2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Aynen yaaa ben gaviskon şurupla geziyorum elimde şişeyle geri kalan herşey anlattığın gibi valla

Kizlar ne diycem. Malum hamilelerin duasi kabul olur diye biliyoruz tabi birbirimize ettigimiz dualar da. Doguma yakin hepimizin korkulari da basladi. Cumaya kadar birlikte 4444 tefriciye okusak ne dersiniz ? Katilmak isteyenlerle bir liste yapalim paylasalim, baska bir onerisi olan varsa o da uyar bana. Ne dersiniz ?

Merhaba arkadaşlar sitenin duzelmeyecegini düşünmeye başlamıştım meğer nekadar çok alışmışım kk hanimlarina sıkıntıdan patladım haftasonu neyseki düzeldi

Canim ya oyle dusunme. Ben de hep korkumdan bisey yapmayacagim diyordum ama simdi herseyi kendim yapmak istiyorum. Hem evde oturdugun yerde de yapabilirsin biseyler vakit gecirmek icin de guzel oluyor
Aslında evet uzandığım yerden bir iki sepet kapladım ama oda kapı süs organızasyonundan çekiniyorum keşke odada benimle kalacak kadar dayanabilsek de içimizde hiç birşey kalmadan süsüydü püsüydü organizasyonuydu yapabilsek sevincimizi paylaşabilsek

Bana da bazıları geçiyor demişti aaaa hiç mi geçmiyor zayıflayınca filan da birleşmiyor mu ki yani tabi çok da önemli değil ama geçseydi iyiydi

Kızlar dün kayınvalidem ile kayın pederim bana hoş bir sürpriz yapmışlar ve bebeklerimin beşiğini-yatağını-örtülerini almışlar bu gün gelicek kendisini görmedim ama fotosu çok sevimli birşeydi.biliyorsunuz ilk günden beri ben onları birlikte yatıracağımı söylemiştim zaten ne oğlumun odasında ne de benim odamda iki beşiğe yetecek kadar yer yok 70-150 ölçülerinde sallanabilen bir yatak;okudum ikizleri genelde böyle yatırmışlar.birbirleriyle ve kalabalık aile ile yaşamaya alışsınlar artık

Bana da bazıları geçiyor demişti aaaa hiç mi geçmiyor zayıflayınca filan da birleşmiyor mu ki yani tabi çok da önemli değil ama geçseydi iyiydi
Yok canim gecmiyor. Gece acildeydim sukur bebusler iyiymis sonra eve geldim bu defa yirtiklarin acisindan kasintisindan zor uyudum krem m, bebe yagi surdum surdum bsnamisin demedi catlak yerleri alerji gibi kasindi acidi zor uyuttu

Yok canim gecmiyor. Gece acildeydim sukur bebusler iyiymis sonra eve geldim bu defa yirtiklarin acisindan kasintisindan zor uyudum krem m, bebe yagi surdum surdum bsnamisin demedi catlak yerleri alerji gibi kasindi acidi zor uyuttu
Canımm yaaa geçmiş olsun son haftalarda hepimizin bir ayağı hastane oldu valla neyse bebeklerimiz iyi ya ben hep ona şükrediyorum biz bir şekilde dayanıyoruz.uyku bana da haram yaaa sağa yat sola yat dön dön ayrı dert nefes alamamak ayrı dert tüm bunlarınkiyle yanında tuvalete kalk yat ayrı dert...kaşıntı için acaba vazelin mi sürsen demeki yeterince nemlenmiyor cildin-vazelin-bepanten gibi şeyler dene bakalım bir de geçmiş olsun tekrar tatlım

Geçmiş olsun canım umarım iyisinizdir. Az kaldı ya ama bu haftalarda geçmek bilmiyor. Çatlaklardan kurtuluş yok anlaşılan bizim ailenin bayanları çatlamadılar hiç bende bu haftaya kadar çatlamayınca umutlanmıştım ama bizim göbüşlere çatlamamak imkansız

Beğendiysen negüzel ben erken baslamistim hem maddi olarak sıkışmayalim diye hemde doktorum erken bitir diyordu herseyimiz doğum cantamiza kadar haziriz bende iki ahşap park yatak aldım bide cok iyi değil ama 3 kapili gardrop aldik ilerde ayri oda yapmayi düşünüyorum bu da simdilik yeter kızlarıma

Ben bi çantamı hazırlamadım onu da iki hafta sonra hazırlayacağım daha doğrusu gidecekler belli,ayrı bir yerde duruyorlar da ben bavula koymadım.ne güzel ;ben İstanbul'da yım oğlumun odasına koymak istemedim yatağı kendi odama koydum ama tıkış tıkış olduk tek bir yatakla ikinci yatak gelince Nasıl olacağını hiç bilmiyorum 4-5 Aydan sonra(aman sağlıkla gelsinler evlerine isyanım yok tövbe haşa) yatak geldiğinden beri onu düşünüyorum.eşim ikiz olduğunu öğrendiğinde ilk söylediği "bana bu evi satıp daha büyük eve çıkalım deme" olmuştu galiba içine doğmuş 3 çocuklu 5 kişilik bi aile olacağız inşallah

Kızlar ben 24.haftalık ikiz bebek hamilesiyim Bende şimdiden doğum korkusu var Bu duyguyla başedemiyorum siz nasıl kendinizi rahatlatiyorsunuz Bu arada ilk doğum olacak benim

Maşallah canım sıcacık bi aile işte negüzel. Bende okadar uykucu oldumki şuaralar gündüzleri iki saat arayla uyuyorum öyle bi uyumakki gözlerim kapanıyor direnemiyorum sende nasıl uyku durumu

Sagol canim haklisin bi de vazelin deneyeyim. Bebe yagi yetmiyor demekki. Catlak kremlerjde aninda emiliyor zaten. Catlamasini bosverdim aci aci kasinmasa raziyim

Evet ya buz farkliyiz :) ben de yeni catladim zaten. Dun acile ambulansla bi kadin getirdiler 39. Hafta dogumu basladi diye. Benim karnim kocaman onunki benimkinin yaninda kuccucuk kaldi. Acik doktoru geldi ikimize bakiyor ambulansla gelen hangimiz diye :) ben anladim hemen utana utana benimkiler ikiz jaftam daha o kadar ileri degil diger hasta daha acil beklerim dedim :) bu arada sanciyla geleni alttan muayene ediyorlar haberiniz olsun

Babymallde cok guzel bir indirim var 250 liraya 100 lira cek veriyor. Bizde arabamizla besiklerimizi aldik cok sukur. Benim evim kucuk ve odalardan birini bosalttigim halde besikler odayi kapladi yerlestirince foo cekerim

Masaalah canim :) con guzel bisey uc cocuk ama evlere sigamiycaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…