- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.821
Kesinlikle öyle canım valla senin oğlan beklese daha çıkmak istemiyordu zaten şimdi nasıl inatmı içerdeki gibi :)benim oğlan iyi hamd olsun büyüyor koşturuyor bütün gün :) ikinci bebeği aslında kalbim istiyor kardeşi olsun oğlumun fakat yalnız olmak maddi manevi yetememe korkusu daha ağır basıyor mantıken dünyanın gidişatı filan korkutuyor beni yani artık bu defteri kapatalım diyorum lafı açılınca hayırlısı neyse o olsun senin hamileliğinde zor geçmişti doğumunun zorluğunu biz bile hissettik burdan haklısın tabiki ama Allah hayırlısını versin hakkımızdan yok deriz Bi bakmışız hamileyiz filanEvet dün gibi inanamıyorum hala zor bir süreçti ama özlemiyor değilim hamilelik gerçekten çok güzel bir dönemmiş, birlikte paylaştıklarımız heyecanla beklemelerimiz daha da güzeldi:) 42+6 da doğmuştu paşam, zorla! :))) ama ikinci çocuğa hic cesaretim yok zaten artık ikinci çocuk istesem de ileri tekniklerle hamile kalmam gerekiyormuş tüp bebek tarzı çok zor zamanlar yaşadım... ama daha iyiyim şükür. Senin ufaklık nasıl?