2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizde doğum günümüzü kutladık evde kutlama yaptık anladım ki bu kız organizasyon kalabalık parti Vs sevmiyor diş bugdayinda da aynısı olmuştu mizmiz aglak huysuz uyumadi yemedi İçmedi kucagimdan inmedi ama olsun onun büyüdüğünü gormek herseye değer kırmızı minie mauseli tema kullandık çok cici oldu kızıma da teyzesi minie mause kostüm dikti...
Herşeyiyle büyüdüğünü görmek çok duygulandiriyor insanı :)))darısı kutlamayanlarin başına
Ha bir arada pasta patlatacagiz bakalım :))))

doğum günü kutlamaları var ah ne güzel :))
biz hastalıkla uğraşıyoruz doğum gününe de 1 hafta kaldı. eşim izin alabilirse ailelerimizle açık alanda kutlamayı düşnüyoruz bakalım.. bu arada sevmiyorum böyle organizasyonlarla milletin gönlünü eylemeyi ilk yaş olduğu için yaparım sonrakilerde yapmam diye düşünüyorum :)
benim kızım da şımarık biraz çünkü kalabalıktan hoşlanıyor herkes onu seviyor filan diye millete sırıtıyor lakin benim kucağımda olmak isteyecektir sürekli bu da beni çok yoruyor açıkçası..
büyüdü ama hala küçücük yavrularımız çok güzel birşey annelik allah her isteyene nasip etsin inşallah

Benim kiz kalabaligi cok seviyo hele çocukları gördüğü zaman ferhat figan bağırıp gülüyo yanindan cocuklar uzaklaştığı zaman basiyo yaygarayı aglamaya başliyo

Bakalim dogum gunune bir hafta var ama ben ailemden uzakta olduğum icin evde kutlayacam 3 eltim var sanirsam birinin taziyesi olduğu icin gelmez sadece iki eltim de gelirmi gelmez mi belli degik o yuzden boyle ozel tema masraf yapmiyacam sadece begendigim pastayi yaptiracam 3/4 cesit kurabiye kek pogaca yapmayi düşünüyorum normal sıradan bir yaş günü olacak ama 1 yaşina basmasi ve büyümeleri zaten annelrr icin dunyanin en ozel anlari bakalim benimki belirsizlik icindr olmadi eşimle kizimla başbasa kutlaarız :)

Kızlar pasta fiyatları be durumda araştıran ya da yaptıran var mı 1 şeklinde istiyorum üstünde resmî olsun 150 ile 180 aralığında fiyat aldım şimdilik nasıl sizce?

Kızlar pasta fiyatları be durumda araştıran ya da yaptıran var mı 1 şeklinde istiyorum üstünde resmî olsun 150 ile 180 aralığında fiyat aldım şimdilik nasıl sizce?
Kac kisilik
Kisi sayısı na göre degisir. Sekrr hamurlu 14tlden normal pasta 8tln demislerdi dis bugdayina . Ama cok luks bir yerdi. Ben 10 kisilik yaptirdim .ikram coktu 25 kisi rahat yetti .

Kac kisilik
Kisi sayısı na göre degisir. Sekrr hamurlu 14tlden normal pasta 8tln demislerdi dis bugdayina . Ama cok luks bir yerdi. Ben 10 kisilik yaptirdim .ikram coktu 25 kisi rahat yetti .
1 şeklinde olunca en az 15 kişilik çalışıyorlarmış canm.ve aldığım fiyatlar 150-200 arası değişti şeker hamurlu..1 şeklini şeker hamursuz yapabilirler mi ki

Uuu fiyatlar cok pahali bende düşünüyorum 1 şeklinde ama fiyatların bukadar yuksek oldugunu bilmiyodum 200 tl pasta ne ya 10 katlı pasta mi yaptiracaz topu topu sekil olarak 1 sekli olacak nerden ne kaziklariz peşindeler ya

Uuu fiyatlar cok pahali bende düşünüyorum 1 şeklinde ama fiyatların bukadar yuksek oldugunu bilmiyodum 200 tl pasta ne ya 10 katlı pasta mi yaptiracaz topu topu sekil olarak 1 sekli olacak nerden ne kaziklariz peşindeler ya
Aynen canım ben de şaşırdım açıkçası.. ama napalım hamama giren terler..

1 şeklinde olunca en az 15 kişilik çalışıyorlarmış canm.ve aldığım fiyatlar 150-200 arası değişti şeker hamurlu..1 şeklini şeker hamursuz yapabilirler mi ki
4 yil once yaptirmistik yigenime güzelde olnustu. Sekr hamurunu herkes guzel yapamiyor. Bizim dis pastamiz cok begenildi mesela. Bunu nasil yaptiririm bilemedim

Merhaba kızlar pasta fiyatları konuşulmuş.
Ben de iki yerden fiyat aldım ikisinde de kişi başı 14 tl dediler. Bizim 50 kişi olacak ama ben 25 kişilik yaptırcam. Yeterli olur dediler. Bir de ben iki katlı yaptıracağım. Cakepops, popcake ve kurabiye de yaptıracağım. Adet 5 lira dediler

sizin kalabalık da olacak o zman canım. bizim sade olacak 1. derece akrabalarımızla oluruz. o yüzden 15 kişilik normal hatta fazla bile gelebilir yenme durumuna bağlı :)

Çok pahalı canım ya, kişi başı 14 TL dedikleri 1 dilim pastayı 14 tlye veriyorlar yani, yuh diyecem, emirin diş partisinde dış şeklinde yaptırmıştım, partiye rahat 30 kişi geldi yarıya yakın pasta yinede kalmıştı 50 TL ye yaptırdık, çokta güzel tazeydi

Hangi şehirde yaşıyorsun canım sen? Şehirle alakalı da olabilir..şeker hamuruyla mı kaplıydı peki pasta?

Kizlar ben sordum 1 seklinde pastayi 100 tl yapariz demisler eşime buz 8 kisilik istedik ama en az 15 kisilik yapiyilarmis
Aynen canm benim de sorduğum en az 15 kişilik oluyor dedi o pasta için fiyatı uygun vermiş acaba bana şeker hamuru kaplı pasta fiyatı mı verdiler..
Şehirle ilgisi olabilir tabi tokatin ilçesinde yaşıyorum, şeker hamuru değildi canım ben sevmiyorum şeker hamurunu
Açıkçası ben de sevmiyorum canm şeker hamurunu pastanız çok güzel olmuş ben de şeker hamuru istemediğimi belirteyim bakalım nasıl bir fiyat alacağım :)

Kizlar gunaydin bugun benim canimin ici kizimin dogum gunu daha dun gibi aklimda dogumubu dunyadaki ne guzel seymis ne buyuk sevgiymis evlat sevgisi rabbim bana boyle bir sevgiyi taddirdigi icin ne kadar sukretsem az o benim herseyimher gecen gun daha farkli her ani farkli guzel bebekligi ayri su an ki zamani ayri guzeldun den beri tum hiziyla dogum gunu hazirliklari yapiyorum aile arasinda toplam 20 kisi olucaz ins guzel gecer. Pastamizi 1 seklinde 15 kisilik yaptiriyoruz bugun gelicek 130 lira dediler biraz pahali oldu sanki neyse guzel olsun guzel gecsin de hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…