- 19 Mart 2016
- 451
- 540
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.861
Onu arada bende yapmaya çalışıyorum meme yokki tatile gitti diyorum ama çok ağlıyo. Acayip düşkün nasıl bırakıcak hiç bilmiyorum. Benim kızımda biberon kullanmadı hiç herşeyi bardak veya pipetle içiyo. Ama asla süt içiremiyorum. Görünce ayran sanıyo koşarak geliyo içmek için ama tadını alınca kaçacak yer arıyo. Süt içmeden nasıl olcak bilemiyorum.Sende hoşgeldin canm kilo vermek ne kelime hedefin altına düştüm.. biz iki gündür memeyi kesmeyi çalşyoruz gerçi 10 gün öncedrn azaltmıştım artık yavaş iki gündür gündüz hiç vermiyorum yakama yapışıyor hoop hemen dikkTini dağıtıyorum bazende memeler gezmeye gitmiş diyorum uykuya dalması zorlaştı ama en azndan alıştı gibi azıcık bikaç gün sonra gecede vermemeye başlayacağım ama oğlum biberon kullanmadı hiç belki bikaç gün süt verirdim diyorum ama nasıl zapetcem bilmiyorum şimdi.. komşunun oğlu senin kızı hırçınlaştırıyo belliki bence annesine söyle oğluna öğretsin vurmamayı tabi öğrenebilirse
Evett komşunun oğlu fena. Anneside farkında bende arada diyorum şakayla karışık kızıma kötü örnek oluyosun diye. Bence annesi vurmamayı öğretebilcek biri değil çünkü kızıma vurduğunda anneside ona tepkisini vurarak gösteriyo. Ee çokta samimiyiz gelip gitmemekte olmuyo ister istemez bir aradayız