- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- Konu Sahibi agresifportakal
Test yaptinmi peki ne zamn beklenen adetBenim 4 temmuzdu. Hala bir belirti yok. Hamile olabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptinmi peki ne zamn beklenen adetBenim 4 temmuzdu. Hala bir belirti yok. Hamile olabilir miyim?
4 ağustostu, test yapmadim henüz, bekleyeyim dedim amaTest yaptinmi peki ne zamn beklenen adet
Aynen bende aksam tam anlamiyla hissettim goguslerimi.uzerine yatamiyorum artik. Masallah buyuduler ve dokununca agriyolar. Tuvalete 3 4 saatte bir cikiyorum.Bi de ayagima kramp girdi az once.
Sat neydi?İnanmiyorum ya ayni benimde sabah kramp girdi sag ayagima yuruyemedim. İlk zamanlar cok zor geciyomus
İnanmiyorum ya ayni benimde sabah kramp girdi sag ayagima yuruyemedim. İlk zamanlar cok zor geciyomus
Gecmis istersen yap yada acile git kan testi iste 1-1.5 saatte cikiyor4 ağustostu, test yapmadim henüz, bekleyeyim dedim ama
Kendim test yapsam net sonuç olmaz mıGecmis istersen yap yada acile git kan testi iste 1-1.5 saatte cikiyor
D ben hamile oldugum halde cikmadi adet tarihinden 1gun once istersen dene senin gecmis gununKendim test yapsam net sonuç olmaz mı
Tamam, teşekkür ederim ilgilendiğin için belki buradan devam belki başka sefere :)D ben hamile oldugum halde cikmadi adet tarihinden 1gun once istersen dene senin gecmis gunun
Kızlar acil de beta hcg baktırabiliyor muyuz. Bir arkadaş devletin aciline gitmiş bakmamislar. Burası kadın doğum hastanesi değil demiş drGecmis istersen yap yada acile git kan testi iste 1-1.5 saatte cikiyor
İnşallah hamilesindir aramiza bekliyoruzTamam, teşekkür ederim ilgilendiğin için belki buradan devam belki başka sefere :)
Bazi hastaneler bakmiyor ben egitim arastirmaya gidiyorum bakiyor kimsede niye geldin demedi hatta 2 gun sonrada tekrar cagiriyorlar kesinlesince kadin doguma gozukun diyorlarKızlar acil de beta hcg baktırabiliyor muyuz. Bir arkadaş devletin aciline gitmiş bakmamislar. Burası kadın doğum hastanesi değil demiş dr
o ne için oluyor?Kızlar acil de beta hcg baktırabiliyor muyuz. Bir arkadaş devletin aciline gitmiş bakmamislar. Burası kadın doğum hastanesi değil demiş dr
Evet bakmiyorlar. Ozelin aciline gittim ben de.. ozelden baktirdim 25tl veripKızlar acil de beta hcg baktırabiliyor muyuz. Bir arkadaş devletin aciline gitmiş bakmamislar. Burası kadın doğum hastanesi değil demiş dr
ne için bu test acabaEvet bakmiyorlar. Ozelin aciline gittim ben de.. ozelden baktirdim 25tl verip
Gebelik için canım sadece hamıle oldugımuz zamanlarda artan bir degerr iki günde bir ikiye katlanması gerekıyor saglıklı bir bebek için doktorda kese gözükmüyosa kanda gebelik testi ister sanırım senınde günün geçmiş tavsiyem ilk olarak eczaneden ucuz idrar testlerinden alıp gebeliğine bak sonrada kanda degerını ölçtür ya da garanti olsun istiyorum dersen direk bir hastaneye gidip kan testı yaptır 1 saate cıkıyor sonuc canım hepımızın hakkında hayırlısı olsun kucaklarımız yavru dolsunne için bu test acaba
Ayrıntılı açıklama için teşekkür ederim. Ben de önce eczaneden alayım diyorum. Orada çift çizgi görürsem de dr a giderim =)Gebelik için canım sadece hamıle oldugımuz zamanlarda artan bir degerr iki günde bir ikiye katlanması gerekıyor saglıklı bir bebek için doktorda kese gözükmüyosa kanda gebelik testi ister sanırım senınde günün geçmiş tavsiyem ilk olarak eczaneden ucuz idrar testlerinden alıp gebeliğine bak sonrada kanda degerını ölçtür ya da garanti olsun istiyorum dersen direk bir hastaneye gidip kan testı yaptır 1 saate cıkıyor sonuc canım hepımızın hakkında hayırlısı olsun kucaklarımız yavru dolsun
Ama doktora gitmen için kandakı hcg oranın 1500 leri gecmeli canım ki keseyi görebilesin keseyi görene kadar doktorlarda bişey yapmıyolar ama yinede sen bilirsin tabikiAyrıntılı açıklama için teşekkür ederim. Ben de önce eczaneden alayım diyorum. Orada çift çizgi görürsem de dr a giderim =)
test için demiştim :)Ama doktora gitmen için kandakı hcg oranın 1500 leri gecmeli canım ki keseyi görebilesin keseyi görene kadar doktorlarda bişey yapmıyolar ama yinede sen bilirsin tabiki