- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.141
Patates yese keske ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım, mideye limon iyi gelir derler ama bebek olduğu için zararlı olabilir, ıhlamur felan versen iyi gelirmi acaba, hiç bilmiyorum ki Allah yardımcın olsun kuzuyada acil şifalar inşallahKizlar kizim dünden beri habire kusuyo ateş yok ama sanirim ya mideyi üşütmüş yada dunku corba dokunmuş sabah 5 te acile götürdüm mide koruyucu igne yaptilar 45 dk sonra ayran icirip tekrar kussun dediler ayrandan sonra tekrar kustu maflor ilac verip gönderdi doktor gunde 7.8 defa kusarsa tekrar getir dediler deminden beri iki kere kustu birincisinde mama icip kustu sonra ben banyo yaptirdim ve salak gibi midesi rahatsiz olan kizima kayisi kivaminda yumurta verdim kalkinca yine kustu ne yapmaliyim ne yedirmeliyim yardim kizlar bi fikriniz varmi
hepsiminik.com dan aldım. 140 lira. Hepsi çok cici tavsiye ederim. Bizimki Bahar modeli. Süslerimiz de sarı beyaz pembe olacak.Aaa nerden aldin netten mi bizimle paylasirmisin. Ben bi elbise beğendim 220 tl dedi kadin ozel dikimmis instagramdan .
Kizlar kizim dünden beri habire kusuyo ateş yok ama sanirim ya mideyi üşütmüş yada dunku corba dokunmuş sabah 5 te acile götürdüm mide koruyucu igne yaptilar 45 dk sonra ayran icirip tekrar kussun dediler ayrandan sonra tekrar kustu maflor ilac verip gönderdi doktor gunde 7.8 defa kusarsa tekrar getir dediler deminden beri iki kere kustu birincisinde mama icip kustu sonra ben banyo yaptirdim ve salak gibi midesi rahatsiz olan kizima kayisi kivaminda yumurta verdim kalkinca yine kustu ne yapmaliyim ne yedirmeliyim yardim kizlar bi fikriniz varmi
Kizlar dogum gunune az kaldi ne planlariniz var
geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayır..Bu arada cumartesi kalp atışlarını duyduğumuz miniğimizin gelişimi bir hafta geriden geliyordu, dün kontrole diye gittik kalbi durmuş, apar topar kürtaj oldum. Bu sefer kısmet değilmiş, vardır bunda da bir hayır.
Neyse ki oğlum hiç bişeyin farkında değil, gülücükler saçıp duruyor etrafa
bir de düşündüğüm kadar çok etkilemedi galiba beni, ruhsuz muyum ne..
Çok geçmiş olsun canim. Hayırlısı buymus.Bu arada cumartesi kalp atışlarını duyduğumuz miniğimizin gelişimi bir hafta geriden geliyordu, dün kontrole diye gittik kalbi durmuş, apar topar kürtaj oldum. Bu sefer kısmet değilmiş, vardır bunda da bir hayır.
Bu arada cumartesi kalp atışlarını duyduğumuz miniğimizin gelişimi bir hafta geriden geliyordu, dün kontrole diye gittik kalbi durmuş, apar topar kürtaj oldum. Bu sefer kısmet değilmiş, vardır bunda da bir hayır.
Çok geçmiş olsun canım, ruhsuzluk değilde, elinde canlı kanlı bir bebek var ve karnindakini daha hissetmeye başlamamıştin, ondandır, herseyde bi hayır vardır, Rabbim kucağındaki evladına uzun ömürler versin, en kısa zamanda sağlıklı kardeşler nasip etsin inşallahBu arada cumartesi kalp atışlarını duyduğumuz miniğimizin gelişimi bir hafta geriden geliyordu, dün kontrole diye gittik kalbi durmuş, apar topar kürtaj oldum. Bu sefer kısmet değilmiş, vardır bunda da bir hayır.
Geçmiş olsun canım, Allah tekrarını göstermesin. Kendini çok alıştırmadan hazırlamadan yaşandığı içindir belki çok etkilenmemen. Benim de ilk gebeliğimde öyle olmuştu. Ben de pek etkilenmemiştim. Sağlıklı bir bebek olmayacaktı demek ki diye düşünmüştüm. Her şeyin hayırlısı.Bu arada cumartesi kalp atışlarını duyduğumuz miniğimizin gelişimi bir hafta geriden geliyordu, dün kontrole diye gittik kalbi durmuş, apar topar kürtaj oldum. Bu sefer kısmet değilmiş, vardır bunda da bir hayır.
Gunde kisa kisa uc posta uyuyor benim kiz nasil uykuya gecis yapiyorsunuz
Çilek veriyor musunuz bebelere ?
yaşından önce verilmemeli canım o yüzden vermiyorum.Çilek veriyor musunuz bebelere ?
Çilek veriyor musunuz bebelere ?
bende vermiyorum o yüzden. ne kaldı dursa yaşına 1 ayyyyyyyaşından önce verilmemeli canım o yüzden vermiyorum.