• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar kizim dünden beri habire kusuyo ateş yok ama sanirim ya mideyi üşütmüş yada dunku corba dokunmuş sabah 5 te acile götürdüm mide koruyucu igne yaptilar 45 dk sonra ayran icirip tekrar kussun dediler ayrandan sonra tekrar kustu maflor ilac verip gönderdi doktor gunde 7.8 defa kusarsa tekrar getir dediler deminden beri iki kere kustu birincisinde mama icip kustu sonra ben banyo yaptirdim ve salak gibi midesi rahatsiz olan kizima kayisi kivaminda yumurta verdim kalkinca yine kustu ne yapmaliyim ne yedirmeliyim yardim kizlar bi fikriniz varmi :KK43:
Geçmiş olsun canım, mideye limon iyi gelir derler ama bebek olduğu için zararlı olabilir, ıhlamur felan versen iyi gelirmi acaba, hiç bilmiyorum ki Allah yardımcın olsun kuzuyada acil şifalar inşallah

Bu arada kızımın elbisesinde sarı pembe mavi yeşil renkler var, eşimle ben de jean ve keten gömlek giyeceğiz. Ben sarı eşim pembe yada tam tersi. Yada eşim mavi gömlek de giyebilir. Bahçe konseptli bakalım. Çok heyecanlıyım

Kizlar kizim dünden beri habire kusuyo ateş yok ama sanirim ya mideyi üşütmüş yada dunku corba dokunmuş sabah 5 te acile götürdüm mide koruyucu igne yaptilar 45 dk sonra ayran icirip tekrar kussun dediler ayrandan sonra tekrar kustu maflor ilac verip gönderdi doktor gunde 7.8 defa kusarsa tekrar getir dediler deminden beri iki kere kustu birincisinde mama icip kustu sonra ben banyo yaptirdim ve salak gibi midesi rahatsiz olan kizima kayisi kivaminda yumurta verdim kalkinca yine kustu ne yapmaliyim ne yedirmeliyim yardim kizlar bi fikriniz varmi :KK43:

canım çok geçmiş olsun, aman ateşine falan dikkat et bu aralar ne varsa tüm çocuklar ateşler içinde. Kaç gündür bizimki de öyleydi ateşli ve kusuyordu. Bir de üstüne benek benek oldu her yeri, doktora gittik neyse ki normalmiş ama dikkat etmek gerekiyor dedi. Et suyu, çilek ve yumurta verme bir hafta dedi. Aynı şey midir bilmiyorum, sadece kusması belki de gıda zehirlenmesidir. Sebze haslamaları veya lapa tarzı bişeyler verebilirsin bence. Umarım iyileşir kuzucuk..

Kizlar dogum gunune az kaldi ne planlariniz var

biz muhtemelen bi kafe gibi bir yerle anlaşıp eş dost çağıracağız. 1 şeklinde veya yengeçli de olabilir bi pasta olacak, kurabiye kalıpları almış ablam kurabiyelerini kendimiz yapacağız, muffin kekler olur, belki bir iki kurabiye börek ve marşmelovlar! Bi de bolca balon, bizim sıpa çok seviyor balonları :KK73:

Bu arada cumartesi kalp atışlarını duyduğumuz miniğimizin gelişimi bir hafta geriden geliyordu, dün kontrole diye gittik kalbi durmuş, apar topar kürtaj oldum. Bu sefer kısmet değilmiş, vardır bunda da bir hayır.:KK47:
Neyse ki oğlum hiç bişeyin farkında değil, gülücükler saçıp duruyor etrafa :KK46:
bir de düşündüğüm kadar çok etkilemedi galiba beni, ruhsuz muyum ne..:confused:

Bu arada cumartesi kalp atışlarını duyduğumuz miniğimizin gelişimi bir hafta geriden geliyordu, dün kontrole diye gittik kalbi durmuş, apar topar kürtaj oldum. Bu sefer kısmet değilmiş, vardır bunda da bir hayır.:KK47:
Neyse ki oğlum hiç bişeyin farkında değil, gülücükler saçıp duruyor etrafa :KK46:
geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayır..

Çok geçmiş olsun canim. Hayırlısı buymus.

Geçmiş olsun canm ya kismet degilmis rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım, ruhsuzluk değilde, elinde canlı kanlı bir bebek var ve karnindakini daha hissetmeye başlamamıştin, ondandır, herseyde bi hayır vardır, Rabbim kucağındaki evladına uzun ömürler versin, en kısa zamanda sağlıklı kardeşler nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım, Allah tekrarını göstermesin. Kendini çok alıştırmadan hazırlamadan yaşandığı içindir belki çok etkilenmemen. Benim de ilk gebeliğimde öyle olmuştu. Ben de pek etkilenmemiştim. Sağlıklı bir bebek olmayacaktı demek ki diye düşünmüştüm. Her şeyin hayırlısı.

Gunde kisa kisa uc posta uyuyor benim kiz nasil uykuya gecis yapiyorsunuz

Biz başta yanlış yaptık emerken uyuyakaldi birkaç sefer. Biz de uyuyor diye ses etmedik meğer ne kadar yanlışmış, şimdi hep emerek uyumak istiyor, süt olmasa bile. Emzik de almıyor yıpratıcı oluyor haliyle. Bir de baba yöntemi var kucakta uyutmak ama o bile yorucu :işsiz:

Back