- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- Konu Sahibi agresifportakal
- #71.561
Arkadaslar. Bu gece ömrümden ömür gitti.yaslandim resmen. Cok kotu geceydi.allah beterinden saklasin hepimizi.
Kizimla yerde oturmus oyun oynuyorduk. Birden sıkınmaya basladi.kaka yapacak dedim.neyse o sirada fazla sıkınmaktan agzina bi parca kusmuk geldi. Hiç kusmadigi icin sasirdim Aa o ne oyle balgamli mi derken kizim cirpinmaya basladi.tikandi nefes alamiyor.kipkirmizi oldu. Hemen alip ters cevirdim.bas asagi tutup sirtina falan vurdum.tekrar yuzune bakiyorum.dik tutuyorum. Cok az bi agliyor gibi ama onun disinda tepki yok. Yine ayni seyi yapmaya calisiyorum.bir yandan babayi ariyorum ulasamiyorum. Elif kipkirmizi oldu burun ve agiz cevresi morardi.bi tepki yok.dedim cocuk bayilcak galiba nefes alamamktan artik.hemen corapla altkattakine indim.kapiyi actigi gibi kucagina verdim.dedim nefes alamiyor. O da benim gibi ilkyardim hareketini yapti.elif zaten yabanciya gittigi icin.baya bi agladi. Tamam dedi komsu nefes aliyor o.sana korktugundan tepki vermemis.
Bi de bu sirada babamizi ararken telefon acik kalip telesekretere butun bagris cigrislari kaydetmisiz.o da derste dinlemis bir panik. Neyse hemen oyuncak falan verdik normale döndü elif cok şükür.
Onu balgam gibi bi sey tikadi.belki de tükürügünü cevirip yutamadi.bilemiyorum ama hic zaman kaybetmeyeyim diye şöyle bi 10 saniye beklemedim.belki beklesem o da konusmaya basliycak yine.belki nefes alabiliyor. Belki korkudan tepki vermedi.
Ama tabi benim aklimda senaryolar diyorum bu cocugu hastaneye goturene kadar nefes alamazsa napar falan.
Evde esim olsaydi kesinlikle daha sogukkanli davranabilirdim.ama yalniz olunca cok panik yaptim.
Ah canım sen yine soguk kanlıymışsın bana göre çok geçmiş olsun bizim kız yataktan düştüğünde aldım kucagıma bagır çagır evin içinde eşim duşa girmiş onu arıyordum artık çocuk benim aglamamdan korkup susmustu allah birdaha yaşatmasın canım