- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.181
Canım şimdi gördüm diğer yazdıklarını. Nazardan çok korkuyorum ben. Oku bol bol. Severek ne yiyorasa ve midesinde en uzun ne kalıyorsa onu yedir içir. Vitamin mimeral almasından ziyade şimdi en önemlisi sıvı kaybı yaşamaması bence. Ne yerse kardır. Yemiyorsa da zorlama. Yavrum benim.. Rabbim tez vakitte şifa versin inş.Sagol canm aslinda takildigim kilo olayi degildi tahlilerde birsey çıkmayıp ne yerse cikartip ustune 6 gunde 1 kilo vermesi korkutuyo beni kizim gelisim geriligu yasarmi gittikce devam edip ufacik kalirmi korkusu
Nazar en kötü hastalık zaten, ben çok yaşıyorum, emir malumunuz iri bir bebek ve altın kıvırcık saçlı mavi gözlü çok dikkat çeken bir bebek aynı zamanda, ne zaman gezmeye çıksak iki adımda bir durduruloz çocuk sevmek için, her gezme sonu mutlaka aksi şeyler oluyor, ya göğsüm sızlıyor, ya oğlum memeyi reddediyor ya huysuz mizmiz oluyor sürekli ağlıyor, yemiyor içmiyor kv ile karşısına geçip habire nazar duası okuyoruz Allahtan dua kaldıriyor da çabuk düzeliyorSagolun kizlar allah razi olsun Tek doktor degil kizlar 3.4 doktora goturduk bir gun oncesi tkerar hast gittim bütün tahlilleri yapildi hava hafif yağmurluydu ama kizimin arabasında yagmurluk örtülüydü
Hast corba icirdim renkli gözlü bi kadin megerse hep kizima dikkat etmiş ben bir kasik daha zorlayınca kadin verme cok içti ben sabahtan beri bakiyom kizin baya yedi benim cocugum hic bukadar icmiyo dedi.
Saat olmus birbucuk benim kiz sabah 60 ml ne devam sutu içtiyse o sabahtan beri ac ondan yedi dedim megerse onun kizi benimkinden birkac ay büyükmus benimki yaninda daha iri duruyodu hemen yuruyomu gibi sorular sordu neyse doktora girdik hersey yolunda hem kan hem idrar tahlliri remiz cikmisti eve geldik aksamina boyle oldu bugun sali gecen salidan beri böyle fiskirarak kusuyo ve hem agizdan hem burundan cikiyo neferssiz kaldığı icin çırpınıyo simsiyah kesiliyo sonra ağliyo o an bisey olacak die cok korkuyorum ya o kadinin nazari degdi yada o gun midesini uşuttu ama midesini usutse simdiye iyilesmezmiydi ?
Canım çok geçmiş olsun ya bizimki de gecenlerde öyle olmuştu hortumdan su akar gibi kusuyordu acile goturduk doktor mikrop kalmış dedi bir iki kilo verecek yemiycek demişti motillium surup vermişti iki güne gecmezse daha ağır ilaç vs demişti önemli olan sivi kaybetmemesi her neyse kiloda kaybetti istahda gitti ama şükür nihayetinde geçmişti ins seninkide en kısa zamanda geçer yemiyosa zorlama önemli olan sivi o yüzden saat başı iki kasikta olsa su icirmeyeçalış ins en kısa surede geçerSagolun kizlar allah razi olsun Tek doktor degil kizlar 3.4 doktora goturduk bir gun oncesi tkerar hast gittim bütün tahlilleri yapildi hava hafif yağmurluydu ama kizimin arabasında yagmurluk örtülüydü
Hast corba icirdim renkli gözlü bi kadin megerse hep kizima dikkat etmiş ben bir kasik daha zorlayınca kadin verme cok içti ben sabahtan beri bakiyom kizin baya yedi benim cocugum hic bukadar icmiyo dedi.
Saat olmus birbucuk benim kiz sabah 60 ml ne devam sutu içtiyse o sabahtan beri ac ondan yedi dedim megerse onun kizi benimkinden birkac ay büyükmus benimki yaninda daha iri duruyodu hemen yuruyomu gibi sorular sordu neyse doktora girdik hersey yolunda hem kan hem idrar tahlliri remiz cikmisti eve geldik aksamina boyle oldu bugun sali gecen salidan beri böyle fiskirarak kusuyo ve hem agizdan hem burundan cikiyo neferssiz kaldığı icin çırpınıyo simsiyah kesiliyo sonra ağliyo o an bisey olacak die cok korkuyorum ya o kadinin nazari degdi yada o gun midesini uşuttu ama midesini usutse simdiye iyilesmezmiydi ?
Cok gecmis olsun. Bebislerimizin hasta olmasi en dayanilmicak seylerden biriymis gecen hafta oglum hastalaninca anladim. Cabuk toparlar insallah kuzuSagol canim elimden geldigince nazar duasi okuyorum
Bugun ishali gecmisti hatta kabiz olmus sanirim maflordan dolayı ne versem bulantısı oluyo tam kusacak yine bi şekilde duruyo arada agzini aciyo sanirim bogazina kadar gelio tekrar geri gdiio bende cok az veriyorim yediklerini hep devam sütü bugun sadece iki tatli kasığı sehriye çorbası icti onada şükrettim baska bisey vermiyorum bulantıları gecene kadar midesi zorkanmasin
Nazar nazar nazarSagolun kizlar allah razi olsun Tek doktor degil kizlar 3.4 doktora goturduk bir gun oncesi tkerar hast gittim bütün tahlilleri yapildi hava hafif yağmurluydu ama kizimin arabasında yagmurluk örtülüydü
Nazar nazar nazar
Ne kotu gozlu insanlar var. Benim kizim sirf bu yuzdrn emmeyi birakti. Muza deli olurken şimdi agzina surmez. Gozu kaldi birinin. Bi de parkta ne yediriyosun sorularindan biktim. Sirf bu yuzden gizli yediriyrm cocugu .
Nazar nazar nazar
Ne kotu gozlu insanlar var. Benim kizim sirf bu yuzdrn emmeyi birakti. Muza deli olurken şimdi agzina surmez. Gozu kaldi birinin. Bi de parkta ne yediriyosun sorularindan biktim. Sirf bu yuzden gizli yediriyrm cocugu .
Yok canim kizin kilosu fln yerinde ya hani ondan sen buna ne yediriysn diye soruyorlar .bu da beni sinir ediyorŞunu anlamadim nasil yani parkta ne yediriyosun due soru soruyolar ki yani siz biseyler verirken o elinizdeki ne gibi sorular mi yoksa disarda ac kalmiyormu ne yediriyosun die mi soruyolar ?
Kizlar bebekleri yuruyen varmi bizim kiz haftaya cuma yasina girecek su an tay tay durmaya calisiyo henuz yurume yok
Kizlar doğumdan sonra adet düzensizliğim başladı bu son 6 aydir adete girmeden iki gun önceden kahverengi akinti gorup 3 gunu adet kanamasi oluyodu son 2 aydir 4/5 gun kahverengi akinti olusuyo ama kanama yok gecn ay doktora gittim karin ultrasyonunda sıkıntı yok adet söktürücü verdi bu ay yine 3 gundir boyle oldu niye boyle oluyo anlamadim sizde durumlar nasil benim gibi bi durum yasayan varmi ?
Kızlar ilk doğum günü bizden sanirim. Yarın kızımın doğum gününü kutlicaz. Bütün herşeyi kendim yaptim süsüne varana kadar. Yarın birkaç fotoğraf paylaşırım.Bu arada kokulu tas yaptım kızımın doğum gününde misafirlere vermek icin. İsteyen olursa hazirlayabilirim.
Teşekkür ederiz canim. İyi gecti aile arasında kutladık zaten kuzenlerimiz filan vardı gençler olunca bahçede farklı aktiviteler düşünmüştüm ama sağolsun kv 70 yaşında 2 komsuyuda çağırınca kızımın doğum günü kadınlar günü oldu çay kahve servisi filan derken kızımın uykusu geldi zaten. Valla evde yapmayın arkadaşlar dışarda yapın yoksa bu kv yüzünden hiçbişey istediğiniz gibi olmuyo.Rabbim güzel yaşlar gormeyi nasip etsin nice yillara dogum günü kutlu olsun kuzunun hayirli saglikli bir evlat olsun inşallah cnm
Nasil gecti bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?