• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

masallah nesli :) hayirlisiyla kavusun kiziniza:) vay pasaya bak sahiplenmiz hemen kardesini,sever sever ama arada kiskancliklari tutar herhalde o da kucuk :) ben de turkiye tatilinde ogrencem cinsyetini. agustos sonunda gidiyoruz hayirlisiyla :)
ayy inşallah canım yaşayıp görecez artık bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da bu yıl kız senesi canım ya inşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur mutlaka bizimle paylaş ben ara ara bakıyorum buraya alışkanlık oldu :)

ayy inşallah canım yaşayıp görecez artık bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da bu yıl kız senesi canım ya inşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur mutlaka bizimle paylaş ben ara ara bakıyorum buraya alışkanlık oldu :)

:) amin cnm hayirlisiyla :) pek dusunmuyorum cunku insan ister istemez aa niye diyebiliyor. onu dememek icin akisina biraktim:) ogrenir ogrenmez yazcam:)

selam anneler napıyorsunuz bakalım?
ne alemdesınız?
cocuklar ne alemde?
selam canım benim çocuklar oldu valla oğlum her şeyin konuşuyor hiç susmuyor artık hamilelikte 31 hafta oldum yazın hamilelik çok zormuş kendimi taşıyamıyorum iş ev çocuk yoğun geçiyor bakalım izne az kaldı sen nasılsın kızın büyümüştür

selam anneler napıyorsunuz bakalım?
ne alemdesınız?
cocuklar ne alemde?

Amaann sör bu aralar tuvalet eğitimiyle başımız dertte hiç tadım tuzum yok walla bide 2. yi düşünüyoruz :KK53: Sende ne var ne yok?
Kız atom Atom heart mother Atom heart mother da 2. yi yapmış vaaayy bee maşallah ocak analarımıza hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsin bebişleriniz darısı da başımıza artık :halay:

Merhaba hanımlar, tuvalet egitiminde ne tür alıştırma külodu kullandınız? Tavsiye edebileceginiz malzemeler, fikirler, öneriler varsa paylaşır misiniz?

Oğlumla tuvalet eğitimine başlayacağız, bakalım üstesinden gelebilecek miyiz :))
Alıştırma kilodunu tavsiye etmiyolar pek bez varmis gbi hissediyolarmis cunku 1 ay olmua yazali basladin mi naptin en ilk gunler gece bagladim gündüz de 15 dkda bi gotrdm suan 1 ay oldu birakali gecede baglamiyorum yatmadan once sut iccekse bi saat iciriyorm yatarken tuvalete gotryrm gecede kaldrmiyorm kendide kalkmiyo altinida islatmiyo cok sukur ilk gunler islatiyodu ama alisti

Amaann sör bu aralar tuvalet eğitimiyle başımız dertte hiç tadım tuzum yok walla bide 2. yi düşünüyoruz :KK53: Sende ne var ne yok?
Kız atom Atom heart mother Atom heart mother da 2. yi yapmış vaaayy bee maşallah ocak analarımıza hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsin bebişleriniz darısı da başımıza artık :halay:
Allah isteyen herkese nasip etsin yine :) insallah saglikli bi gebeliktir daha cok yeni bakalim... daha birinin son disi cikar iken, altina bezleri baglar iken bi deli cesareti geldi :KK14:

Allah isteyen herkese nasip etsin yine :) insallah saglikli bi gebeliktir daha cok yeni bakalim... daha birinin son disi cikar iken, altina bezleri baglar iken bi deli cesareti geldi :KK14:

İnşallah öyledir atom sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Annelik = delilik zaten :KK53:

Alıştırma kilodunu tavsiye etmiyolar pek bez varmis gbi hissediyolarmis cunku 1 ay olmua yazali basladin mi naptin en ilk gunler gece bagladim gündüz de 15 dkda bi gotrdm suan 1 ay oldu birakali gecede baglamiyorum yatmadan once sut iccekse bi saat iciriyorm yatarken tuvalete gotryrm gecede kaldrmiyorm kendide kalkmiyo altinida islatmiyo cok sukur ilk gunler islatiyodu ama alisti

Teşekkür ederim cevap için. Benim oglum kakasindan cok korkuyor malesef. O yuzden biraz daha erteleme karari aldim. Çişini söylüyor ama kakasindan çok korkuyor. Hatta kakasini gördükten sonra bir kac gün yapmadi ve kabız oldu.

Belki bir ay sonra havalar soğumadan tekrar denerim.

Teşekkür ederim cevap için. Benim oglum kakasindan cok korkuyor malesef. O yuzden biraz daha erteleme karari aldim. Çişini söylüyor ama kakasindan çok korkuyor. Hatta kakasini gördükten sonra bir kac gün yapmadi ve kabız oldu.

Belki bir ay sonra havalar soğumadan tekrar denerim.
Klozete mi yaptryosn normal tuvalete mi klozette gormeden sifonu ceksen yapar yapmaz

:işsiz::işsiz: kolay gelsin. kolaysa basina gelsin derssn bende de mevcut zaten :halay: ama inatciligi ara ara depresiyor,1 ay oncesine kdr baya kotuyduk mesela. donem donem sanirim ama zor ya
Valla suan biz en ust seviyedeyiz galiba bugun mesela istediği birşeye yok dedim diye agzindaki yemegi çıkarttı duvara surdu sandalyeleri devirdi dolabin kapaklarini çarptı bazende sırf inadindan cisini yere yapiyo

Back