2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Bende pazar eşimle seçim sonrası çıkıp dolaştım biraz bu disneyin 7 li hastahane çıkışları indirime girmişti onlardan birer tane aldık kaç tane hastahane çıkışı alınması gerekir bende bilmiyorum
Biberon konusunda bende avent almayi düşünüyorum e bebekte fln indirim oluyor bazen çok takip etmek gerekiyor

Eklentiler

• IMG-20151101-WA0012.jpeg
    IMG-20151101-WA0012.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20151101-WA0020.jpeg
    IMG-20151101-WA0020.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG-20151101-WA0014.jpeg
    IMG-20151101-WA0014.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG-20151101-WA0016.jpeg
    IMG-20151101-WA0016.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 75
Bende pazar eşimle seçim sonrası çıkıp dolaştım biraz bu disneyin 7 li hastahane çıkışları indirime girmişti onlardan birer tane aldık kaç tane hastahane çıkışı alınması gerekir bende bilmiyorum
Biberon konusunda bende avent almayi düşünüyorum e bebekte fln indirim oluyor bazen çok takip etmek gerekiyor
Oyyy Allah sağlıkla gitmelerini nasip etsin bu boylarda olup da sevimli olmayan var mı acaba❤️❤️

Kızlar ben daha hic bişey almadım sanırım artık baslamam lazım böyle biberon emzik ekstra bişeyler alınca yazında banada fikir olsun
1. Sayfaya fikir olsun diye alisveris listesi eklemistim. Oraya alinmasi gereken seyleri soylerseniz ekleyeyim. Ben bir suru sey aldim ama daha alinacak bi o kadar ihtiyac var. Araba ve besik daha alamadim mesela.Yazip sizi de uzmek istemezdim ama bugun subat anneleri grubunda bi kiz bebegini kaybetmis onu okudum hic iyi degilim :KK43:((

Ben yeni doğanların küçüklerini yani küçük kalıp olanlarını aldım ikişer takım baZı markalar baya yapılı bebeklere göre çalışıyor ben hastane çıkışı dediğimde hep büyükleri gösterdiler sonra ikiz deyince o Zaman size şunları verelim daha küçük diye başka markaları gösterdiler ben hep en miniklerini aldım inşallah 2-2,5 kilo olurlar da zorlanmayız.❤️❤️
Kizlar aramizda biseyler mi okusak ne yapsak ben korkuyorum artik siz nasilsiniz

Küçüklerlen yetiyo canım sadece hani düşerse yıkanacak yer filan bulunmaz diye birer yedek yeterli olur ve en güzeli internetten alış veriş hele ki biz tombikler için :anneadayı:
O zaman sana guvenerek ekstra emzik basligi almiyorum :) Sadece genis agizli 125lik 2 biberon :) 2 de eski aldiklarim 4 biberon yeter insallah

1. Sayfaya fikir olsun diye alisveris listesi eklemistim. Oraya alinmasi gereken seyleri soylerseniz ekleyeyim. Ben bir suru sey aldim ama daha alinacak bi o kadar ihtiyac var. Araba ve besik daha alamadim mesela.Yazip sizi de uzmek istemezdim ama bugun subat anneleri grubunda bi kiz bebegini kaybetmis onu okudum hic iyi degilim :KK43:((

Ahh canım benim ilk andan beri o korkuyu o kadar çok yaşıyorum ki o yüzden hala bebeklerime bişey almaya cesaret edemedim
Rabbim korusun bebeklerini sağ salim kucağımiza alalım

Oooyy cok guzeller gule gule giysinler :)

Q
Ahh canım benim ilk andan beri o korkuyu o kadar çok yaşıyorum ki o yüzden hala bebeklerime bişey almaya cesaret edemedim
Rabbim korusun bebeklerini sağ salim kucağımiza alalım
Amin canim insallah hep birlikte yasayalim o sevincim hepimizin bebisleri saglikla sihhatle hayirla girsinler evimize. Basta ayri korku ortada ayri simdi de hissetmeye baslayinca daha da ayri korkuyorum :cry:

Canim benimgGüle gülessağlıklı günlerde kullansinlar

Oyyy Allah sağlıkla gitmelerini nasip etsin bu boylarda olup da sevimli olmayan var mı acaba❤️❤️

Oooyy cok guzeller gule gule giysinler :)

Canim benimgGüle gülessağlıklı günlerde kullansinlar

Sağolun kızlar rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin hepimize

Bu kaybetme bişey olcak korkusu hiç geçmiycek galiba her geçen gün aklımıza bişey geliyor. Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ben hep iyi düşünüp olumlu şeyleri çağıralım kızlar

Merhaba, 30+4 gunluk ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Karnimin sol tarafinda hareketleri hissediyorum ama sag tarafindan o kadar hissedemiyorum. Doktor bir sorun yok diyor ama endiseleniyorum:KK43: benzer bir sey yasayan var mi acaba? Rabbim hayirlisiyla herkese sağlıklı sihaatli akilli hayirli evlatlar versin İnşallah

Merhaba, 30+4 gunluk ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Karnimin sol tarafinda hareketleri hissediyorum ama sag tarafindan o kadar hissedemiyorum. Doktor bir sorun yok diyor ama endiseleniyorum:KK43: benzer bir sey yasayan var mi acaba? Rabbim hayirlisiyla herkese sağlıklı sihaatli akilli hayirli evlatlar versin İnşallah
Can'ım aynısını yaşıyorum çünkü bebeklerin biri içeri dönük hareketleri o yöne olunca daha az hissediliyor biri utanmasa ayağını karnımdan dışarı çıkarıcak diğerini ise dikkat ettiğimde ancak hissediyorum

Can'ım aynısını yaşıyorum çünkü bebeklerin biri içeri dönük hareketleri o yöne olunca daha az hissediliyor biri utanmasa ayağını karnımdan dışarı çıkarıcak diğerini ise dikkat ettiğimde ancak hissediyorum
Inşallah saglikli sihatli elleri yuzleri duzgun akıllı hayırlı evlatlar olsunlar.... dusunmeden edemiyorum:KK43:sol cok hareketli sagda ise zaman zaman dikkat edersem hissedebiliyorum.. Dr Soldaki baskin o yuzden diyor...bir de sol taraf karnim daha disarda sanki sag taraf iceride...sola dogru daha sis karnim...sagdaki bebek daha derinde diye dusunup ona bagliyorum. ..ama benzer durumda olanlar varsa kendimi daha iyi hissedecegimi dusunerek yazdım ve cevap bekliyorum... cevabin icin teşekkür ederim

Inşallah saglikli sihatli elleri yuzleri duzgun akıllı hayırlı evlatlar olsunlar.... dusunmeden edemiyorum:KK43:sol cok hareketli sagda ise zaman zaman dikkat edersem hissedebiliyorum.. Dr Soldaki baskin o yuzden diyor...bir de sol taraf karnim daha disarda sanki sag taraf iceride...sola dogru daha sis karnim...sagdaki bebek daha derinde diye dusunup ona bagliyorum. ..ama benzer durumda olanlar varsa kendimi daha iyi hissedecegimi dusunerek yazdım ve cevap bekliyorum... cevabin icin teşekkür ederim
Amin inşallah.Benimde aynı Canım bazen ben de endişe ediyorum aynı sebepten, ulrason esnasında Dr uma da sordum aynı cevabı verdi ama ben de merak ettim başkaları da var mı bizim gibi

Amin inşallah.Benimde aynı Canım bazen ben de endişe ediyorum aynı sebepten, ulrason esnasında Dr uma da sordum aynı cevabı verdi ama ben de merak ettim başkaları da var mı bizim gibi
Umarim benzer durumda olanlar vardir zira daha iyi hissederim... bebeklerimin ikisinin de basi aşağıda pozisyonlari ayni yani.. tek fark sol tarafim daha disarida sag ise iceride...belki sagdaki bebegim derinde oldugu icindir diyorum...zira bastan beri böyle solda sık sık; sagda cok nadiren his var...

Kızlar kötü haberlerden bahsetmeyelm nolur:KK43:( bütün günüm kötü geçti doktora gitmek istiyorum o derece. Allah sağlık versin yavrlarımıza inşallah. Ben de bütün gün karnımı kolluyorum ikisini de hissetmeye çalışıyorum. Psikolojim bozuldu. Ben de sizin gbi birini nadiren hissediyorum. Allah yardımcımız olsun dua edelim bol bol

Kızlar kötü haberlerden bahsetmeyelm nolur:KK43:( bütün günüm kötü geçti doktora gitmek istiyorum o derece. Allah sağlık versin yavrlarımıza inşallah. Ben de bütün gün karnımı kolluyorum ikisini de hissetmeye çalışıyorum. Psikolojim bozuldu. Ben de sizin gbi birini nadiren hissediyorum. Allah yardımcımız olsun dua edelim bol bol
Kusura bakma kendimi de kimseyi de telaslandirmak istemem sadece baskalari da varsa telaslanmayiz diye dusundum ...zira benim durumum bastan beri böyle ...Rabbim bebeklerimizi sağlıklı sihaatli eli yüzü düzgün akıllı hayırlı evlatlar olarak versin insallah... hakkini helal et

Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı :KK49::KK49: kuzucuklarımın ikiside gayet iyilermiş çok şükür:KK68: 27-28 cm civarındalar biri 463 gr biri 486 gr :nazar: ve ve veeee ben iki haftada 300 gr alarak rekor kırdım ve bu 300 gr ın 245 i zaten çocuklara gitmiş acaip mutluyum :nazar::KK73: ikiside gayet oynaktı zor gördük yüzlerini ama uzun vakit geçirince dayanamayıp pes ederek gösterdiler yüzlerini dvd verdi doktorumuz. ama yazık soldaki yine ezikgillerden :KK48: tam soldaki yüzünü açıyo bakıcaz sağdaki hemen popoyu çıkartıyo ayağı uzatıyo sürekli engelliyo görmemizi :KK48: resmen sağdaki soldakinin yüzüne oturur pozisyondaydı bi ara :KK70: bir sonraki kontrolümüz bir ay sonra 4 aralıkta bu seninle son uzak ayrılışımız dedi doktorum ondan sonra 2 haftada bir sonra da haftada bir görüşücez ve nstlere başlıcaz ikiz olduğu için erken girmen gerek dedi ve 30.haftada sonra çalışman pek uygun olamayabilir yasal haklarını net öğren bir sonraki kontrolde konuşalım dedi

X