- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.541
Allah yardımcın olsun inşallah dogru kararı verirsin kırdıysam özürdilerimkürtaj mevzusuyla ılgılı de herkesın kendı kararı kendı secımı gunah sevap bunlara gırmıyorum ama ben her daım bakabılecegım cocuklara ebeveynlık yapmak ısterım, zaten hıcbır korunma yontemının %100 guvenılırlıgı yok, kımı ıster vermez kımı ıstemez bır bakar bır bebek gelıyor bu işlere de akıl sır ermiyor ama insanın planlı hamile kalması ile beklenemdik anda hamileliği öğrenmesi arasında çok fark var..
ben kızımı isteyerek dogurdum hersey planlı ıdı ama su an hıc beklenmeyen bır anda ogrendık , bunun maddı yanı kadar manevı yanı da var, benım bakanım yardımcı olanım var ama onunda turlu turlu zorlugu var hem hep bebek kalmayacakalr kı buyudukce ısteklerı artacak, eger kı makul ölçüdeki isteklerini karşılayamayacaksam , iyi bir eğitim veremeyeceksem okul anlamında kastım, yeteri kadar sevgimi gösteremeyeceksem hiç doğmasın bence daha iyi, ben kendi adıma şu an kızıma karşı haksızlık ediyormuşum hissindeyim - eşime bakım konusunda güvenmiyorum rahat bir tip- maddi sorunlar var ve iki günde hallolacak şeyler değil en az 5 yıl sıkıntısını yaşayacağız- ailem yardımcı ama insanların hayatını da daha fazla alt üst etmek istemiyorum- adet geciktirici kullandım gebelikte x kategorisi bebekte ya hasar bırakır ya hıc etkı etmez dedıler kı ben hap kullandım regl olmadım dıye doktora gıttım hamıle oldugumu ogrendım o kafamı cok kurcalıyor vs vs yanı tamam yada devam kararını vermek kolay değil ama kürtaja karar veren bir anne de benim gözümde katil değil...