- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.201
Kizlar bebekleri yuruyen varmi bizim kiz haftaya cuma yasina girecek su an tay tay durmaya calisiyo henuz yurume yok
Kac kisilikKızlar pasta fiyatları be durumda araştıran ya da yaptıran var mı 1 şeklinde istiyorum üstünde resmî olsun 150 ile 180 aralığında fiyat aldım şimdilik nasıl sizce?
1 şeklinde olunca en az 15 kişilik çalışıyorlarmış canm.ve aldığım fiyatlar 150-200 arası değişti şeker hamurlu..1 şeklini şeker hamursuz yapabilirler mi kiKac kisilik
Kisi sayısı na göre degisir. Sekrr hamurlu 14tlden normal pasta 8tln demislerdi dis bugdayina . Ama cok luks bir yerdi. Ben 10 kisilik yaptirdim .ikram coktu 25 kisi rahat yetti .
Aynen canım ben de şaşırdım açıkçası.. ama napalım hamama giren terler..Uuu fiyatlar cok pahali bende düşünüyorum 1 şeklinde ama fiyatların bukadar yuksek oldugunu bilmiyodum 200 tl pasta ne ya 10 katlı pasta mi yaptiracaz topu topu sekil olarak 1 sekli olacak nerden ne kaziklariz peşindeler ya
4 yil once yaptirmistik yigenime güzelde olnustu. Sekr hamurunu herkes guzel yapamiyor. Bizim dis pastamiz cok begenildi mesela. Bunu nasil yaptiririm bilemedim1 şeklinde olunca en az 15 kişilik çalışıyorlarmış canm.ve aldığım fiyatlar 150-200 arası değişti şeker hamurlu..1 şeklini şeker hamursuz yapabilirler mi ki
sizin kalabalık da olacak o zman canım. bizim sade olacak 1. derece akrabalarımızla oluruz. o yüzden 15 kişilik normal hatta fazla bile gelebilir yenme durumuna bağlı :)Merhaba kızlar pasta fiyatları konuşulmuş.
Ben de iki yerden fiyat aldım ikisinde de kişi başı 14 tl dediler. Bizim 50 kişi olacak ama ben 25 kişilik yaptırcam. Yeterli olur dediler. Bir de ben iki katlı yaptıracağım. Cakepops, popcake ve kurabiye de yaptıracağım. Adet 5 lira dediler
Çok pahalı canım ya, kişi başı 14 TL dedikleri 1 dilim pastayı 14 tlye veriyorlar yani, yuh diyecem, emirin diş partisinde dış şeklinde yaptırmıştım, partiye rahat 30 kişi geldi yarıya yakın pasta yinede kalmıştı 50 TL ye yaptırdık, çokta güzel tazeydiKızlar pasta fiyatları be durumda araştıran ya da yaptıran var mı 1 şeklinde istiyorum üstünde resmî olsun 150 ile 180 aralığında fiyat aldım şimdilik nasıl sizce?
Hangi şehirde yaşıyorsun canım sen? Şehirle alakalı da olabilir..şeker hamuruyla mı kaplıydı peki pasta?Çok pahalı canım ya, kişi başı 14 TL dedikleri 1 dilim pastayı 14 tlye veriyorlar yani, yuh diyecem, emirin diş partisinde dış şeklinde yaptırmıştım, partiye rahat 30 kişi geldi yarıya yakın pasta yinede kalmıştı 50 TL ye yaptırdık, çokta güzel tazeydi
Hangi şehirde yaşıyorsun canım sen? Şehirle alakalı da olabilir..şeker hamuruyla mı kaplıydı peki pasta?
Hangi şehirde yaşıyorsun canım sen? Şehirle alakalı da olabilir..şeker hamuruyla mı kaplıydı peki pasta?
Aynen canm benim de sorduğum en az 15 kişilik oluyor dedi o pasta için fiyatı uygun vermiş acaba bana şeker hamuru kaplı pasta fiyatı mı verdiler..Kizlar ben sordum 1 seklinde pastayi 100 tl yapariz demisler eşime buz 8 kisilik istedik ama en az 15 kisilik yapiyilarmis
Açıkçası ben de sevmiyorum canm şeker hamurunu pastanız çok güzel olmuş ben de şeker hamuru istemediğimi belirteyim bakalım nasıl bir fiyat alacağım :)Şehirle ilgisi olabilir tabi tokatin ilçesinde yaşıyorum, şeker hamuru değildi canım ben sevmiyorum şeker hamurunu
Maasallah canim. Bizimkide ellerini birakip adim atmaya basladi ama cok hizli gidiyo bir iki adim atip dusuyoBizimki 10.ayda sıraladı 11 de yürüdü şimdi koşuyor benden hizli valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?