- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
Tebrik ederimmm :) Allah analı babalı büyütsün git gide artıyor hamişlerimizz :))Merhaba kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu bendeki tek belirti halsizlikti şimdiye kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimmm :) Allah analı babalı büyütsün git gide artıyor hamişlerimizz :))Merhaba kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu bendeki tek belirti halsizlikti şimdiye kadar
İnşallah ya ümitlenmeye istemiyorum... Tabi istiyorum ama sonrası için korkuyorum... Bakalım zamanda geçmiyor bu haftasonu bi kaç yerli arkadaşlar praqa gideceğiz otobüsle acaba hamile isen sıkıntı olur mıİnş bebiştir annesi bol bol dua et rabbime :) Güzel haberlerle gel bize emi :)
Merhabaaa minnoşkızlar merhabaaaaaaa:)
ay testlerimi yeniliyorum 4 gün kala silik çıkmıştı kanlar da da katlanmıştı ama şimdi test vardı elimde bir tane damlatır damlatmaz kırmızı oldu heheheeh iyice katlanmış demek ki :))Merhabaaa minnoş![]()
tamam bebeğim du daha şaşkınım yaa iki dk geçti t c çizgisinden bile koyu yuppii:) inşallah sağlıklıdır yaaa:)
ay testlerimi yeniliyorum 4 gün kala silik çıkmıştı kanlar da da katlanmıştı ama şimdi test vardı elimde bir tane damlatır damlatmaz kırmızı oldu heheheeh iyice katlanmış demek ki :))
Ocak ayı annecikleri kendinizi listeye ekler misiniz son yazanı alıntı yaparak :)
Kaç Kişiyiz Anne Adaylarımız SAT Kaçıncı Deneme MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1 Pinkperest27.Mart 2. Deneme 02.01.2016 Cinsiyet:Belli Değil
2 esoes191916 mart 3.deneme 01,01,2016 cinsiyeti: belli değil
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
minik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii kızlar hamileyimmmmmmmm
9. Gün kanda negatifti bugün 13. Gün Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi beta ya baktırdım 12.98 çıktı Biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum daha önce kimyasal yaşamıştım
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah[/QUOTbende cok uzulmustum onca yok defiginde ama icimdeki his yaniltmadi beni belirtilerin falan coktu hayirli olsun darisi olmayanlara bende dun baktim tek cixgi bakalim hayirlisi daha kkirmizilar gelmeden umitsizlik yok
bebeğim adet e 4 gün kala idrarda cıkmıştı kanda 39.69 cıkmıstı ıkı gun gectı kanda teskrar 96.89 cıktı ustunden 5 gun gectı sımdı ıdrar t c den bıle koyu damlatır damatmaz yani hamileliğimi biliorum canım benimde sadece damlatınca hemen olunca kıpkırmız anladım degerımın arttıgını:)Canımm sıkıntı değil ufak bir kanaman olursa doktora gitmen gerekir acilen. Birde nasıl bu kadar sakinsin gidip test yptırsana :)
bebeğim adet e 4 gün kala idrarda cıkmıştı kanda 39.69 cıkmıstı ıkı gun gectı kanda teskrar 96.89 cıktı ustunden 5 gun gectı sımdı ıdrar t c den bıle koyu damlatır damatmaz yani hamileliğimi biliorum canım benimde sadece damlatınca hemen olunca kıpkırmız anladım degerımın arttıgını:)
bebeğim geç döllenme değilse cıkar bır kac guneKizlar son adetim 1 nisan beklenen 27-28 nisan dun aksam yatmadan onca test yaptim cikmadi. Acaba yarin sabah tekrar yapsam cikarmi
Kizlar son adetim 1 nisan beklenen 27-28 nisan dun aksam yatmadan onca test yaptim cikmadi. Acaba yarin sabah tekrar yapsam cikarmi