• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yeni hamileler var ne güzel kızlar bizim ki gerçekten cahil cesareti biriyle baş edemezken 2 delilik gerçekten ama yaşayıp görecez bakalım benim doğuma az kaldı yaşadıklarımı anlatırım artık 2 çocuklu ev halleri diye :) şaka bir tarafa sağlık olsun da zaman çok hızlı geçiyor anne olmak her şeye rağmen çok çok güzel oğlumun kıyafetlerini çıkardım daha dün gibiydi ne zaman büyüdün sen dedim kızıma da giydirecem inşallah küçük küçük ütüledim hayaller kurdum severek dolaba yerleştirdim Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip eder inşallah 32 hafta oluyorum yarın çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışcam arkadaşlar sağolsun idare ediyorlar haftada 2 3 gün işe geliyorum hava çok sıcak iyice ağırlaşıyorum geriye kaldı 4+1 ev temizliği dolapları yapacam genel temizliğe de bayan alacam kapı cam silemem yavaş yavaş onu da yaparsam tamamdır inşallah ben de durumlar bunlar :)

Klozeti sevmiyor, normal tuvalet hosuna gidiyor. Orda da herseyo görüyor :KK70: bakalim aşacağız artık bir şekilde :)
Ay benimkide sevmiyodu klozetten korkuyoms oyle diyodu normal tuvalete gittik ilk baslarda ama orda ciksrmak cok zor oluyodu suyla oynuyodu yarim saat sonra nasil olduysa klozete gitmek istefi

selam canım benim çocuklar oldu valla oğlum her şeyin konuşuyor hiç susmuyor artık hamilelikte 31 hafta oldum yazın hamilelik çok zormuş kendimi taşıyamıyorum iş ev çocuk yoğun geçiyor bakalım izne az kaldı sen nasılsın kızın büyümüştür
ohh baya az kalmıs. saglıcakla kucagına alırsın inşallah canım . dayan :=)

Amaann sör bu aralar tuvalet eğitimiyle başımız dertte hiç tadım tuzum yok walla bide 2. yi düşünüyoruz :KK53: Sende ne var ne yok?
Kız atom Atom heart mother Atom heart mother da 2. yi yapmış vaaayy bee maşallah ocak analarımıza hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsin bebişleriniz darısı da başımıza artık :halay:
allaha şükür biz tuvalet işini ramazan bayramından 1 ay önce hallettık. ama ben kesınlıkle kendı bıldıgımı yaptım canım.
önce gündüz, sonra gece. sonrada dısarsı :=)
aynı emzırme gibi bunuda alıstıra alıstıra öğrettım. aklı karısmadı aksine!
cok da zorlamadı masallah cunku hazırmıs zaten.
yurtdısından kenarları sungerlı lazımlık aldım
baya iyi gidiyor yani :=) gidip kendı yapıyor bana söylemeden
baya alıstı. gece bir kere kaldırıp yaptırıyorum çişini o kadar. gece acayıp su ıcıyor cunku.
allah kolaylık versin size :KK48:
allah bilir tabıı kı ama ben 5-6 yastan sonra dusunuyorum 2. yi :=)

allaha şükür biz tuvalet işini ramazan bayramından 1 ay önce hallettık. ama ben kesınlıkle kendı bıldıgımı yaptım canım.
önce gündüz, sonra gece. sonrada dısarsı :=)
aynı emzırme gibi bunuda alıstıra alıstıra öğrettım. aklı karısmadı aksine!
cok da zorlamadı masallah cunku hazırmıs zaten.
yurtdısından kenarları sungerlı lazımlık aldım
baya iyi gidiyor yani :=) gidip kendı yapıyor bana söylemeden
baya alıstı. gece bir kere kaldırıp yaptırıyorum çişini o kadar. gece acayıp su ıcıyor cunku.
allah kolaylık versin size :KK48:
allah bilir tabıı kı ama ben 5-6 yastan sonra dusunuyorum 2. yi :=)
Amin canım sağolasın. Kız çocukları daha çabuk alışıyor diyorlar ki çevremde gördüklerim de öyle. Biz de tam düzene oturttuk derken hastalıklarla boğuşmaya başladık yine. Önce boğaz enfeksiyonu dendi antibiyotik ateş düşürücüler vs baktım çocukta bir iyileşme yok tekrar gittik başka Dr oda kulak enfeksiyonu dedi başka bir antibiyotik verdi. Bugün de boynunda sol bademcik civarında bir şişlikle karşılaştım lenf bezi midir nedir enfeksiyondan mıdır bilemiyorum çok canım sıkıldı yarın yine Dr a gidicez. Bu süreçte sabahları birkaç lokma dışında hiçbirşey yemiyor bu arada hiçbir şekilde yediremiyorum. Bu arada 6 kişilik misafir ağırladım birde 2 gün yatılı geldiler. Ardından iki gün boyunca tekrar gelenler gidenler. Ben de bu tempoya dayanamadım heralde nezle oldum gözlerim burnum adeta şelale ye dönüştür kafam sepet..
Ayy sör ne dertliymişim bee analık çok zor :KK14:

Ankara da iyi bir çocuk doktoru arıyorum kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
eğer özel düşünürsen canım orhan pekuz var biraz ücretleri pahalı ama iyi bir doktor bir netten bak istersen oğlumun yumurtalığının olmadığını ilk o farketti kaç doktor gezdik hepsi var dedi o yok dedi ultrason görmeden benim ellerim hassastır yok kesin dedi öyle de oldu

eğer özel düşünürsen canım orhan pekuz var biraz ücretleri pahalı ama iyi bir doktor bir netten bak istersen oğlumun yumurtalığının olmadığını ilk o farketti kaç doktor gezdik hepsi var dedi o yok dedi ultrason görmeden benim ellerim hassastır yok kesin dedi öyle de oldu
Geçmiş olsun cnm. Bilmiyordum.
Az kalmış, kızına da sağlıkla kavusmani dilerim.
Eylül bebekleri çok naif oluyor. 1. ve 3. kızlarım eylül doğumlu.
Güzel haberini burada paylaşırsın.

Diğer hamile arkadaşları da tebrik ediyorum. İsteyenlerin de aramadan bulmasını diliyorum.

Bizi tanıştıran tüm ocak2016 bebeklerimizi de öpüyorum.
Sevgiler.

Geçmiş olsun canım. Tavsiyen için teşekkür ederim bakıcam hemen. Ücret kısmı biraz zorlayabilir bizi ama aklımda bulunsun yine de.
Canım devlette sorarsan Gülhane'de Birce Akalay var. Ben beğeniyorum. Çok ilgili.
Devlet tabii ilk tercihim olur bunu da not alıyorum canım çok teşekkür ederim.

Şöyle sürekli götürebileceğimiz Bi Dr bulamadık ya. Tıp fakültesinde Bi prof tavsiye etmişlerdi 1 kere gittik uyuşamadık sonra tekrar Dr arayışına girdik.

Geçmiş olsun canım. Tavsiyen için teşekkür ederim bakıcam hemen. Ücret kısmı biraz zorlayabilir bizi ama aklımda bulunsun yine de.

Devlet tabii ilk tercihim olur bunu da not alıyorum canım çok teşekkür ederim.

Şöyle sürekli götürebileceğimiz Bi Dr bulamadık ya. Tıp fakültesinde Bi prof tavsiye etmişlerdi 1 kere gittik uyuşamadık sonra tekrar Dr arayışına girdik.
Canım Dr.un soyadını yanlış yazmışım Birce Sunman olacaktı.

asbala asbala bebeğin nasıl canım. Bu aralar aklıma geliyorsunuz. İnşallah herşey yolundadır. Sevgiler.
Yapacak hiçbir şey yok maalesef. Sadece kulakları duyuyor o kadarını söyleyeyim. 4 tane nöbet ilacı bile yetmiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapıp yaşam konforunu iyileştirmeye çalışıyoruz sadece. Umarım 2. çocukta sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim bu arada hatırladığın ve mesaj attığın için.

Yapacak hiçbir şey yok maalesef. Sadece kulakları duyuyor o kadarını söyleyeyim. 4 tane nöbet ilacı bile yetmiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapıp yaşam konforunu iyileştirmeye çalışıyoruz sadece. Umarım 2. çocukta sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim bu arada hatırladığın ve mesaj attığın için.
Allah yavrunuzun da sizin de yardımcınız olsun canım. Yeni bebeğin de hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun inşallah. Sağlıcakla kavusmanizi diliyorum. Sevgiler.

Back