- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #109.841
selam kızlar nasılsınız biz artık gün sayıyoruz 36+3 olduk bugün işte son günüm iki çocukla beni neler bekliyor yaşayıp görecez inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy .Allah kucagina almayi nasip etsin adasim. Saglikla gelsin minigin. Cinsiyeti bellimiselam kızlar nasılsınız biz artık gün sayıyoruz 36+3 olduk bugün işte son günüm iki çocukla beni neler bekliyor yaşayıp görecez inşallah :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah yavrunuzun da sizin de yardımcınız olsun canım. Yeni bebeğin de hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun inşallah. Sağlıcakla kavusmanizi diliyorum. Sevgiler.
Soru sorarken cevabinida verebilirsin. Mesela su nerde su orda gibikızlar mrb. konuşma konusunda bebişleriniz nasıl. oğlum üç dört aydır kelimeleri söylüyor arada ikili cümleler kuruyor. ama ben soru sorduğumda nasıl cvp vericek bunu nasıl öğreticem bilmiyorum. geç konuştuğu için bu konuda üstüne düşmedim. söylediğim şeyin soru cümlesi olduğunu nasıl öğrenicek kızlar siz nasıl yaptınız
bende hamilayim canım 5 aylık buda erkek:)selam kızlar nasılsınız biz artık gün sayıyoruz 36+3 olduk bugün işte son günüm iki çocukla beni neler bekliyor yaşayıp görecez inşallah :)
Allah iyilik versin cnm,ciddi sorunlar degildir insallah. yani ya da bebeklik doneminde olan seylardendir.ilk bebegi uysal olanlar daha erken bile denedi sansini,bnmki 3 yasini doldurmus olacak 2.dogdugunda. sanirim ideal bir yas :) ins Allahn izniyle cok zorlanmamVay be zaman ne kadar çabuk geçiyor hamilelikte çok girerdim doğumdan sonra giremedim pek bebegimizin sağlık sorunları yüzünden.Herkes 2.ye hamile nerdeyse kutluyorum iyi cesaret. Benim zaten 2. bebekti bu yüzden bebek konusunu kapattık insallah.Herkese kolay gelsin öpüyorum kuzucukları.
Saglikla gelsin canim. Gozun aydin. Abi kardes birbirine destek olur ilerde. Benimkiler abisi kardessiz, kardeside abisiz durmuyor. Allah bir avazda kurtarsin canim.gunaydin kizlar,benim 2.kipirdak da erkekmis. nesli_ankara06 cnm senin artik sonlara geldi nasilsiniz bebisle?
Sağ ol canım çok çok nadir görülen genetik kökenli bir rahatsızlığı var ama iyi buna şükür. Rabbim sağlıcakla gebelik sürecini tamamlayıp kucağınıza almayı nasip etsin hepinize.Allah iyilik versin cnm,ciddi sorunlar degildir insallah. yani ya da bebeklik doneminde olan seylardendir.ilk bebegi uysal olanlar daha erken bile denedi sansini,bnmki 3 yasini doldurmus olacak 2.dogdugunda. sanirim ideal bir yas :) ins Allahn izniyle cok zorlanmam
Canım kızım olacak inşallah amin inşallah dua et banaAyy .Allah kucagina almayi nasip etsin adasim. Saglikla gelsin minigin. Cinsiyeti bellimi
Canım gozunaydin sağlıkla gtlsin pasa inşallah ben 38+5 oldum hanfendinin gelmeye niyeti yok bekliyorum normal doğumu oğlumun Cisini hallettim iki haftada zor öğrendi cok zormus tuvaket odayı da ayirdim bakalım doğumdan sonra inşallah sıkıntı yapmazgunaydin kizlar,benim 2.kipirdak da erkekmis. nesli_ankara06 cnm senin artik sonlara geldi nasilsiniz bebisle?
Allah bir avazda dogurmayi nasip eysin canim. Sagsalim dunyaya gelsin prenses insallah.Canım kızım olacak inşallah amin inşallah dua et bana
Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Saglikla buyutSelam kızlar benim doğum oldu tatlı bir kızım oldu mis gibi kokuyor 2. Doğum kolay oldu çok şükür Amine koydum kixymin adini inşallah Amine annemiz gibi olur oğlum da olaylari anlamaya çalışıyor sürekli onunla ilgileniyorum 2 çocuk çok zormus dinlenmek yok ama çok güzel duygular zaman hızlı geçiyor her anları ayrı güzel bebek darısı sizlere inşallah
Nesli, tebrikler.Selam kızlar benim doğum oldu tatlı bir kızım oldu mis gibi kokuyor 2. Doğum kolay oldu çok şükür Amine koydum kixymin adini inşallah Amine annemiz gibi olur oğlum da olaylari anlamaya çalışıyor sürekli onunla ilgileniyorum 2 çocuk çok zormus dinlenmek yok ama çok güzel duygular zaman hızlı geçiyor her anları ayrı güzel bebek darısı sizlere inşallah
Selam kızlar benim doğum oldu tatlı bir kızım oldu mis gibi kokuyor 2. Doğum kolay oldu çok şükür Amine koydum kixymin adini inşallah Amine annemiz gibi olur oğlum da olaylari anlamaya çalışıyor sürekli onunla ilgileniyorum 2 çocuk çok zormus dinlenmek yok ama çok güzel duygular zaman hızlı geçiyor her anları ayrı güzel bebek darısı sizlere inşallah
Çok sağol canımGozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Saglikla buyut