- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- Konu Sahibi agresifportakal
Süper bir haberKızlar ikizlerim olucakmışş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper bir haberKızlar ikizlerim olucakmışş
Merhba nadilsinztebrikler, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve başlığın tüm annelerinede :)
Masallh cnm allhim kucagina almayi nasip etsin insallh bende bugun gitcm doktora bklim insallh kalp atslarini duyarz rabbimin izniyleSüper bir haber
Esim horul horul uyuyo arkadas benim uyku gece 12 den sabaha karsi 4 e kadar sonra yok.gun icinde de yok.yok yok yok. Butun programlarin tekrarlarini izliyorum gece.
Aynen bende aksam tam anlamiyla hissettim goguslerimi.uzerine yatamiyorum artik. Masallah buyuduler ve dokununca agriyolar. Tuvalete 3 4 saatte bir cikiyorum.Bi de ayagima kramp girdi az once.Gunaydin Atales benimde uyku duzenim bozuldu.cok uykum var ama yarim yamalak uyuyorum gece surekli tuvalet boluyor.Bugun memelerim davul gibi cok agriyor sende durumlar nasil?
umarım her şey yolundadır ve inşallah Allah kalbine göre verir canım. bazen cihazlar da yanılabiliyor yüksek değer çıkarabiliyor. sen içini ferah tut.İyi olucak inşallah.canım teşekkür ederim ilgilendiğin için.Bende baktım oraya ama asıl kafama takılan şey çok dengesiz yükselmiş dedi.Bugün 4300 ise yarın 8000 lerde 5. haftam bitmeden 6 ya sonra 7. hafta değerlerine giriyo bende anlamadım bekleyip görücem yada ikiz ihtimali var.Ama ben ikiz istemiyorum umarım tek ve sağlıklıdır
Kızlar ikizlerim olucakmışş
Ya hamile olunca günler neden geçmiyo, doktor kontrolüne gideceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Oğluma hamileyken de böyleydi günler geçmiyo zaman durdu sanki
15 Ağustosta 10 gün var dahane zaman gideceksin kontrole
HosgeldinMerhaba kızlar,
beni de aranıza alır mısınız :)
Aynennn gecmiyor zaman 2 hafta sonra gidicem kalp atisi icin zaman durduYa hamile olunca günler neden geçmiyo, doktor kontrolüne gideceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Oğluma hamileyken de böyleydi günler geçmiyo zaman durdu sanki
15 Ağustosta 10 gün var daha
Evet 1 Ağustosta gittim keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdışimdiye kadar hiç gittin mi?
ben c.tesi gideceğim keseyi görürüz genel değerlerime bakar vitamin mineral vs
benim ilk gebeliğim o yüzden dr kontrolleri konusunda tecrübesizim.
Aynı durumdayız beni de aynı şekilde çağırdı.Hosgeldin
Aynennn gecmiyor zaman 2 hafta sonra gidicem kalp atisi icin zaman durdu
Hosgeldin
Hoşbulduk, teşekkür ederim
henüz hiç dr'a gitmedim, aranızda giden var mı, haftasonunu beklesem geç kalır mıyım?
Bir de Avrupa yakası için bayan dr tavsiyeniz var mı?
Acıbadem Atakent ya da Yeşilköy acıbadem hakkında bilginiz var mı?
26 haziran son adet tarihim beklenen adette 22 temmuz idiHerkese merhaba, bu grupta mıyım henüz emin değilim. Son adet tarihiniz neydi hanımlar?
Benim 4 temmuzdu. Hala bir belirti yok. Hamile olabilir miyim?26 haziran son adet tarihim beklenen adette 22 temmuz idi