- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
Slmm arkadaslarrrr yarın regl gunum ve yarın kan testi yaptırcamnm çok heyecanlıyım 5 gün önce yaptırdım 6.52 çıktı acaba yukselmişmidir sabırsızlanıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii kızlar hamileyimmmmmmmm
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi beta ya baktırdım 12.98 çıktı Biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum daha önce kimyasal yaşamıştım
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah
Slmm arkadaslarrrr yarın regl gunum ve yarın kan testi yaptırcamnm çok heyecanlıyım 5 gün önce yaptırdım 6.52 çıktı acaba yukselmişmidir sabırsızlanıyorum![]()
ben pkolu oldugumdan anlayamiyorum anim cnku adetimin tarihi olmuyo ama em son adetim 28martta basladi bazen 28 gun oluyo bazen 33 35 daha fazla yani degisio
İnşşşş cnmm yaa yarın ilk işim buraya yazıcam olumlu olursa hep burada olucan ocak annesi olarakCimcimmmm hadi inşallah yükselmiştir Allahın izniyle güzel haberlerle gel bize :)
İnşşşş cnmm yaa yarın ilk işim buraya yazıcam olumlu olursa hep burada olucan ocak annesi olarak![]()
Merhaba kızlar bende ocak annesi olucam rabbim izin verirse yarın adet tarihim 3 gün önce kanda 47.53 çıktı bugünde 189.83 bakalım yarın doktora randevu aldım inş. Erkenden umutlanmışsın diyip morelimi bozmaz![]()
Arkadaşlar tetikteyim.... Bat 5 Mayıs... Durağan adet belirtileri son iki aydır adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşıyorum kasık agrısı batmalar falan bu nedenle bu ay yaşdıklarımı. Hamileliğe yoramıyorum... Tek fark çok uykum var buda bahardan olabilir... Bakalım ne olacak.. Buraya bende yazmak istiyommm
Yani var ama soğuk almışta olabilirim ama biraz sanki rahim ağrılar var bu ilk deneme Eylül sonunda düşüğüm var...kan testi yurtdışındayım yaparlarmış bilmiyorum
Sağ kasık ve sağ göğüs sızlaması içten göğüs ucuna doğru yani korunduğum dönemde bu tür şeyler olduğundan bilemedim ... Bakalım istiyorum ama hayal kırıklığı ya gene düşerse bi sürü şey işte....Bende ilk başta üşüttüğümü sandım. Annemlere komşulara diyorum kasıklarım ağrıyor. Üşüttmüşsündür iltihaptır falan dediler. Neredeyse doktora gidicektim ağrıdan meğersem bebişmiş :) Sabit bir yer mi ağrıyor sürekli sağ sol aynı alan. Tabii ki kan testini gene yaptırabilirsin :)
Sağ kasık ve sağ göğüs sızlaması içten göğüs ucuna doğru yani korunduğum dönemde bu tür şeyler olduğundan bilemedim ... Bakalım istiyorum ama hayal kırıklığı ya gene düşerse bi sürü şey işte....
:))) kendini oyalamaya devam et o zaman,geçsin bir an önce zaman,güzel haberi alırsın inşallah.Ya meraktan catlayacagim iki gündür kendimi attım dışarı:)))) önceden bi kimyasal mevzusu var o yüzden cesaret edemiyorum.. Ama gaza gelmeye de çok nusaitim:)))
çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak tut kendini
slm arkadaşlar güzel bir hafta dilerim
bnm bat 2 mayıs hiç bir adet belirtim yok
sadece son 1 haftadır felaket bir sağ kasık ağrısı
genelde sağ arasıra sol gibi oluyor
kanda baktırsam çıkar mı acaba ?