2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Kızlar tüp bebek harici ikizi olan kimdi grupta hatırlayamadım. Şimdi kafama takmaya basladım. Yumurtalarımızı buyutmek icin doktorlar tonla iğne verdi bize birsürü yumurta elde etti bunlar kaliteli yumurtalarmıydı ki. Genetik teste gönderen oldumu embrıyolarını kızlar? bize 2 li ve 3 lü test de yapmadılar dogru sonuc vermıyor dıye. doktırum ultrasonun %75 dogru sonuc verdıgını soylemıstı. Şimdiki aklım olsa belkide amnyosentez yapardım aklıma takılıyor niye boyle bır psıkolojıye gırdm anlamadım ama keyıfsızım hep. Sızden destek bulurum dıye yazayım dedim. sonucta aynı durumdayız. Bir de sizin iğne dozunuz kaçtı hatırlıyormusunuz??

evet canım ben de senin gibi düşünüyorum o anı ilk ben yasamak istıyorum. inşallah nasıp olur hepimize. bu randevumda doktora sorucam :)

evet canım ben de senin gibi düşünüyorum o anı ilk ben yasamak istıyorum. inşallah nasıp olur hepimize. bu randevumda doktora sorucam :)
Bunları konuşma zamanının gelmiş olması çok güzel çok heyecanlı :) benimde tüp bebek genetik teste göndermedim zaten iki tane yumurtam kalmış transfer günü. Embriyologla ortak kararımızdı ikisininde transfer edilmesi. Ayrıntılı ultrasona girdim ve iki kere doppler ultrasona girdim. Çok şükür bi sıkıntı yok. Sizinde bi sıkıntı olsaydı farkedilirdi şimdi neden böyle düşünüp canını sıktın anlayamadım. Bi tanıdığım ikizlere hamileydi o hiç bir teste girmemiş altı aylıkkken bebekte sıkıntı varsa belli olur demiş doktoru o da olursada kabulum gibi düşünmüş bi bebeğinde rahatsızlık vardı doğumundan sonra ameliyat oldu şuan iyi çok şükür demek istediğim testlerle olmasada bi sıkıntı varsa muayenelerde anlıyor doktorlar. İçini ferah tut sen canım

Çok sağol canım bilmiyorum belkide zaman yaklaştıkca korkularım günyüzüne çıktı. İnşallah dediğin gibi hiç sorunsuz alırız bebişlerimizi kucağımza. Dediğin gibi ultrasonlar ve doppler de normaldi hersey ama %100 doğru sonuç da vermiyor. Doktor %75 diyince canım sıkıldı. Ama çok tesekkürler canım içimi ferahlattı söylediklerin. Dua edelim bol bol meleklerimize

Ben oğlumda öyle olmuştum sipinal anestezi diyorlar ona belden iğne yapılarak belden aşığısı uyuşturuluyor oğlumu doğar doğmaz gördüm anestezi olsaydım tüm gün sarhoş gibi geçecekti aynen o nedenle ben memnun kaldım yine öyle yapmayı düşünüyorum ama tabi bu isteğe bağlı olduğu kadar sağlık durumuyla da alakalı doğum öncesi anestezi uzmanı sizi muayene ederek anestezi türüne karar veriyor Allah sağlıkla atlatmayı nasip etsin o günler vakti Zaman'ıyla inşallah

Ben de oyle diye biliyorum genel anesteziye gore bilincin acik olduundan uyanma stresini yasamiyorsun o da kotu bisey bir gun kendine gelemiyorsun yani ben gelememistim :) ama iste cok heyecanliyim. Korkudan midem bulanmisti sedyede. Ultrasonda bile hickira hickira aglayabilen bir insanim :) sakin olmayi basarabilirsem benimde ilk tercihim epidural olacak tabiki. O ani yasamak istiyorum ben de

Canim bu dinemde bu tur korkular cok olurmus :) bebegim saglikli mi dogacak stresi yasarmis hamileler :) aynen de oyle oldu bende de. Ayni seyi bende dusundum ama cevremdeki tup bebisler hep saglikli. Bende yumurta yetmezligi vardi 3 yumurtayla tedaviye baslandi sadece 1 tanesi gelisti ve bir hafta ancak igneleri kullanabildim ve dusuk dozdu. Cunku benim fshim yuksekti ve ignelerle fsh hormonu verdiklerinden cok yuksek doz zaten veremediler. Doktorlar uzun zaman tek yumurta olabilir dediler ama sonra cift oldugu tespit edildi kontrollerde usgde gorunmeyen bir yumurta daha varmis demekki dediler. İkizde amniyosentez cok riskli diye doktorum hic onermedi. 2 3 4 lu testler ikizde yanlis cikiyor deyip yapmam ben dedi. Genetik test yaptirdi cok sukur o da temiz cikti. Bundan sonrasi Allahin takdiri. Biz ilac aldik diye bebislerimizin sagliksiz olacagini dusunmuyorum aklina kotu kotu seyler getirme canim

İnşallah canım çok sağol. Keske genetik test yaptırsaydık ama önermedi de doktor öyle birşey. Direkt ilk tüp bebek denememizdi 4 embriyo da donduruldu. Sonrasında Ohss oldum şiddetli. Kistler patladı iç kanama oldu az daha ameliyat olacaktm. Doktor dozu yüksek kullanmış tüp bebek doktıru dedi. Aslında 175 dozdu yanlış hatırlamıyorsam. Çok da değildi ama bende pko olduğu için 8 yumurta toplandıktan sonra geriden gelenler de çok fazla gelişti. Bunlar aklımı kurcalıyor. İnşallah bebeklerimz sağlıklıdır. Dua edelm bol bol

Kızlar sapa sağlam alıcaz bebeklerimizi:bu dönemin korku ve endişelerini taşımaya başladık hepimiz erken doğum korkusu bebeklerin sağlığından edişe etme doğum korkusu gibi şeyler artık bizim dönemin korkuları.ahhh bi de bu dönemin fizyolojik etkileri var ki of offff mideniz ne alemde benimki sanki bademciklerimin hemen altında gibi cayır cayır yanıyor,bebeklerim büyüdükçe bir taraftan mesaneme bir taraftan kaburgalarıma bası yapıyorlar yatsam olmuyor ki yatmam lazım leğen kemiklerim ağrıyor başımın altında 2 yastıkla yatıyorum midem yüzünden siz ne alemdesiniz

Ben 100 mg kullandım
İkili üçlü dörtlü test sadece istatistik onlar hiç güvenilir değil ki
Ama başta harmony yaotirabilirdin o yüzde 100 sonuç veriyor 12. Haftadan sonra yapılıyor
Allaha emenet bebeklwrimiz insqllah sağlıkla gelirler

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...sleme-icin-en-guzel-50-ornek-2016-115819.html Kızlar madem doğum konuşmaya başladık çok güzel fikirler var bazıları gereksiz ve abartılı ama bazılarında kolay ulaşılabir ve yapılabilir şeyler ben 34.haftayı geçebilirsem bunlardan bazılarını yapmayı düşünüyorum ama çok erken olup kuvöze girerlerse kapı süsü bile istemem taç falan filan yaptırdım ama umurumda olmaz sanırım bilmiyorum ne düşünüyorsunuz gerçi birşeylerin de eksik olmasını istemem artık birdaha bu günleri yaşamayacağım sonuçta (Allah bilir tabi de ben 3 lüyorum ya çocuk sayısını-inşallah-o yüzden)

Sen yaptırdın mı harmony canım? Ona da %99 diolar. En kesin amniyo yada kordosentezmiş. İnşallah sağlıkla gelirler başka bişey istemem

Çok tatlıymış ama bizim için hastane pek mantıklı değil. Kimbilir küvezde mi kalcaklar, oksijene mi bağlanacaklar Allah korusun. Hastaneden çıkalım da sağ salim odalarını süsleriz kapımızı süsleriz inşallah. Benim de içimden hiç gelmiyo şimdilik süs falan. Endişe hadsafada hele bi kucağımzda eve götürelm de neler neler yaparız inşallah

Aaa canım pardon, 34. Haftayı geçersem demişsin :) çok mantıklı ben de 35 diyiym o zaman. 34 ü geçerken yaptıralm hemen bunları hehe :)))

Taç vs takılır canım ya şöyle düşün çocukları hastaneden çıkaracağımz gün süslenir püslenir tacımızı takar foto çektirirz. O gün yeniden doğucaklar çnkü bizim için. İnşallah tabi buna gerek kalmaz da alırz kucağımza hemencecik

İnşallah Amin Can'ım Allah'ın İzniyle hiç böyle şeylere gerek kalmaz hepimiz için sağlıklı sıhhatli normal normal alırız bebeklerimizi kucağımıza da içimizden geçen herşeyi de yaparız

merhaba bugün rutin kontrolumde 27 hafta 2 günlük çıktık. SAT düzensiz adet yüzünden belli değildi. ilk ölçümlerde adet tarihimi doktor rahmini hesapladı. bebekler ultrsonda haftasından daha büyük gözüküyorlar. 28 ve 29 hafta... bende oluşan yoğun kansızlık dışında bebeklerde her ikisindede kist gözüküyordu.kendiliğinden geçebilir dedi doktor o henüz geçmemiş. bu arada gaz sancısından çok rahatsızım.patlayacakmış gibi oluyorum. sizde durumlar nasıl

Sen yaptırdın mı harmony canım? Ona da %99 diolar. En kesin amniyo yada kordosentezmiş. İnşallah sağlıkla gelirler başka bişey istemem
Yok yaptırmadım çünki bebislerimi zor buldum hani bişey çıksa da kiyamazdim hiç strese girmek istemedim
Birde zaten hem down hem Turner sendromunun fiziksel özellikleri var onlar ayrıntılı da da görünüyor muş

Normldede 2li test yaptırmazdim tek olsada ama benim dusuncem bu

Ayy canım bende öyleyim şişkinlik gaz sancısı ve malum etrafımda illa birileri vr wcye gidene kadar mahfoluyorum. Yatsam dediğin gibi mide yanmadı nefes darlığı çarpıntı oturmam yasak zaten biraz doğrulsam bebekler sıkışıyor gibi sanki kaburgalarım acıyor napıcağımı sapıtıyorum. Birde malesef sonunda çatlarımda oldu. Kakao yağı sürüyorum daha olmasın diye ama bronzlaştırır mı yazmıştım kimse cvp yazmadı öyle hepimiz aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…