2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
bendede durum aynı çarpıntı, baygınlık geçirir gibi oluyorum ve nefes alamıyorum. sanki patlıycam. daha yeni farkettim ki gaz çıkarabilirsem biraz rahatlıyorum. ben tansiyon zannediyordum başlarda.

merhaba bugün rutin kontrolumde 27 hafta 2 günlük çıktık. SAT düzensiz adet yüzünden belli değildi. ilk ölçümlerde adet tarihimi doktor rahmini hesapladı. bebekler ultrsonda haftasından daha büyük gözüküyorlar. 28 ve 29 hafta... bende oluşan yoğun kansızlık dışında bebeklerde her ikisindede kist gözüküyordu.kendiliğinden geçebilir dedi doktor o henüz geçmemiş. bu arada gaz sancısından çok rahatsızım.patlayacakmış gibi oluyorum. sizde durumlar nasıl
Canım nerde görünmüş kist? Geçiyormuş dert etme. Kansızlık için bana günde 2 hapa çıkardı. Bide pekmez yiyorm sürekli. Normale döndü değer çok şükür.

Yok yaptırmadım çünki bebislerimi zor buldum hani bişey çıksa da kiyamazdim hiç strese girmek istemedim
Birde zaten hem down hem Turner sendromunun fiziksel özellikleri var onlar ayrıntılı da da görünüyor muş

Normldede 2li test yaptırmazdim tek olsada ama benim dusuncem bu
Aslında doğru diyorsun görünüyormuş ama her doktor da göremeyebilir bilemedim inşallah dediğin gibidir canım benim. Allaha emanet yavrularıımz

Ayy canım bende öyleyim şişkinlik gaz sancısı ve malum etrafımda illa birileri vr wcye gidene kadar mahfoluyorum. Yatsam dediğin gibi mide yanmadı nefes darlığı çarpıntı oturmam yasak zaten biraz doğrulsam bebekler sıkışıyor gibi sanki kaburgalarım acıyor napıcağımı sapıtıyorum. Birde malesef sonunda çatlarımda oldu. Kakao yağı sürüyorum daha olmasın diye ama bronzlaştırır mı yazmıştım kimse cvp yazmadı öyle hepimiz aynı durumdayız :KK66:
Canım işte aynı durumdayız hepimiz bide biz yatıyoruz daha da zor tuvalete kalk mide yanınca azıcık doğrul kalkarken aman karnım kasılmasın diye uğraş var da var Allah bebeklerimizi korusun da daha yatarız tabi canım kakao yapı güneş olmadan renk değişimine sebep olmaz ama bol bol vazelin bi de bepanten sür ben önceden beri mustella kullanıyorum ama ben de de var çatlaklar ince ince neyse doğum sonrası bakıcaz çaresine sağ selamet alalımda kucağımıza...❤️❤️

İyi geceler anneler.Benim dün kontrolüm vardı. tek yumurta ikizi oğluşlarım.34 +6 dayım.doktorum büyük ultrosana ve nts ye girdim.herşey nolmal çıktı.zaten hamileliğimle alakalı hiç problem yaşamadım çok şükür.Doktorum seni hastaneye yatırayım alalım beybişleri dedi.ama 37 haftanın dolmasına daha var.neden erkenden almak istiyorsunuz dedim.doktorum zaten ikizlerde erken oluyor genelde alalım dedi.bende kabul etmedim 1 hafta daha dursunlar,haftaya gelirim dedim.şimdi kararsızım çok 37 haftanın dolmasını mı beklesem yoksa doktorumu dinleyip sezeryanla beybişlerime mi kavuşsam.inşAllah anlatabilmişimdir ☺normalde aralığın 20 sinde 37 haftayı dolduruyorum.aralık 2 de hastaneye yatıcam doktorumu dinlersem 18 gün erken doğmuş olcaklar

İyi geceler anneler.Benim dün kontrolüm vardı. tek yumurta ikizi oğluşlarım.34 +6 dayım.doktorum büyük ultrosana ve nts ye girdim.herşey nolmal çıktı.zaten hamileliğimle alakalı hiç problem yaşamadım çok şükür.Doktorum seni hastaneye yatırayım alalım beybişleri dedi.ama 37 haftanın dolmasına daha var.neden erkenden almak istiyorsunuz dedim.doktorum zaten ikizlerde erken oluyor genelde alalım dedi.bende kabul etmedim 1 hafta daha dursunlar,haftaya gelirim dedim.şimdi kararsızım çok 37 haftanın dolmasını mı beklesem yoksa doktorumu dinleyip sezeryanla beybişlerime mi kavuşsam.inşAllah anlatabilmişimdir ☺
Ayy maşallah canım ben heycanlandım senin yerine :) ama acele etmesinin bi anlamı varmı ki? 1 hafta bekleme istersen 2-3 günde 1 git doktora. Durabildikleri kadar dursalar daha iyi değil mi. Ama işte belkide 2 günde 1 gitmen gerekecek. Doktor uğraşmamak için alalım demiş olabilir. Benim doktorum ben sabırlıyım 37 ye kadar beklerim ama kontroller çok sık olur sen de sabredersen neden olmasın demişti. Tabi bu ne doktor ne anneyle ilgili. Rabbim ne zaman isterse o zaman olur hiç belli olmaz yani

Arkadaşımında ikizleri var.o da kendileri gelene kadar kalsınlar aldırma dedi, kafam karıştı.doktorum şuana kadar 2 haftada bir çağırıyordu kontrole.Bir yandan heycanlanıyorum beklemek istemiyorum,bir yandan da kafam karışıyor.ne yapsam bilemedim...

Arkadaşımında ikizleri var.o da kendileri gelene kadar kalsınlar aldırma dedi, kafam karıştı.doktorum şuana kadar 2 haftada bir çağırıyordu kontrole.Bir yandan heycanlanıyorum beklemek istemiyorum,bir yandan da kafam karışıyor.ne yapsam bilemedim...
Canım bugünden sonra çok daha sık gitmen gerek doktoruna. 36yı doldur bari bebişler için çok önmli 1 gün bile. Ama onları tehlikeye atmamak şartıyla. Bu da çok sık kontrolle olur. Doktorunu ikna et ilgilensin biraz daha ve erkenden almasın. Hakkımzda hayırlısı inşallah

Canım işte aynı durumdayız hepimiz bide biz yatıyoruz daha da zor tuvalete kalk mide yanınca azıcık doğrul kalkarken aman karnım kasılmasın diye uğraş var da var Allah bebeklerimizi korusun da daha yatarız tabi canım kakao yapı güneş olmadan renk değişimine sebep olmaz ama bol bol vazelin bi de bepanten sür ben önceden beri mustella kullanıyorum ama ben de de var çatlaklar ince ince neyse doğum sonrası bakıcaz çaresine sağ selamet alalımda kucağımıza...❤️❤️
Amiinn canım bebeklerimizi görünce unuturuz bu dertleti. Bepanten krem mi yoksa ayrica çatlak kremimi var lierac kullaniyordum bende bu hastane sıkıntıları olunca süremedim benim hic ince degil valla baya kırmızı kırmızı göğüslerimde öyle. Doğumdan sonra gecme imkani var mi canim

İnşallah canım çok sağol. Keske genetik test yaptırsaydık ama önermedi de doktor öyle birşey. Direkt ilk tüp bebek denememizdi 4 embriyo da donduruldu. Sonrasında Ohss oldum şiddetli. Kistler patladı iç kanama oldu az daha ameliyat olacaktm. Doktor dozu yüksek kullanmış tüp bebek doktıru dedi. Aslında 175 dozdu yanlış hatırlamıyorsam. Çok da değildi ama bende pko olduğu için 8 yumurta toplandıktan sonra geriden gelenler de çok fazla gelişti. Bunlar aklımı kurcalıyor. İnşallah bebeklerimz sağlıklıdır. Dua edelm bol bol
Hepimiz zor yolardan gecmisiz insallah Rabbim mukafatini verdi saglikla da kucagimiza alacagiz insallah :) dedigin gibi bol bol dua etme vakti simdi de

Kızlar sapa sağlam alıcaz bebeklerimizi:bu dönemin korku ve endişelerini taşımaya başladık hepimiz erken doğum korkusu bebeklerin sağlığından edişe etme doğum korkusu gibi şeyler artık bizim dönemin korkuları.ahhh bi de bu dönemin fizyolojik etkileri var ki of offff mideniz ne alemde benimki sanki bademciklerimin hemen altında gibi cayır cayır yanıyor,bebeklerim büyüdükçe bir taraftan mesaneme bir taraftan kaburgalarıma bası yapıyorlar yatsam olmuyor ki yatmam lazım leğen kemiklerim ağrıyor başımın altında 2 yastıkla yatıyorum midem yüzünden siz ne alemdesiniz
Aynen ben de oyleyim. Fazlasi var eksigi yok :) ekstra bi de bacaklarim agriyor. Haftalardir dusuk tansiyon yuksek nabiz var, ates basiyor camasirsiz ince bi atletle geziyorum, bi de sadece saga yada sola yatabiliyorum onu da sadece yatagimda yatabiliyorum baska yere uzansam nefesim kesiliyor :))) Rennie kesmedi gaviscon tablet kullaniyorum simdi de. 2 yada 3 yastik basimin altinda kucuk yastik ve hamile yastigi bacak arasinda bir yastik sirtimda. Simdilik bu kadar :))

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...sleme-icin-en-guzel-50-ornek-2016-115819.html Kızlar madem doğum konuşmaya başladık çok güzel fikirler var bazıları gereksiz ve abartılı ama bazılarında kolay ulaşılabir ve yapılabilir şeyler ben 34.haftayı geçebilirsem bunlardan bazılarını yapmayı düşünüyorum ama çok erken olup kuvöze girerlerse kapı süsü bile istemem taç falan filan yaptırdım ama umurumda olmaz sanırım bilmiyorum ne düşünüyorsunuz gerçi birşeylerin de eksik olmasını istemem artık birdaha bu günleri yaşamayacağım sonuçta (Allah bilir tabi de ben 3 lüyorum ya çocuk sayısını-inşallah-o yüzden):KK67::mad:
Canim ya oyle dusunme. Ben de hep korkumdan bisey yapmayacagim diyordum ama simdi herseyi kendim yapmak istiyorum. Hem evde oturdugun yerde de yapabilirsin biseyler vakit gecirmek icin de guzel oluyor

İyi geceler anneler.Benim dün kontrolüm vardı. tek yumurta ikizi oğluşlarım.34 +6 dayım.doktorum büyük ultrosana ve nts ye girdim.herşey nolmal çıktı.zaten hamileliğimle alakalı hiç problem yaşamadım çok şükür.Doktorum seni hastaneye yatırayım alalım beybişleri dedi.ama 37 haftanın dolmasına daha var.neden erkenden almak istiyorsunuz dedim.doktorum zaten ikizlerde erken oluyor genelde alalım dedi.bende kabul etmedim 1 hafta daha dursunlar,haftaya gelirim dedim.şimdi kararsızım çok 37 haftanın dolmasını mı beklesem yoksa doktorumu dinleyip sezeryanla beybişlerime mi kavuşsam.inşAllah anlatabilmişimdir ☺normalde aralığın 20 sinde 37 haftayı dolduruyorum.aralık 2 de hastaneye yatıcam doktorumu dinlersem 18 gün erken doğmuş olcaklar
Massallah darisi bize :) doktorun bir bildigi vardir diyecegim ama bildigi neyse seninle de paylasmasi gerekirdi :) yani bekleyince nasil riskler var vs gibi. Ama doktorunun soyledigi zaman da cok iyi bir zaman sadece sebebini sana tam aciklayamamis sanirim :) gelismeleri bizimle de paylasirsan sevinirim

Amiinn canım bebeklerimizi görünce unuturuz bu dertleti. Bepanten krem mi yoksa ayrica çatlak kremimi var lierac kullaniyordum bende bu hastane sıkıntıları olunca süremedim benim hic ince degil valla baya kırmızı kırmızı göğüslerimde öyle. Doğumdan sonra gecme imkani var mi canim
Bazıları geçiyormuş ama yine yardımcı ürünler kullanıcaz mecburen bepanten krem ama zaten çatlak kremin varmış bence ona devam et❤️❤️

Ben de haritaya dondum :) baya alt kisimlarda kirmizi kirmizi damarli bir goruntu. Son 10 gunde birden bire oldu zaten geceleri aci aci kasiniyordum tam oralardan catladim. Lierac catlak yaglari bebe yaglari vs hic bi ise yaramiyor catlamaya musait bi cilt tipin varsa catliyorsun. Dogumdan sonra gececegini de dusunmuyorum. Cunku bende ani kilo almadan dolayi catlagim coktu cildiyecinin verdigi cok pahali birsuru krem kullandim hatta mustelanin catlak kremini bile kullanmistim uzun sure hic bir faydasi olmadi :) catlayacaksak catliyoruz bence. Sonraki goruntusu kirmizi olmuyor ama ten renginden cok daha acik bir beyaz oluyor. Guneslenirsen de bu defa ten baska catlaklar bambaska bir renk oluyor yani her turlu belli oluyor. Doktor o zaman bana lazerle renk duzenleme yapilir belli olmaz demisti onu denemedim bi tek. Eskiden cok takiyordum ama simdi hiiiic umrumda degil :))

X