2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slmm arkadaslarrrr yarın regl gunum ve yarın kan testi yaptırcamnm çok heyecanlıyım 5 gün önce yaptırdım 6.52 çıktı acaba yukselmişmidir sabırsızlanıyorum :-)

minik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii kızlar hamileyimmmmmmmm
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi beta ya baktırdım 12.98 çıktı Biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum daha önce kimyasal yaşamıştım
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah

Canımm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün :) Korkma bak 2 güne yükselir değerin :)

ben pkolu oldugumdan anlayamiyorum anim cnku adetimin tarihi olmuyo ama em son adetim 28martta basladi bazen 28 gun oluyo bazen 33 35 daha fazla yani degisio

Korkma bebişim inşallah güzel haberlerle geleceksin bizleri de habersiz bırakma, bir daha doktora ne zaman gideceksin?

Merhaba kızlar bende ocak annesi olucam rabbim izin verirse yarın adet tarihim 3 gün önce kanda 47.53 çıktı bugünde 189.83 bakalım yarın doktora randevu aldım inş. Erkenden umutlanmışsın diyip morelimi bozmaz:KK43:

Hayırlı olsun canım bence değerlerin iyI.. Güzel haberlerle bekbekliyoruz

Arkadaşlar tetikteyim.... Bat 5 Mayıs... Durağan adet belirtileri son iki aydır adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşıyorum kasık agrısı batmalar falan bu nedenle bu ay yaşdıklarımı. Hamileliğe yoramıyorum... Tek fark çok uykum var buda bahardan olabilir... Bakalım ne olacak.. Buraya bende yazmak istiyommm

Arkadaşlar tetikteyim.... Bat 5 Mayıs... Durağan adet belirtileri son iki aydır adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşıyorum kasık agrısı batmalar falan bu nedenle bu ay yaşdıklarımı. Hamileliğe yoramıyorum... Tek fark çok uykum var buda bahardan olabilir... Bakalım ne olacak.. Buraya bende yazmak istiyommm

Kasıklarında ağrı var mı çok? Benim tek belirtim buydu? İnş hamişsindir... Eli kulağında test yaptın mı :) 5 gün kala kan testi bile verebilirsin :)

Yani var ama soğuk almışta olabilirim ama biraz sanki rahim ağrılar var bu ilk deneme Eylül sonunda düşüğüm var...kan testi yurtdışındayım yaparlarmış bilmiyorum

Yani var ama soğuk almışta olabilirim ama biraz sanki rahim ağrılar var bu ilk deneme Eylül sonunda düşüğüm var...kan testi yurtdışındayım yaparlarmış bilmiyorum

Bende ilk başta üşüttüğümü sandım. Annemlere komşulara diyorum kasıklarım ağrıyor. Üşüttmüşsündür iltihaptır falan dediler. Neredeyse doktora gidicektim ağrıdan meğersem bebişmiş :) Sabit bir yer mi ağrıyor sürekli sağ sol aynı alan. Tabii ki kan testini gene yaptırabilirsin :)

Bende ilk başta üşüttüğümü sandım. Annemlere komşulara diyorum kasıklarım ağrıyor. Üşüttmüşsündür iltihaptır falan dediler. Neredeyse doktora gidicektim ağrıdan meğersem bebişmiş :) Sabit bir yer mi ağrıyor sürekli sağ sol aynı alan. Tabii ki kan testini gene yaptırabilirsin :)
Sağ kasık ve sağ göğüs sızlaması içten göğüs ucuna doğru yani korunduğum dönemde bu tür şeyler olduğundan bilemedim ... Bakalım istiyorum ama hayal kırıklığı ya gene düşerse bi sürü şey işte....

Sağ kasık ve sağ göğüs sızlaması içten göğüs ucuna doğru yani korunduğum dönemde bu tür şeyler olduğundan bilemedim ... Bakalım istiyorum ama hayal kırıklığı ya gene düşerse bi sürü şey işte....

İnş bebiştir annesi bol bol dua et rabbime :) Güzel haberlerle gel bize emi :)

Ya meraktan catlayacagim iki gündür kendimi attım dışarı:)))) önceden bi kimyasal mevzusu var o yüzden cesaret edemiyorum.. Ama gaza gelmeye de çok nusaitim:)))
:))) kendini oyalamaya devam et o zaman,geçsin bir an önce zaman,güzel haberi alırsın inşallah.

aramıza katılan yeni ocak annelerini tebrik ederim. hayatımızın bu 9 ay 10 günlük en güzel zamanını sağlıklı bir şekilde ve burada güzel paylaşımlarla geçiririz inşallah.

slm arkadaşlar güzel bir hafta dilerim
bnm bat 2 mayıs hiç bir adet belirtim yok
sadece son 1 haftadır felaket bir sağ kasık ağrısı
genelde sağ arasıra sol gibi oluyor
kanda baktırsam çıkar mı acaba ?

slm arkadaşlar güzel bir hafta dilerim
bnm bat 2 mayıs hiç bir adet belirtim yok
sadece son 1 haftadır felaket bir sağ kasık ağrısı
genelde sağ arasıra sol gibi oluyor
kanda baktırsam çıkar mı acaba ?

Kasık ağrısı ciddi bir belirti canım Bat'a 5 gün kala yaptırdım bende 18 çıkmıştı moralin varsa yaptır bence :)

Back
X