- 17 Kasım 2015
- 7
- 10
- 37
İnşAllah sizde yaşarsınız canım.Heycandan uykum kaçtı.Hem korku hem heyacan ikisi bir arada.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.Ayy hadi inşallah hayırlusıyla sağ salim kucağına alırsın minnoşları. Ne kadar heycanlı Allahımmm o günleri biz de en güzelinden yaşayalm inşallah. Kavuşacaksın minnoşlara Allahın izniyle. Ne güzel bir duygu bukadar yaklaşmış olmak. Bizleri habersiz bırakma canım. Şimdiden Allah yardımcın olsun
Canım Allah sağlıkla sıhhatle kurtarsın hepinizi ne Mutlu sana bu güne kadar gelmişsin ikizler için miyad 37 . Haftaymış zaten maşallah Zaman'ı da gelmiş artık Allah yardımcın olsun.darısı senin haftaları görmeye bizlere yani 34 de yeter bana....İnşAllah sizde yaşarsınız canım.Heycandan uykum kaçtı.Hem korku hem heyacan ikisi bir arada.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.
Belki de dediğin gbidir canım bünyeyle ilgili olabilir. Sen ne şekilde hissediyorsun o zikzakları. Çocuk hareket ettiğinde de olur o zikzaklar bana kalırsa. Rahat ol bnce servix boyun gayet iyi maşallah. Şu magnezyummu kas gevşetici mi sancı kesici mi o ilaçtan verdi mi? Akciğer iğnesi oldun mu?? İnşallah kızucuklar 34 den önce gelmicek merak etme. Ama lütfen evde hareketsizce yat dinlen. İyi hissedip bi ayaklanırsan hele ki artık 30 lu haftalar her an hersey olabilir. Çocuğun varmış Allah bağışlasın, ama karnındaki de çocuğun ve onların sağlığı şu an herşeyden önemli. Lütfen taviz verme dinlenmekten34 de yeter bana....
Dedim ya kızlar az önceki mesajda dün yine kontrolden serum almadan dönmedim her gittiğimde nst'm zikzak dolu Dr ım her gün normal bekliyorum ama bi türlü yakalayamıyorız diye ben de acaba sizin nst de mi bi sorun var diye dalga geçer olduk 3-4haftadır hastaneden hemen gelmişliğim yok hatta dün yatış verdi de aman dedim Dr yapma eşim yurt dışında oğlum annemle kalsa ben yanlız kalıcam vs vs yani acaba bazı bünyeler bu sancıları yapıyor da bu şekilde devam mı ediyor çünkü çok şükür serviksimde bir incelme yok 3,8 gibi hiç anlamadık dr umda ben de
Canım belki biz stres yapiyoruz ondan böyle oluyor. Bende dün yine acildeydim tansiyonum yukseldi gözlerim karardı eşimde panik oldu gidelim baktiralim bebeklere dedi gittik eve yakin bi acile bi dakka surmedi bakmasi normal dedi gitti kadin valla çok sükür ozel hastanelere gitme şansımız varda iyi muamele görebiliyoruz. Bazen abartiyormuyuz diyorum bazende ya ihmal edip kötü sonuçlara sebep olursak diyorum ne düşüneceğimizi napıcağımızi sapittik hayırlısıyla gecse günler kavuşsak bebeklerimize son haftaların bukadar zorlayacağını düşünmemiştim hiç34 de yeter bana....
Dedim ya kızlar az önceki mesajda dün yine kontrolden serum almadan dönmedim her gittiğimde nst'm zikzak dolu Dr ım her gün normal bekliyorum ama bi türlü yakalayamıyorız diye ben de acaba sizin nst de mi bi sorun var diye dalga geçer olduk 3-4haftadır hastaneden hemen gelmişliğim yok hatta dün yatış verdi de aman dedim Dr yapma eşim yurt dışında oğlum annemle kalsa ben yanlız kalıcam vs vs yani acaba bazı bünyeler bu sancıları yapıyor da bu şekilde devam mı ediyor çünkü çok şükür serviksimde bir incelme yok 3,8 gibi hiç anlamadık dr umda ben de
Ciğer geliştirici iğne oldum 26.haftada ilk hastaneye yattığımda,şu anda Adalat kullanıyorum endol ü son halkımıza kadar kullandık magnezyum alıyorum vitamin filan ve yatıyorum Can'ım oğlum kıyamam çok agresif ve mutsuz bu aralar ananesi ilgileniyor herşeyiyle ama ben yine yatarak geçiriyorum tüm günümü...Belki de dediğin gbidir canım bünyeyle ilgili olabilir. Sen ne şekilde hissediyorsun o zikzakları. Çocuk hareket ettiğinde de olur o zikzaklar bana kalırsa. Rahat ol bnce servix boyun gayet iyi maşallah. Şu magnezyummu kas gevşetici mi sancı kesici mi o ilaçtan verdi mi? Akciğer iğnesi oldun mu?? İnşallah kızucuklar 34 den önce gelmicek merak etme. Ama lütfen evde hareketsizce yat dinlen. İyi hissedip bi ayaklanırsan hele ki artık 30 lu haftalar her an hersey olabilir. Çocuğun varmış Allah bağışlasın, ama karnındaki de çocuğun ve onların sağlığı şu an herşeyden önemli. Lütfen taviz verme dinlenmekten
Aynen bende hanimbiraz ağırlaşırım diyordum ama buna da şükür ne yapalım bebeklerimiz iyi de bir şekilde bize dayanma güdüsü katıyor özel hastane konusunda haklısın en azından ufak şikayetlerde bile gidebiliyoruz devlete gidicek oldum birşey olmaz birşey olmaz deyip gönderdi beni Dr. Gerçi özelde keseye zarar artık sağlık olsun ne yapalımCanım belki biz stres yapiyoruz ondan böyle oluyor. Bende dün yine acildeydim tansiyonum yukseldi gözlerim karardı eşimde panik oldu gidelim baktiralim bebeklere dedi gittik eve yakin bi acile bi dakka surmedi bakmasi normal dedi gitti kadin valla çok sükür ozel hastanelere gitme şansımız varda iyi muamele görebiliyoruz. Bazen abartiyormuyuz diyorum bazende ya ihmal edip kötü sonuçlara sebep olursak diyorum ne düşüneceğimizi napıcağımızi sapittik hayırlısıyla gecse günler kavuşsak bebeklerimize son haftaların bukadar zorlayacağını düşünmemiştim hiç
Çok tatlıııı bayıldım çok güzel olmuş ayyy güle güle kullansınlar odaları güzelleşsin fındıklarınKapi susumu yaptim :) bi kac kucuk suslemeden sonra bebislerin kapisina asmayi dusunuyorum
İlk defa denedim oturken vakit gecirmek icin cok iyi oldu :) simdi yeni ugras bulmaliyim :)Çok tatlıııı bayıldım çok güzel olmuş ayyy güle güle kullansınlar odaları güzelleşsin fındıkların
Valla kese mese kalmadi :)) devlette calisiyorum ama maasi yuksek diye sskli baska bi ise gectim belimi dogrultamiyorum. Arka arkaya ameliyatlar bebek tedavisi arkasindan ikiz :) Cok sukur altindan kalkiyorum ama cocuk sahibi olmak isteyenlere Allahim maddi olarak da guc versin yardim etsin diye de surekli dua ediyorumAynen bende hanimbiraz ağırlaşırım diyordum ama buna da şükür ne yapalım bebeklerimiz iyi de bir şekilde bize dayanma güdüsü katıyor özel hastane konusunda haklısın en azından ufak şikayetlerde bile gidebiliyoruz devlete gidicek oldum birşey olmaz birşey olmaz deyip gönderdi beni Dr. Gerçi özelde keseye zarar artık sağlık olsun ne yapalım
Harika olmuş canım :) ellerine sağlık. Ben de aynısını yapmak istedimmm. Nasıl yaparım ne malzeme almam gerek ayyy okdr istedim kiii. Yardımcı olabilirmisin cnm. Şu şekilleri nereden buluyoruz? Çıktı alınıyor bildiğim kadarıyla. Ne alınacağını söylesen yarın başlarım yapmaya inanKapi susumu yaptim :) bi kac kucuk suslemeden sonra bebislerin kapisina asmayi dusunuyorum
Tavsiye ederim canim rahatlikla yapabilirsin ben ilk defa yaptim. İnternetten zaten gormustum sonrada denedim iste. Kaliplari internetten cikardim sana da isersen gonderebilirim. Sen hangi sehirdeydin listeye eklemedik seni sanirim. Ben ankaradayim burda suluhan diye bi yerden aldkm malzemeleri. Yapacagim hayvanlara gore kece aldim. Sonra kecelerin renginde dikis ipi. Bir tek harfleri hazir aldim. Hepsini suluhandan aldim ciktim. Tuhafiyelerde her renk kece bulmak zor belki internetten alabilirsinHarika olmuş canım :) ellerine sağlık. Ben de aynısını yapmak istedimmm. Nasıl yaparım ne malzeme almam gerek ayyy okdr istedim kiii. Yardımcı olabilirmisin cnm. Şu şekilleri nereden buluyoruz? Çıktı alınıyor bildiğim kadarıyla. Ne alınacağını söylesen yarın başlarım yapmaya inan
İstanbuldayım canım ben. Eminönüne gidicem inşallah haftasonu orda bi handan bebekler için ilk alışverişimzi yapıcaz. Çok geç kaldık ama olsun. Ben özelden mail adresimi yazarım sana canım. Acelesi yok yarın atarsın. Sonra ben çıktısını alıcam sanırım. Hele ki bi kız bir oğlan keçelere bayıldım:)) ben de yaparım inşallah canım. Artık renkleri de bulduğum kadarıyla alırım keçeleri. İpliği özel bir iplik mi ?? Çok tesekkürler şimdiden canımmTavsiye ederim canim rahatlikla yapabilirsin ben ilk defa yaptim. İnternetten zaten gormustum sonrada denedim iste. Kaliplari internetten cikardim sana da isersen gonderebilirim. Sen hangi sehirdeydin listeye eklemedik seni sanirim. Ben ankaradayim burda suluhan diye bi yerden aldkm malzemeleri. Yapacagim hayvanlara gore kece aldim. Sonra kecelerin renginde dikis ipi. Bir tek harfleri hazir aldim. Hepsini suluhandan aldim ciktim. Tuhafiyelerde her renk kece bulmak zor belki internetten alabilirsin
harika çok güzel olmus çok beğendim ben beceremem hiç böyle şeyleri sizin negüzel elinizden geliyorKapi susumu yaptim :) bi kac kucuk suslemeden sonra bebislerin kapisina asmayi dusunuyorum
Yok canim bildigin drima dikis ipi. Klasik battaniye dikisini biliyorsan o sekilde dikersinİstanbuldayım canım ben. Eminönüne gidicem inşallah haftasonu orda bi handan bebekler için ilk alışverişimzi yapıcaz. Çok geç kaldık ama olsun. Ben özelden mail adresimi yazarım sana canım. Acelesi yok yarın atarsın. Sonra ben çıktısını alıcam sanırım. Hele ki bi kız bir oğlan keçelere bayıldım:)) ben de yaparım inşallah canım. Artık renkleri de bulduğum kadarıyla alırım keçeleri. İpliği özel bir iplik mi ?? Çok tesekkürler şimdiden canımm
Yok canim herkes becerebilir aslinda. Tabi merak olmasi gerekiyor ben elime igne iplik almam demedigin surece kolay. Televizyon karsisinda otururken hele acayip kafa dagitiyorharika çok güzel olmus çok beğendim ben beceremem hiç böyle şeyleri sizin negüzel elinizden geliyor
Amin Can'ım yaaa Hamd olsun biz bir şekilde hallediyoruz ama Allah olmayanlara yardım etsinValla kese mese kalmadi :)) devlette calisiyorum ama maasi yuksek diye sskli baska bi ise gectim belimi dogrultamiyorum. Arka arkaya ameliyatlar bebek tedavisi arkasindan ikiz :) Cok sukur altindan kalkiyorum ama cocuk sahibi olmak isteyenlere Allahim maddi olarak da guc versin yardim etsin diye de surekli dua ediyorum
Bende herşey hazır da inatla hastane çantasını hazırlamıyorum 32 de hazırlıycam nedense bi ona elim gitmiyor sanki ben yaparsam onlar da geliverecekler gibime geliyoİlk defa denedim oturken vakit gecirmek icin cok iyi oldu :) simdi yeni ugras bulmaliyim :)
Alisveris de bitti arabayla besikleri aldik. Camasirlari yikadim utuledim yerlestirdim.
Yarjn temizlik var sonra hastane cantasi hazirliycam artik :)
Bu arada pratik bisey soyliyim size. Malum ic camasirlari cok rahatsiz edici. Bizim karinlarda normalden buyuk olunca bana camasir yetismez oldu ne kadar buyukte alsam karnimi sıkıyordu ve hamile kulotuda az aldigim icin yetismiyordu.ben de kilotlarin sadece on lastiklerini makasla kestim inanin hamile kulotundan rahat oldu. Siddetle tavsiye ederim kizlar