• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Sıralıyorsa miss, garantici bu bebeler anacım kolay kolay bırakmaz ellerini. Bizimki de sıralarken adım atıyor anca ya da elinden tuttuğumuzda yürütüyoruz. Valla acele etmiyorum çünkü yürümeye başlayınca peşinden ben koşucam. Kızı ofise götürdüğümde nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorum.
Ve böyle de bir durum var. Şimdi bile ona kızıma yetişmek imkansız 😌 Ben de yürüsün parka salayım istiyorum aslında

Ha bu ben inat ettim almadim boyle seyler yuksek fiyatli yenidogan uyumlu kanguru elimde kalinca . Gerci hamaktir vs aldik onu da yeni kullaniyor annem onda uyuttu

Bende anakıcağı bakıyorumda sallanan otomatik bişeymi alsam bu tarzmı alsam karar veremedim
Yenidoğanken kullanılıyormu
3.5 kiloyu geçince kullanabiliyorsun, 12 kiloya kadarmış. 3 kademesi var. Bu babybjörn ama başka daha ucuz markalar da var. Her çocuk otomatikte durmuyor ama bizimki dururmuş keşke otomatik bişey alsaydık sallamakla uğraşmazdık diyor eşim. Kendi kendine ayaklarıyla da sallıyor canı istediğinde.

Aranızda iburamin zero kullanan oldu mu ? Bugun doktor yazdı bize ama içinde 2 yaştan önce kullanılmaz yazıyor

3.5 kiloyu geçince kullanabiliyorsun, 12 kiloya kadarmış. 3 kademesi var. Bu babybjörn ama başka daha ucuz markalar da var. Her çocuk otomatikte durmuyor ama bizimki dururmuş keşke otomatik bişey alsaydık sallamakla uğraşmazdık diyor eşim. Kendi kendine ayaklarıyla da sallıyor canı istediğinde.
Bizimki 6 aya kadar kullandi sonra kaldirdik 🙄 sinirleniyordu oturmak istemiyordu 🥹😭

Aranızda iburamin zero kullanan oldu mu ? Bugun doktor yazdı bize ama içinde 2 yaştan önce kullanılmaz yazıyor
Bu aylarında hiç kullanmadım iburamin zero genelde pedifen veriliyor diye biliyorum bu dönemlerde ama doktor yazdığı için yanlış bir yönlendirmede yapmak istemem.

Kızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yok 😒 Bebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba

Ayakta duruyor, koltuğa tutunup sıralıyor ama tek başına asla yürümüyor elini bıraksam yere oturuyor!!!!
Aynı benimki. Yürüme arkadaşıyla paldır küldür yürüyo, elinden tutunca yürüyor. Ayakta dur diyorum duruyor ama asla adım atmayı denemiyor oyle bir isteği yok. Hemen yere atıyo kendini, emeklemeye başlıyo. Emeklemekten çok memnun. 13,5 aylık oldu bu kadar gecikmesini beklemiyordum açıkcası 🥲

Kızlar sonuçlar geldi
Ferritin: 5,2 düşük
Demir: 45,8 düşük
Aspartat asp: 43 yüksek
Keratinin; 0,19 yüksek
Bu keratinin ve aspartat yüksek çıkan oldu mu?
Bizim de ferritin 5 çıkmıştı 9 aylıkken. 1 yaş tahilinde 14e yükseldik. Hala yükseltmeye çalışıyoruz. Doktor takviye verdi mi? Hgb kaç çıktı? İştahı nasıl seninkinin? Benimki hala sadece emiyor gibi bi şey 🙁

Aynı benimki. Yürüme arkadaşıyla paldır küldür yürüyo, elinden tutunca yürüyor. Ayakta dur diyorum duruyor ama asla adım atmayı denemiyor oyle bir isteği yok. Hemen yere atıyo kendini, emeklemeye başlıyo. Emeklemekten çok memnun. 13,5 aylık oldu bu kadar gecikmesini beklemiyordum açıkcası 🥲
Ben de beklemiyordum eşim 8 aylıkken yürümüş kızım da pek hevesliydi ama kolaya alıştı :( O el tutulacak 👶

Ben de beklemiyordum eşim 8 aylıkken yürümüş kızım da pek hevesliydi ama kolaya alıştı :( O el tutulacak 👶
Bence keyfıne bak, eninde sonunda yuruyecek, pesinde koşmaktan bitkin düşüyorum artık, heryerı karıstırıyor, kilidin önüne durup acıyorum o görmeden onu da ogrenmesın dıye.

Burnu gece tıkanıyor gündüz yeşil akıyor , kötü bi öksürüğü var halsiz 1 haftayı geçti ama iyileşemedi umarım iburamin iyi gelir
Çok geçmiş olsun 😔 Biz de kullanmıştık. Tabi hemen öksürük geçmemişti ama iyi gelmişti. Umarım en kısa zamanda toparlar 🙏🏻

Back