- 19 Haziran 2015
- 224
- 234
- Konu Sahibi agresifportakal
Keseyi görmeye gitmedim henüz.yarın gidecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun.Yüreğini ferah tut.bende hamileyim...çok mutluyum...inşallah tutunmayı başarır bebeğim... bugün kadın doğum hastanesine gittim...doktor yönlendirmesi olmadan..beta hcg bakmıyolarmış...bende doktora gittim o test verdi ama yarın alıcam sonucu..geç gittğim için....hayırlısı
canım tebrikleeeeeeeeeerKızlar bugün keseyi görmeye gittim iki kese vardı ikizlerim olucakkkk
Aaaa ne güzel yaa hayırlı olsunKızlar bugün keseyi görmeye gittim iki kese vardı ikizlerim olucakkkk
Hayırlı olsunnn. Yaa benimde ikizlerim olsa keşkeKızlar bugün keseyi görmeye gittim iki kese vardı ikizlerim olucakkkk
MasAllah canim tebrikler hayirlisiyla kucagina al insAllahKızlar bugün keseyi görmeye gittim iki kese vardı ikizlerim olucakkkk
Teşekkür ederim inşallahMasAllah canim tebrikler hayirlisiyla kucagina al insAllah
Teşekkür ederim ben ikiz olsun hiç istemiyodumHayırlı olsunnn. Yaa benimde ikizlerim olsa keşke
Teşekkür ederimmAaaa ne güzel yaa hayırlı olsun
Tesekkur ederim canımcanım tebrikleeeeeeeeeer
Gectımı canım adet günün tebrik ediyorum idrar testınde mı ögrendin ilk gebeliğin mi?bende hamileyim...çok mutluyum...inşallah tutunmayı başarır bebeğim... bugün kadın doğum hastanesine gittim...doktor yönlendirmesi olmadan..beta hcg bakmıyolarmış...bende doktora gittim o test verdi ama yarın alıcam sonucu..geç gittğim için....hayırlısı
hayırlı olsun sağ salim alırsın inşallah kucağınaKızlar bugün keseyi görmeye gittim iki kese vardı ikizlerim olucakkkk
Teşekkür ederim inşallah canımhayırlı olsun sağ salim alırsın inşallah kucağına
yarın büyük gün zeynepcimumarım herşey yolundadırArkadaşım kalp atışı perşembe görülür inşallah ama en azından keseyi görmek ve testlere başlamak için bugün en ideal gün
Kızlar bugün keseyi görmeye gittim iki kese vardı ikizlerim olucakkkk
Canlar ben nasil beslenmem gerektigini bilemiyorum. Normalde bi kahvalti bi aksam yemegi yiyen birisiyimdir.neler yemem lazim yardim edin
Canlar ben nasil beslenmem gerektigini bilemiyorum. Normalde bi kahvalti bi aksam yemegi yiyen birisiyimdir.neler yemem lazim yardim edin
aralarda muhakkak bişeyler yemelisin öğün araların çok geniş az az sık sık beslenmelisin böylece kiloda almazsın
ben henüz dr a gitmedim bunu ona da danışacağım ama temel bilgiler var
haftada 2 gün yüzey balığı ( dip balıklarında ağır metal var ve bebekler ilk aylarda bunlardan etkileniyor)
her gün süt içilmeli
haftada 4-5 tane yumurta iyi pişirilmiş ( varsa bakterilerin ölmesi için)
zeytin & zeytin yağı çok sağlıklı omega 3 vs var
peynir kalsiyum oranı süte nazaran daha yüksek
her gün meyve sebze yenilmeli
bol su içilmeli
çiğ badem çiğ fındık ceviz gibi kuru yemişler yenilmeli ( her birinden 5-6 adet hatta cevizden 1-2 tane fazlası kilo yapar )