkizler icin ayri hastane olmasi lazim. 5 6 hemsire ugrasti zor buldu kuzularimi. Nst igrenc biseymis bu arada. Doktorum demisti zaten nstye ne zaman girecegim dedigimde ozenme bi esprisi yok ayrica yorucu demisti cok hakliymis. Zaten yatinca carpintim oluyor dusunun halimi. Daha girmeyenlere tavsiyem yaninizda tisort goturun yatmaktan iyice sicak basiyor.
Bebislere gelince kilolari firlamis biri 1600 oburu 1900 olmus ve sulari fazlaymis. Doktor bu kilo artisi ve su sekerden olabilir dedi tekrar 50 lik seker yuklemesi yapti. Yani kilonunda hayirlisini isteyelim kizlar. Suyu benim gibi fazla olan bebis kilosu ani artan var mi aranizda
Bebislere gelince kilolari firlamis biri 1600 oburu 1900 olmus ve sulari fazlaymis. Doktor bu kilo artisi ve su sekerden olabilir dedi tekrar 50 lik seker yuklemesi yapti. Yani kilonunda hayirlisini isteyelim kizlar. Suyu benim gibi fazla olan bebis kilosu ani artan var mi aranizda