• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de isterse derdini çok güzel anlatıyor..onun dışında arapça konuşuyor sanırım ,arapça bilen çocuk yapmışım :KK53::KK53:

haha bayildim canlari.isterse ve islerime gelirse oyle guzel anlatiyorlar ki dertlerini.. bizmki de 3 haftadir falan konusmaya basladi yani 2kelimeli cumleler vs.. onceden az oz kelime kelimeydi. istemedignde inatci keci oluyor ben de keci dogurmusum galiba haha.

bizim cocuk cok degisti kizlar ya. yaklasik 1aydir bambaska bi cocuk oldu. aglama krizleri,bagirmalar,elindekileri firlatmalar. zor sabrediyoruz vallahi. peuter oldu iyce minik ergen :işsiz:

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim cocuk cok degisti kizlar ya. yaklasik 1aydir bambaska bi cocuk oldu. aglama krizleri,bagirmalar,elindekileri firlatmalar. zor sabrediyoruz vallahi. peuter oldu iyce minik ergen :işsiz:
Ah cisrik benimki birkaç aydır öyle çok zor gerçekten. Geçen babaannesinin gözüne demir araba fırlat sen kadının gözüne kan oturdu. Ağlama krizleri biraz hafifledi ama biraz. Eşyaları da bizlere fırlatmıyo en azından sağa sola fırlatıyo artık. İnadı aynen devam keçi gibi. İstediği olmayınca sinir krizi geçiriyo resmen oralı olmuyorum artık ama baya uzun sürüyo bağıranlar kendini sıkıp sinirlenmeler ağlar gibi yapmalar kan ter içinde kalıyo. Kulaklarımı tıkamak istiyorum ya. Düzelmesini bekliyoruz artık napalm geçecek inşallah :işsiz::KK14:

Ah cisrik benimki birkaç aydır öyle çok zor gerçekten. Geçen babaannesinin gözüne demir araba fırlat sen kadının gözüne kan oturdu. Ağlama krizleri biraz hafifledi ama biraz. Eşyaları da bizlere fırlatmıyo en azından sağa sola fırlatıyo artık. İnadı aynen devam keçi gibi. İstediği olmayınca sinir krizi geçiriyo resmen oralı olmuyorum artık ama baya uzun sürüyo bağıranlar kendini sıkıp sinirlenmeler ağlar gibi yapmalar kan ter içinde kalıyo. Kulaklarımı tıkamak istiyorum ya. Düzelmesini bekliyoruz artık napalm geçecek inşallah :işsiz::KK14:

tez zamamda gecse ya cidden cok kotu. dun kendi kafasini duvara vururken gordum kizdim durdu. ilk kez elindekini firlatmalar da basladi dedim noluyor cocuk! aynen o bagirmalae yuzunden hep bogazi iniyo

O
tez zamamda gecse ya cidden cok kotu. dun kendi kafasini duvara vururken gordum kizdim durdu. ilk kez elindekini firlatmalar da basladi dedim noluyor cocuk! aynen o bagirmalae yuzunden hep bogazi iniyo
Oo biz erken ergenlik dönemine daha da erken girdik demek ki o duvara kafa atma faslı aylar önceydi bizde geçti şükür. Az daha sabır.. Saçlarımın yarısı beyazladı walla..

O

Oo biz erken ergenlik dönemine daha da erken girdik demek ki o duvara kafa atma faslı aylar önceydi bizde geçti şükür. Az daha sabır.. Saçlarımın yarısı beyazladı walla..

aynen benim.oglan baya gec baslamis desene :deli: Allah sabir versin hepimize. cocuktur yapack,bu zamanlardan gece gece buyuyecek ama bizi de buyutecek. :) :emir_bebek: pohlular

Bayanlar selamlarr :) Ben 4+4 haftalik hamisim. adete 4 gun kala ogrendim testle ve bugun tekrar yapma firsatini buldum sonunda. Biliyordum tabi ama tekrar etmek lazimdi icime sinmesi icin. Emin olup yazacaktim buraya ve yaziyorum:) Dogum 22subat olarak gorunuyor. Burdan da 2arkadasla subat annelerindeyiz,o da cok guzel tesaduf oldu benim adima :) Sizde var mi hamisler ya da dusunenler :) Operim bebislerinizi ve sizi

Bayanlar selamlarr :) Ben 4+4 haftalik hamisim. adete 4 gun kala ogrendim testle ve bugun tekrar yapma firsatini buldum sonunda. Biliyordum tabi ama tekrar etmek lazimdi icime sinmesi icin. Emin olup yazacaktim buraya ve yaziyorum:) Dogum 22subat olarak gorunuyor. Burdan da 2arkadasla subat annelerindeyiz,o da cok guzel tesaduf oldu benim adima :) Sizde var mi hamisler ya da dusunenler :) Operim bebislerinizi ve sizi
ayyyy canım öyle bir bakıyım dedim alışkanlık olmuş buraya bakmak yazını gördüm çok çok sevindim inan ki inşallah sağlıklı hayırlı bir kızın olur sağlıkla kucağına al inşallah

ayyyy canım öyle bir bakıyım dedim alışkanlık olmuş buraya bakmak yazını gördüm çok çok sevindim inan ki inşallah sağlıklı hayırlı bir kızın olur sağlıkla kucağına al inşallah

tatlimm cook sagol :) amin ins hayirli bir evlat olsun,tabi oglumuzun yanima bi de kiz fena olmaz ama en hayirlisi artk neyse o :) sen nasilsin az kaldi sana da :)

tatlimm cook sagol :) amin ins hayirli bir evlat olsun,tabi oglumuzun yanima bi de kiz fena olmaz ama en hayirlisi artk neyse o :) sen nasilsin az kaldi sana da :)
Canım öyle ya hayırlısı neyse o olsun gönlüne göre olur inşallah canım iyiyim bende oğlum çok sinirli inatçı oldu çok yoruyor iki çocukla ne yapacam diye düşünür oldum odasını ayıracam artık birde çiş için uğraşmam gerekiyor doğumdan önce bakalım iş ev çok yoğun geçiyor yoruluyorum halim kalmıyor bir de doymuyorum sürekli yiyorum 8 kilo aldım :( 26+4 oldum zaman hızlı geçiyor doktora son kez soruyum kız mı diye ona göre hastane çıkışı falan alacam çok bir şey almayacam oğlumdan var ama kızların da çok cicili şeyleri abartmadan alacam inşallah

Canım öyle ya hayırlısı neyse o olsun gönlüne göre olur inşallah canım iyiyim bende oğlum çok sinirli inatçı oldu çok yoruyor iki çocukla ne yapacam diye düşünür oldum odasını ayıracam artık birde çiş için uğraşmam gerekiyor doğumdan önce bakalım iş ev çok yoğun geçiyor yoruluyorum halim kalmıyor bir de doymuyorum sürekli yiyorum 8 kilo aldım :KK43: 26+4 oldum zaman hızlı geçiyor doktora son kez soruyum kız mı diye ona göre hastane çıkışı falan alacam çok bir şey almayacam oğlumdan var ama kızların da çok cicili şeyleri abartmadan alacam inşallah

ay ne guzel :) bizde de kalan temiz kiyafetler var,cinsiyete gore yeni seyler almak guzel olacak :) aboo valla benimki de oyle oldu cok inatci cok fena. aynilar ya bizmkiler,yasadiklari da ayni oluyor :) bnmki daha tuvalet aliskanligi kazanmaya hazir degil,arada yaparken diyor da sanmiyorum. daha beklicem ben bakalim.. Allah kolaylik versin az kaldi dayaaya devam :)

Cisriiikkk çok sevindim kıızzz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma inşallah :))

ay ne guzel :) bizde de kalan temiz kiyafetler var,cinsiyete gore yeni seyler almak guzel olacak :) aboo valla benimki de oyle oldu cok inatci cok fena. aynilar ya bizmkiler,yasadiklari da ayni oluyor :) bnmki daha tuvalet aliskanligi kazanmaya hazir degil,arada yaparken diyor da sanmiyorum. daha beklicem ben bakalim.. Allah kolaylik versin az kaldi dayaaya devam :)
sanırım benim oğlum da hazır değil sanırım çıkarıyor bezi ama yapmıyor bekliyor öyle ben de ne yapsam bilemedim doğumdan sonra iki çocuk bez zor olacak baya :)

Merhaba csyrc coksevinfim canım uzun zamandır giremedim buraya. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Bu arada herkese selam...

Back