Selam kızlar. Uzun zamandır yoktum. Sayfaya girince bi hüzünlendim... Aklıma hamilelik ve doğum sonrası telaşlı hallerim, sizlerle dertlesmelerim, akıl danışmalarım ... vs. geldi. Özlemişim sizi.
Belki hatırlayanlar çıkar son sayfalara baktım da çoğu tanıdığım üyeler.
Uzun zamandır iş ev çocuk misafir yoğunluğundan giremedim. Yazılanlara baktım aynı maceraları yaşıyoruz. Memeye düşkünlük,her yeri kurcalama, uzanamadığı yerlere sandalye çekme :) Dil gelişimi açısından tedirginim biraz yaklaşık 40 kelimelik bir dağarcığı var ama cümle kurmuyor henüz.
Bir arkadaş kitap sormuş. Hepinize Aç Tırtıl kitabını tavsiye ederim. Kızım oyuncaktan ziyade kitapları seviyor. İş Bankası nın Hareketli Kitapları da güzel. Yataktan Düşen Oyuncak Ayı, Net Kitap ın 1 Yaş Hikayeler ini hâlâ seviyor. 2 Yaş Hikayeleri ni alacağım artık. Onun dışında Pearson ve Mikado Yayınlarının kitaplarını tavsiye ederim.
Gelelim asıl bombaya:
HAMİLEYİM.
İSTEK DIŞI.
Pek iyi değilim 2 gündür. Öğreneli 2 gün oldu. Kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama bazen oturup ağlıyorum. İkinci çocuğu yapanlar, düşünenler çok çaresiz hissediyorum bi şeyler söyler misiniz. Yetisemiyorum tek çocukla bile hayata. Şimdi nasıl olacak?