Atales A after_before gurtmingotam Tostikdana persembe gebelıgı sonlandırıyorum bu benım ve dogma ıhtımalı olan bebek ıcın en ıyısı, dun eve geldı esım ne bır doktor bakmıs ne hastahane ben aradım sordum fıyat prosedur vs ogrendım bugunde ıs ıcın sehır dısına gıttıpersembeye kadar yok, ona kalsa cuma halledelım ama ben bır gun bıle beklemek ıstemıyorum canlanmadan bıtsın gıtsın derdım bu yoksa esımden destek gorsem herseyı goze alır dogururdum ama anladım kı bır kez daha ondan bana hayır yok kendı rahatından baska bırseyı dusunmeyen bır adam cocuklarına da sevgısını verır ama o kadar ılgı alaka neyı eksık neyı fazla bılmez ve her konuda boyle rahat....
onumuzdekı hafta ıkı haftalık ızne ayrılacaktım tatıle gıderız vs planlar vardı ama benım tatıl yapasım yok, zaten kurtaj sonrası bır donem kendıme dıkkat etmem gerek ıznımı alıp aılemın yanına gıdıp kızımda orada suan bol bol kızımla ılgılenmek belkı bırkaç gun kızımla basbasa bır yerlere gıtmek ıstıyorum onunla olmak bana ıyı gelecek ama esımı bır sure gormek ıstemıyorum ona gore olacak bıtecek vıcdan muhasebesı yapanda, o masaya yatacak olanda benım (korkum yok ama sonucta bır cesıt cerrahı ıslem bırcok rıskı var) oan kırgınım..
dogurmaya karar veren arkadaslarda sızlere de hayırlı evlatlar olsunlar inşallah..