Birlestirme aparatiyla araba cok buyuyormus. Genelde hafif ve katlamasi kolay olanlari tercih edin diyorlar. Yan yana olanlarin hemen hepsi baston tipi hafif ve kucuk bir de ytam yatis pozisyonu var. Arka arkaya olanlarda ise bir tanesi tam yatmazmis birde daha agir olirmus ve katlandiginda cok yer kaplarmis. Ama asansordur market kasasidir oralardan daha rahat geciyormus. Britax da ekstra su guzellik varmis katlandiginda dik durabiliyor ve valiz gibi cekip surebiliyorsun. Ama digerlerinin o ozelligi yok. Burda britaxin ikizini bulamadim
burda satan bir yer bana onerdi onu tek tek anlatti fiyati da 1000 lira civarina alabilirsiniz dedi aklinda olsun cok pahaliya alma. Ama az geliyor bukursaniz kacirmayin dedi. Puset takilan arabalar travel sistem oluyor genelde ve aparatlar eklendikce araba hantallasiyor. Kullanirken rahat belki ama Hemen disari cikacaksin mesela arabayi hazirlamak isin bitince toplamak tam bir eziyet. Genelde ikiz arabalarini o yuzden baston tipi yapmislar. Amerikada cok nefis ikiz arabalari var ve cok ucuz ama onu da kim getirecek
Kraft ve chicconunkiler birbirine cok benziyor onlar da cok yerde kampanyaya giriyor onu bulamassam kraft alayim diyorum ben de. Benim arabalarla ilgili edindigim bilgiler boyle :) siz de gordugunuz test ettiginiz arabalar varsa paylasin bilgilenelim