- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.761
Bizim çoklu gıda alerjimiz vardi. Hatirlayanlar bilir çok zor günler geçirdik. Hamd olsun şimdi daha iyiyiz. Az kaldı alerjilrimiz geçiyor. Süt ürünleri ve kuruyemiş kaldi. Kuruyemiş alerjisi belki ömür boyu sürebilir mis. Olsun buna hamd olsun inanıyorum o da geçecek. Inşallah sizinde bebekleriniz coooookkk iyidir. Hepsini öpüyorum. Ikincileri bekleyenler varmış hatta doğum yapanlar. Ne mutlu size. Sağlıkla büyütün Bebisleri
Unuturmuyuz canım hiç çok şükür öncekinden daha iyi diyosun oda geçer inşallahBir sorum olacak size oğluma kitap almak istiyorum önerisi olan varsa. Sizin alıp memnun kaldıginiz. Özellikle dil gelişimi ve nesneleri tanıtma adına geliştirici bir kitap önerisi olursa sevinirim.
Kitap olarak ben oğlumu götürüyorum kitap bölümüne içeriğini açıyoruz birlikte ilgisini hangisi çekerse onu alıyoruz hayvanlar temalı kitaplarımız çok genel olarak renkli filan konuşmuyor henüz ama nesneleri tanımış kendi kendine herhangi Bi nesnenin adını söyleyince gidip bulup getiriyor bana ne bilim kitabını getirir misin diyorum getirir araba tren top vs. İsimlerini çıkardığı sesleri biliyor lakin konuşma geç olacak sanırım